![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ne-am asociat in secret si eu nu stiu nimic despre acest lucru ? ce PLM cauti tu pe postul meu incercand sa vi cu soluti mai "bune" ? DE CE nu-ti faci tu un post al tau cu ofertele tale de CONSTANTA ? te rog frumos sa nu incerci niciun raspuns...sau daca te chinue totusi un reply dati-l singur in fata oglinzii Bogdan |
Asta e dus cu capul. Hahaha! Ce tare e faza.
Nea Bogdan, 2 anvelope 195/65/15 ? Da-mi si mie o lista completa cu preturi si marci pe dimensiunea ceruta, te rog. |
cat costa 4 anvelope 185/65/15 de iarna prefer continental ts810 sau chiar ts810 sport.
Atentie nu vreau ts810 MO. |
3 Attachment(s)
Quote:
liste complete ai cerut, liste complete ai primit, dar aranjate in felul urmator pentru aceiasi DIMENSIUNE !! 1. pe varianta "all seasons" 2. pe varianta de vara 3. pe varianta de iarna altfel, esti OK, totul este inregula ? numai bine Bogdan |
1 Attachment(s)
Quote:
cautand tot ce are Continental pe dimensiunea asta am observat ca la varianta de iarna exista un singur model, fix acel MO...sorry iar pretul este pe bucata Bogdan |
adica tu vrei sa iti dau 91 de eur pe un cauciuc care se gas peste tot sub 250 RON?
|
cel mai mic talon pt 195 sau 185 r 15... 195 35 r 15 dk se poate
|
1 Attachment(s)
salut MihaiS
cel mai mic talon la 195 este 45 cu 15 numai bine Bogdan |
235/45 245/45 18 vara 4 buc?
|
Da-mi si mie un mesaj privat cu pretul pentru Bridgeston ER300 de vara 195/65.15
|
1 Attachment(s)
Quote:
pe prima dimensiune nu am gasit decat cateva obtiuni, dar toate pe zero in acest moment la [sf de sezon] in schimb pe cea cu 245 ai o lista intreaga...vezi in attach numai bine Bogdan |
anvelope vara 205.55.15..preturi si marcile care le poti aduce te rog frumos.
|
salut, ma intereseaza ce ai pe R17
|
175/50 r15, am nevoie de ceva cu protectie janta... Ce pret ar fi si daca iau 4 bucati ce pret... Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning