![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
tre sa-i gasim alt printz... |
cupidon... tu esti?
|
:lol: ihim !
|
Re:
Quote:
|
hihi ,pai discutam pe yahoo messenger , nu aici :D
as u wish .... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ah , dap , speeder .. in nici un caz. . e prost .. nu-ti trebuie
next .. |
hihihihi hahahaha hohoho...esti mai comic dekat o telenovela :lol: :lol: :lol: :lol: si totodata la fel de penibil si de prost :wink:
|
dupa cum spuneam ..
din 19 ani .. mai scade vreo 9 si ajungi la \"varsta\" creierasului lui speeder. moxxu ar merge... :P |
poate asa e frate... :lol:
dar la tine e cu radical din varsta totul pe iq'ul tau, adik vreo 2 akolo, sa nu fiu rau :lol: :lol: :lol: dai o bere k team laudat aici :wink: |
stiiiiiu! :idea: Sunteti offtopic!! waaaaay offtopic
|
Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!
Cam multe inimi frante, si de-o parte si de alta...
O intrebare am si eu: De ce fetelor, atunci cand un baiat se baga in seama cu voi cu bun simt, voi il catalogati drept fraier(chiar daca poate nu e, dar pur si simplu va vorbeste frumos datorita respectului si admiratiei care v-o poarta), iar cand vine unu cu smecherie in el, vreti sa se poarte cu voi cu bun simt? Eu personal, cand am incercat sa fiu finutz, mi s-a dat cu tifla... cand am schimbat foaia, mi s-a schimbat si norocul... Ar trebui sa judecati cu mai multa cumpatare comportamentul vostru fata de baietii care va ies in cale... Pentru ca nu intotdeauna un om este asa cum pare |
Re:
Quote:
Foarte multe fete au devenit superficiale... alarmant de multe... deja mi-era sictir sa ma mai bag in seama cu o fata, pentru ca stiam ce va urma... pina sa-mi gasesc fatacu care sunt acum |
Re: Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!
Quote:
Nu e vorba de smecherie... ci doar sa stii sa te faci placut si putin intepator (adica sa nu-i faci pe plac chiar asa pe fata, dar nici nesimtit)... E o chestie care daca o intelegi bine... daca stii s-o folosesti si mai bine... daca nu! asta e! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning