![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
eu agatam cu cel mai chinuit mountain bike care anul asta implineste 10 anisori.
a trecut printr-o sudare a cadrului ca l-am rupt, 3 furci schimbate ca si pe alea le-am rupt, de fapt am schimbat TOT de pe ea in cei 10 ani multe din piese chiar si de 2-3 ori (majoritatea s-au rupt) in afara de cadru, butucul si axul de pe fata, ca eram cu trialul, trickurile si downhillul intr-o vreme. mi se parea vehiculul de agatat optim. ajungeam mult mai repede de la o gagica la alta decat pe jos cand eram la agatat pe strada si imi strangeam necesarul de numere de telefon and stuff pentru o perioada data :D , iar din masina nu stiu mi se pare mai greu oricum sa agati. tu esti in stanga in masina si ele is in dreapta pe trotuar plus ca nu cred ca vin ele la geamul tau iar tie ti-e cam greu sa te dai jos in unele locuri sa te duci la ele. in fine n-am fost niciodata la agatat cu masina doar mai mergeam cu niste amici la caterinca sa facem misto de ce gaseam pe trotuare. dupa cum am zis bicicleta mea era destul de rupta si cu toate astea mi-a mers destul de bine, poate chiar mai bine decat pe jos si cred mai bine decat mi-ar fi mers cu masina. recomand bicicleta pentru agatat (sau role sau skateboard). in ultima vreme is cam mare pt. bicicleta si nici de agatat nu imi mai arde asa des (mai ales de pe bicicleta:) ). |
Quote:
|
eu am zis ce am zis...se uita alfel la tine cand ai o masina mai scumpa asa....pana la urma tot la bani se rezuma totu......nu zic, exista si exceptii si asta e bine zic eu...ca nu e mentalitate de turma
|
Quote:
apoi poate nu am banii sau motivatia sa-i pun LSDuri sau DVDuri ca poate pe mine ma pasioneaza sa ma uit la un film intins in pat,si tot asa... nush ce sa zic,aici poate iesi f usor o polemica gen ce a fost primu,ou sau gaina... dar sunt perfect de acord cu ingrijitul masinii,iar modul in care e sofata e cu totul alta discutie pt ca unii pur si simplu nu-s facuti pt asa ceva dar una e sa ai grija de masina ta,si una e sa si stii sa o conduci. ca tot ai zis de "accesorii" sa stii ca niciodata nu m-am gandit sa fac vreo investitie in a mea tigaie pt a impresiona,si nu neaparat fete cat...pe alte persoane asa in general...daca tot investesc,investesc pt mine,pt a-mi face masina mai mult a mea decat este.. |
anterior am postat k nu cont masina ....dar ieri mi-am dat seama,am rezlizat.......am iesit cu 3 prieteni cu un BMW M3 negru din 2004 cu nr d Italia sa ne plimbam prin oras.....poi nu cred k a fost fata sa nu intoark capul.........si sa ne fak cu okiu si mai stiu eu,,,,,,,,,knd ieseam cu Dacia sa mor eu de nu erau in stare sa te si scuipe..............lason mm de treaba k 99% din ele sunt pe interese......
|
yeeeee.unu care a observat ca si mine cat de mult conteaza masina pe care o conduci...prima impresie conteaza
|
Ragalia mea nu e aspirata ...
Am braduleti ... avioane, tractorase - d'alea care put frumos ... Alei mele daca vreau sa o fac sa fie cea mai frumoasa ... pai trebuie scos absolut tot din ea ... ca la Pimp Mai Raid ;) Vreau sa ma repet: Daca ai 1310 galben mucegait se uita la tine de parca vii de pe tarlaua lu' tac'tu' ... Nu conteaza ce ai in cap sau ce stii sa faci cu ruptura aia ... Conteaza sa fie noua, straina, -daca se poate- modificata, cu muzica buna in ea (depinde ce inseamna la o gagica muzica buna). Cel mai bine se face un esantion intre fete ... Da, se poate interpreta ca o mica barfa intre ele ... Prezentati-le 2 fotografii: un Hyundai Coupe si o Dacia 1300/1310/1400/1410 Mai prezentati-le alte 2 fotografii cu 2 tipi: unul urat cu spume care conduce Hyundai Coupe-ul si unul relativ placut la fata care conduce Dacia ... Va spun clar: din 10 gagici, 7 sau mai multe tipe vor spune ca s-ar combina cu tipul care poseda Hyundai-ul ;) PS: valabil pentru fete cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani ;) |
Quote:
eu de obicei ma uit in asa fel incat proprietarul sa nu observe si sa si faca alte ganduri....ca deh...suntem in romania:rolleyes2 si nu cred ca , gata, toate fetele din oras erau gata sa sara pe voi ca erati intr un m3...sa fim realisti...:lol: unele poate se lasa mai usor impresionate...dar altele...si oricum cred ca si voi erati mandrii de masina si doreati sa atrageti atentia;) |
Quote:
partea cu incadratul intre varste.. :-P sunt si cazuri .. in care au ales barbatul... care avea bicicleta in loc de elicopter ;) 15 .. tare varsta.. si 22 tot pe acolo.. numai ca dorinta fetei sa se dea jos dintr-o masina.. de lux.. adica logan in loc de clasica dacie.. e mai mare.. o vad in fiecare zi la bloc.. cu vecina de la 3 mori de ras.. azi e cu unu cu dacie.. frumusel baiat... maine.. e cu unu urat cu spume.. dar frate are "opal" - asa mi-a zis .. cica are" opal".. :lol: :lol: :lol: are 18 ani ;) |
Quote:
|
sa inteleg ca prietenul tau face parte dintr-un anumit club
am vazut o gramada de urati cu bani combinati cu fete frumose...daca uratii respectivi aveau si un comportament de c**** atunci spune-mi si mie ce le placea acelor fete la baietii respectivi? parerea mea..banii |
Quote:
Cam are dreptate Oana...:| stiu si eu cateva specimene masculine naspa cu masini ok care umbla cu super fete.. :) |
ok...
Intrebarea era "conteaza pt o femeie masina pe care o conduci?" si nu " de ce stau fraierele cu baieti urati dar care au masini bengoase" ...pt asta gasesti raspunsul chiar in intrebare... Cat despre prietenul meu (asta ca sa demostrez ca mai sunt si cazuri in care masina pe care o conduci nu conteaza), ...mi-e jena sa spun ce masina avea cand l-am cunoscut...ti-as spune ce masina are acum, dar am observat ca esti mai ofticos asa din fire...n-as vrea sa-ti stric sarbatorile ;) |
hahaha :poke: :woowoo:
|
Quote:
2. Nu poti spune ca nu sunt inrudite topicurile. Or fi ele fraiere, dar momentan o mare parte din cele intre 15-22 de ani aleg mai intai masina si banii fara sa le pese de tip pentru ca stiu ca vor primi aproape tot de la uratel. 3. Mi-am pus o tovarasa sa faca acest chestionar la 10 dintre prietenele ei cu care vorbeste zi de zi. Tocmai pentru a nu se prinde fetele chestionate, tovarasa mea le va lua mai pe ocolite pentru a afla un raspuns. Se stie clar ca daca intreaba direct, va primi raspunsul: "nu ma intereseaza banii, masinile sau cum arata un tip, ci ce are acel tip in cap". O sa revin in maxim 1 saptamana cu raportul ... PS: din cele 10 tipe vor fi incluse: - mai saracute la capitolul finante - medii la capitolul finante - mai bogate la capitolul finante - destepte - proaste - frumoase - urate - potrivite - "dotate" - "nedotate" |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning