![]() |
Re: Spider Tuning
felicitari wuf pt premiu :D si spider tuning .......................a meritat iesirea ...si sincer se cerea :D revin si eu cu poze
|
Am vazut ca foarte multa lume se intereseaza de tapiterii auto ,si din cate stiu nu prea se gasesc pe piata tapiterii seriosi si care sa ofere calitate .din luna decembrie spider tuning shop va ofera produsele MAD .
firma MAD ofera huse auto facute special pentru fiecare model de masina in parte .materialele folosite sunt de calitate superioara si modul de prindere este foarte subtil aceste huse semand perfect cu tapiteria originala ,modul de prindere fiind cu clickuri si mici fermoare toate acestea fiind sub sezut ,nefiind la vedere.. in oferta sunt si masini mai vechi dar si masini noi husele avand si loc pt airbag ....se poate opta si pentru piele . preturile variaza de la 550 ron pana la 1800 ron in functie de masina si de materialele alese....in curand imi va sosi primul transport si veti putea vedea exact cum arata ..... optional se poate broda pe scaun marca masinii sau tipul acesteia ....... pt cei interesati in luna ianuarie montajul va fii facut la jumatate de pret ,in mod normal acesta costand 100 ron... |
1 Attachment(s)
salut horica
ti-am scris pe mail dar nu mi-ai raspuns. Poti aduce o bara fata pt astra G de la rieger sau lumma. Modelul se numeste LPC-R. Daca poti zi-mi un pret final ms |
4 Attachment(s)
niste poze cu un seat ....inainte si dupa .........
|
mortale :D
|
Pentru golf 2 cat costa un set de huse?..:D
|
nu conteaza masina ......conteaza ce materiale iti alegi ......preturile incep de la 500 ron...........hai pe la noi si vb ..........
|
lasati munca ma.. si sarbatori fericite si tot ce va doriti..!!!! ,
all the best from SmokeDesign , Smoke out :) |
sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri all the best Kamikaze!!
|
va doresc.. un Craciun fericit.. si toate cele bune !!!
|
Va doresc un an nou fericit si plin de indepliniri !! La Multi Banii !!
|
nu te mai gandi atata la bani :)) hai sa fie mai bine plin de vesti bune si impliniri ale dorintelor si viselor (fie ele si in bani si in realizari)
|
La Multi Ani si tot ce va doriti de la noul an!!! spor la munca si proiecte cat mai tari!!! bafta pentru noul An!!!
|
mersi mult de urari
la fel si voua Horia |
6 Attachment(s)
a inceput anul---inca nu au aparut noutatile
asa ca va arat o chestie destul de slabuta de la sfarsitu lui 2007 Peugeot 206 diesel l-am luat intr-o stare destul de deplorabila dar dupa o suspensie, jante, faruri, stopuri a iesit dragut...s-a vandut intr-o saptamana la Ploiesti...l-a luat o gagicutza...sa-l poarte sanatoasa |
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning