Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

Al3xius 31-10-06 08:31

Re: Discutii despre cursa

Pot confirma si eu ca Radu a batut Subaru STI 2006 la Oradea ! Ca sa nu fiu arogant n-o sa spun ca i-a dat de l-a intepenit, dar a castigat detasat !

O sa-i rog si pe cei din oradea sa intre sa confirme pt. ca si ei au vazut acea cursa cu toate ca suntem offtopic !

Il rog si pe Zoliat si pe Gratzian sa confirme castigatorul la cursele de la Oradea pt. ca ei au zis sa intre EVO si STI-ul sa "sparga baltile" !

Daca toti ar fi asa "aroganti" cum e Radu ce bine ar fi ! Sau cum e domnul KWX ! Sau sau sau... !

Cazan, necazan a luat cupa si respectul publicului ! Mi se pare mai de rahat sa spui ca "baietii cu masini lucioase ies noaptea pe strazi" decat sa conduci un R5 cu care sa bati grupa ta si inca 2 mai sus! Chestia cu lucioasele pe strazi e o chestie care se poarta si la Craiova ! Si acum s-au vazut lucioasele...de ce sa dea 400 de mii sa se faca de rahat cand pot sa bage benzina sa "o arda" pe centru sa-i vada fetele ? Tot respectul pt. cei care au participat !

P.S. pt. baiatul cu bertonele : sa nu crezi ca am ceva cu tine sau masina ta lucioasa dar ai dat dovada de aroganta cu treaba asta si mi se pare de tot rahatu ! Tu ai luat macar 10% din cupele pe care le-a luat DOMNUL Bogdan KWX cu cazanele dânsului ? (nu astept raspuns pt. ca-l stiu, chit ca dau dovada de "aroganta")

EVOLUTION8 31-10-06 08:35

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605313)
concursurile de genul asta nu sunt strict pentru "masinile lucioase" si nici numai pentru masinile echipate cu scaune, geamuri normale si scrumiera.... intelegeti odata pentru totdeauna: se urmareste performanta si nimic altceva
Daca vreti sa faceti furori cu masini lucioase cu bling bling-uri si muzica, nu este tipul de competitie ales corect!
De ce oare nu vine vre unul cu bugatti veyron la cursele de drag de afara sa se supere si sa zica de masina ca e cea mai scumpa, puternica si cea mai lucioasa si ca ceilalti au numai cazane?

DE ce ??
Pentru ca oamenii au o anumita educatie in domeniu si stiu cu ce se mananca.

yknot 31-10-06 08:41

sa stii ca intrebarea era retorica ;)

EVOLUTION8 31-10-06 08:48

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605353)
sa stii ca intrebarea era retorica ;)

Si raspunsul la fel :))

EVOLUTION8 31-10-06 08:55

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605313)
concursurile de genul asta nu sunt strict pentru "masinile lucioase" si nici numai pentru masinile echipate cu scaune, geamuri normale si scrumiera.... intelegeti odata pentru totdeauna: se urmareste performanta si nimic altceva
Daca vreti sa faceti furori cu masini lucioase cu bling bling-uri si muzica, nu este tipul de competitie ales corect!
De ce oare nu vine vre unul cu bugatti veyron la cursele de drag de afara sa se supere si sa zica de masina ca e cea mai scumpa, puternica si cea mai lucioasa si ca ceilalti au numai cazane?

Ma crezi ca sunt oameni care participa la curse legale dupa acest regulament extrem de simplu construit de catre Legal RAcing si adoptat de majoritatea organizatorilor,regulament pe care nu il cunosc.

Lucian 31-10-06 08:56

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 604424)
motorul nu este de renault 5....daca omul facea dintr-un motor de renault 5 ceea ce a reusit ieri pe pista....si masina sa fie masina....cu scaune.. cu tobe.. cu grile...tot tacamul....tot respectul pentru el...ii strangeam mana si il felicitam...este cineva in iasi care are un astfel de renault....care LUCREAZA pe un MOTOR renault....motorul masiniii ...daca ma intelegi.....la noi in tara in general nu se apreciaza banii investitzi de cineva intr-o masina....oricine investeste intr-o masina este considerat un bogatas arogant....si la putere este in continuare populismul ieftin ......
Cum crezi tu vreodata ca imi permit sa imi risc masina mea de cateva zeci de mii de euro ....cand domnul de pe renault probabil ca isi achizitioneaza un motor de volvo cu vreo 500 de euro...cand eu dau numa pe bujii 100......deci eu apreciez munca unor oameni,dar ar trebui sa se traga intre ei acolo ....fara portiere,scaune....cu motoare de salupa puse pe un schelet metalic.....raman la parerea mea....ti-ai luat un golf 5 benzina 1,6 de ex.....schimba absolut tot la acest motor....si la masina in general.....tot tacamul....dar pastreaza masina si motorul ei si bate pe toata lumea si atunci ai sa ai respectul meu...pana atunci continuatzi sa aruncatzi cu noroi in oameni ca mine,care investesc bani si pasiune in masinile lor si sa sustinetzi diverse persoane care monteaza nu stiu ce motoare pe nu stiu ce cadavre gasite prin cimitire de masini,care merg 300 de km si mor sau dupa 2 liniutze mai repara vreo 2 ore la masina ca sa poata pleca si el acasa....si o sa progresam sigur si o sa ne aliniem sigur cu piatza de tuning europeana....pana atunci sa auzim numai de bine.

Sa nu o luatzi in nume de rau,dar asta este adevarul...numai ca eu am curajul sa-l spun.

Ma nene ... tu faci parte din grupul celor care nu au inteles ce inseamna curse si saluta zapp share free ??? Pt curse ai nevoie de o masina de .... curse. La vtm te intereseaza stabilitate .... la liniute accelerarea . Buuun . Pt accelerare ai nevoie de aderenta si un raport cal/kg cat mai bun . Bun = multi cai si putine kg . Si acum revin si intreb mai franc ... ce cauti tu la curse cu o masina stock ? Daca vrei liniute de ce ti-ai luat un Golf 5 GTI si te prezinti cu el stock ? Ce spui tu de aliniat cu piatza de tuning ? Ce legatura are piatza de tuning cu cursele ?? Anul trecut la king of europe pe locul 2 era o masian cu tractiune fata .... Honda del Sol ! O alta ragalie de masina probabil din conceptia ta ! La Santa Pod (te las pe tine sa afli pe ce continent e asta) Renault 5 se da de la egal la egal cu alte masini si scoate 11 sec / 400 m . Va place sa vorbiti din presupuneri si din pacate sunteti autodidacti. Upgrade la motor e BOV-ul ? Imi pun 2 de grupa A . Cati cai iau ? Ai idee in afara de cilindree si sistemul de injectie care mai este marele avantaj al motorului de 1.7 fata de cel de 1.4 ?

P.S. Daca vrei sa o incerci cu un r5 cu motor de 1.4 te asteapta unul in Bucuresti. Daca pierzi promiti ca stai in public la urmatoarele curse ?

EVOLUTION8 31-10-06 09:18

1 Attachment(s)
ZZ fii antena la un Renault Gt turbo din 1988 de 120 bhp la baza, versus Golf 5 GTI.
Nu ca l-a facut............S-a pisat pe el...................
Cred ca sunt vreo 100 de m intre ei la finish :))
Stii cat se munceste pt. asemena performantze ??
Cate nopti nedormite,stress,bani,maini rupte etc.
Acesti oameni NU SUNT CLIENTII IDEALI PT. FIRMELE DE TUNING adika:
Se duce la o firma ii zice ca vrea 400 de bhp ,aia cand il vad (inka unul) gata frate facem.
Apoi este dezamagit ca a dat 20.000 de euro si vine un friaier si un saratoc care nu are bani sa isi ia "masina sport" si il bate !!
Si dupa ce s-a laudat ca a bagat jdemii de euro in ea cum sa nu rada ala cu "cazanul"
Aceasta este ideea curselor.SA promovam tuning-ul si sa avanasam.
Fiecare isi cumpara ce masina crede ca este mai buna.Aici se face diferentza si aici se vede cat ii merge mintea lui sau a celor din jur.
Vrei o competitie monomarca ??

Aici ai filmul:

B|shOp-VR6 31-10-06 09:39

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 605371)
Ma nene ... tu faci parte din grupul celor care nu au inteles ce inseamna curse si saluta zapp share free ??? Pt curse ai nevoie de o masina de .... curse. La vtm te intereseaza stabilitate .... la liniute accelerarea . Buuun . Pt accelerare ai nevoie de aderenta si un raport cal/kg cat mai bun . Bun = multi cai si putine kg . Si acum revin si intreb mai franc ... ce cauti tu la curse cu o masina stock ? Daca vrei liniute de ce ti-ai luat un Golf 5 GTI si te prezinti cu el stock ? Ce spui tu de aliniat cu piatza de tuning ? Ce legatura are piatza de tuning cu cursele ?? Anul trecut la king of europe pe locul 2 era o masian cu tractiune fata .... Honda del Sol ! O alta ragalie de masina probabil din conceptia ta ! La Santa Pod (te las pe tine sa afli pe ce continent e asta) Renault 5 se da de la egal la egal cu alte masini si scoate 11 sec / 400 m . Va place sa vorbiti din presupuneri si din pacate sunteti autodidacti. Upgrade la motor e BOV-ul ? Imi pun 2 de grupa A . Cati cai iau ? Ai idee in afara de cilindree si sistemul de injectie care mai este marele avantaj al motorului de 1.7 fata de cel de 1.4 ?

P.S. Daca vrei sa o incerci cu un r5 cu motor de 1.4 te asteapta unul in Bucuresti. Daca pierzi promiti ca stai in public la urmatoarele curse ?

Intamplator nu e stock golful si tot intamplator acest golf e la noi in club. Cat despre Renaultul de care vb tu, daca e cel rosu.. bag mana in foc ca nu face acest GTI avand in vedere ca pe unul stock nu l-a facut pe 400m, totul intamplandu-se foarte de curand. Adevarat ca a treia oara dak nu ma insel, l-a depasit undeva dupa 400m pe cel stock.. dar pe 400m nu il face.. si repet.. era stock din toate punctele de vedere.

Ar fi interesant sa vedem rezultatul intre acel Renault si al GTI care fasaie nitel.. Cu remarca ca GTI-ul care fasaie i-a dat celuilalt GTI (care s-a dat cu renaultul) cam o masina..

yknot 31-10-06 09:43

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 605432)
Intamplator nu e stock golful si tot intamplator acest golf e la noi in club. Cat despre Renaultul de care vb tu, daca e cel rosu.. bag mana in foc ca nu face acest GTI avand in vedere ca pe unul stock nu l-a facut pe 400m, totul intamplandu-se foarte de curand. Adevarat ca a treia oara dak nu ma insel, l-a depasit undeva dupa 400m pe cel stock.. dar pe 400m nu il face.. si repet.. era stock din toate punctele de vedere.

daca nu este stock golful 5 de la voi din club, inseamna ca mai are inca de lucrat.
intreaba-l pe bogdan kwx cat timp trece pana se vindeca beliturile de pe maini, cum se da jos motorul de pe masina sa, in cat timp... etc...

B|shOp-VR6 31-10-06 09:45

Nu am zis nimic despre masina lui KWX.. pt mine nu ar fi o rusine sa mi-o iau de la masina lui chiar dak as avea un GTI.. dar de aici pana a incepe sa generalizam.. e cale lunga.

EvLSant0S 31-10-06 10:14

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 605042)
Ia intreaba-l pe Santos ce basinos este LKV-ul ???

Ma amuza rau de tot discutiile intre adibose/evo8/radu lkv/dabull
toti 4 sunteti niste baieti buni ... doar ca.. va strica discutiile astea pe forum ,ca asa se intampla de obicei ,pe forum ,fiecare e altfel, opriti-va aici :) si hai sa ne vedem cu totii la o cafea ... un suc , la buc / craiova .. cu prima ocazie .. sa continuati acolo discutiile , o sa mearga altfel :)

important e ca a fost o cursa frumoasa ..
si atat ,parerea mea ..

adibose 31-10-06 10:35

are dreptate SantoS, pana la urma ar fi cazul sa ne oprim aici, e chiar pacat sa ne certam aiurea pt "cazane" scuze, imi cer scuze pt k le-am numit asha dar ma oftica :d serios ma oftica.
pt k as vrea si eu sa ma dau la grupa mea...dar vine R5 peste mine, si una peste alta nu-mi permit sa bag atatia bani in masina mea s-o faca sa bata un R5 GT.

probabil si din cauza asta am oftic :p dk avem 20 d mii la dispozitie ii bagam in masina si bateam R5-ul si eram cel mai fericit!

LKV-ule eu nu t cunosc (repet) nu stiu ce fel de om esti, ti-am admirat fosta masina din totdeauna, (eu sunt la al 7-lea Opel acum) am avut si Kadett GSi SFi si Vectra 4x4 SFi si multe altele, am ajuns in sfarit la visul meu, bertone turbo si mi-e bine. La ceea ce ai tua cum nu pot dk sa aspir k d permis nu cred k vreodata o sa am placerea macar s-o conduc.

Oricum nu mai postez cu rautate absolut deloc, mi-au trecut bazdacii de aseara, am dormit bine si dimineata am fost la dentist, m-au anesteziat aia..m-au calmat :d

Vorba lui Santos, ar fi frumos sa ne vedem la un juice!

si nu sun k sunt novice intr-ale curselor, motoarelor sau a masinilor puternice, dar nici chiar in pom nu sunt! :)

bafta tuturor si sa ne auzim cu si numai de bine!

Anonymus rulllz oricum :p

CAR ZONE 31-10-06 11:08

Este prima data cand postez pe acest forum si nu vreau sa spun de cat un sigur lucru, discutiile pe care le avem noi la finalul unei astfel de eveniment sunt total diferite de ce se discuta pe forumurile de pe afara. Noi nu stim decat sa gasim scuze de ce ne-a facut ala sau ca celalalt da avans la start din nu stiu ce motiv.
Acest lucru se intampla in primul rand pt. ca multi dintre cei prinsi in discutii nu prea vor sa discute despre masini, modificari si tuning ci despre cat de figuranti, bashinosi sunt alti, in loc sa dicutam ce are de gand sa faca X si ce avea Y pe masina.

silviu_tun 31-10-06 11:46

eu sunt curios cum se comporta la o cursa Bucuresti - Craiva Golful 5 GTI si cum se coporta acel R 5 pe care-l tot laudati voi.
Aceste curse nu trebuie privite stric pentru acest demaraj 0 - 400, ci trebuie luat in calcul tot
Cred ca daca pui R5-ul sa mearga 100 de km cu 200/h sigur ii mai trebuie 5 motoare

AlecsM 31-10-06 11:55

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 604801)
Domnul ALex.Faci o confuzie.
Masina ta este Gt-ul si are 300 de bhp stoc.Da ?
Bun pt. asta ai fost inscris la Gr. G adika 251 - 300 fara NOS
Bun tu cu NOS sareai la Gr. H adika 300 *1.4 = 420
La H singura masina a fost TXA-ul cu 315 bhp,care nu a mai luat startul si tu ai castigat gr. H.Corect ?
Deci EVO nu avea ce sa caute la H cu 280 de bhp.
Daca se dadea si sigur se dadea pt. fun si cu tine cu N2O.Eu cred ca tot EVO batea cu start bun(parerea mea).

Eu ti-am verificat butelia :D
Cat despre cauciucurile de pe EVO acele super "SLICK"-uri gasesti amanunte mai in spate,am postat eu pozele.
Cred ca nu se compara cu slick-uirle tele ;)
Alexius are probleme cu vederea.Nu avea o lentila deoarece avea un ochi rosu
si de aceea purta ochelari.
PS: Cu WRX-ul cum te-ai dat ? Cu sau fara nos ?

tot aiurea t bagi ... tu dc crezi k mi-am pus nos ??? sa ma dau la grupa cu pana in 300 cp ??????
atentie ... nu am zic k nu m-a batut ....
....stiu si eu ce putere are evo,masina mea si txa ...poate mai bine decat tine ultimile doua !!!

P.S. DC CREZI K AM LUAT GRUPA H ????? din pacate nu are prea mare importantza pt mine pt ca nu am apucat cursa cu txa .... deci am castigat prin ...."neprezentare" daca se poate spune asa !!!

cu asta am incheiat totul despre cursa de la craiova si inchei prin a-i felicita inca odata pe organizatori pe radu cu evo si pe "subaru" !

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning