![]() |
Re: Provocari
da asa i fast r.sonik are dreptate k unii au devenit cam rautaciosi cu ciprian ,dak asta e dorinta lui ....,dar oricum tre sa tii cont cipri k intrafic poti jongla dar gandeste te ce fac cei printre care jonglezi ,multi se pot speria ,de ex eu candva luasem o curba in orastie u frana de mana (in drift),degeaba eu am stiut ce si cum unde ma incadrez iar celalalt avea loc berechet k el tot sa speriat si a venit dupa mine sa mi zica k a avut un accident cu masina noua si l am speriat ,deh omul avea si el dreptatea lui tre sa te gandesti si la ceilalti colegi de trafic ,si sa nu mi spui k nu o sa te tenteze sa o calci si k nu vei fi nevoit sa tai calea cuiva ,....,si mie imi placea sa las totul in urma in trafic si multam lui D-zeu k de cand am permisul nu am avut nici un accident (Doamne feri si de acum incolo),dar am lasat o si eu mai moale in urma maturizari la volan si inca mai e,...loc,...:)).Intr un fel poate inteleg dorinta ta de afirmare de ati etala abilitatile dar k tine poate sunt mai multi ,din punctul asta de vedere ,doar k ei ar dorii so faca in curse legale sau chiar in vreun rally" ,..............
|
Salut ssergynio! Da ai dreptate. Sunt pe deplin de acord cu tine. Dar cand provoci pe cineva sau accepti o astfel de provocare te gandesti la toate riscurile, nu numai la victorie. Fiecare raspunde de ceea ce face in trafic.Daca sperii pe cineva taindu-i calea este riscul tau ! Poate sa te urmareasc, ca nu poti sa stii pe cine sperii (eu am patit-o !).
Drum bun si multi kilometrii fara evenimente rutiere ! |
Continuati discutile despre drift la Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA Danke!!!!
|
Provocari :)
Sper ca e voie :) daca nu,moderatorii sa stearga topicul.
Masina mea clio II 1.4 16v.Astept propuneri |
Re: Provocari :)
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html oops, este deja u topic pentru asa ceva ;)
|
Quote:
|
Lasa ca ne descurca FRS ;)...... :twisted:
|
v-am descurcat :D
ajaccio pune si tu cati cai..ce modificari..cate cipuiri sa suferit??!! :) :p |
Quote:
|
Pai sa le zic sa nu le zic operatiile :)
Masina e stock..am avut un kit de admisie K&N dar dupa 2 luni de folosire l-am dat jos ca imi tragea aer cald si de multe ori imi tragea mai rau la turatii joase..si asta era pe timp de iarna.Aveam planuri si cu o remapare dar nu se merita. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ideea e ca trebuie sa izolezi filtru + tubulatura de caldura motorului,adica tubu de la filtru la galerie sa fie din aluminiu sau ideal inox,si eventual montanta o placa de aluminiu intre motor si filtru. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning