![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
|
Quote:
Willie si Kamikaze bagati mare la masini ca vine caldura si e numai bine de o sedinta foto ;) |
Quote:
|
miller daca ne donezi niste bani terminam proiectele mai rpd :)) da pana atunci ;)) off.. pozele in prv mosule.. :) :P .. asa ca treci pe mess :)
|
Quote:
Art. 67. - ''(1) Vehiculele inmatriculate in alte state pot fi supuse, la cerere, unei inspectii tehnice periodice, care se efectueaza de R.A.R. in conformitate cu reglementarile prevazute la art. 1. (2) In vederea efectuarii inspectiei tehnice periodice prevazute la alin. (1), solicitantul declara pe propria raspundere situatia vehiculului in ceea ce priveste detinatorul si situatia inmatricularii vehiculului respectiv. (3) Efectuarea inspectiei tehnice periodice prevazute la alin. (1) nu absolva detinatorul sau utilizatorul vehiculului de respectarea celorlalte prevederi legale privind circulatia pe drumurile publice din Romania. (4) Recunoasterea inspectiei tehnice periodice prevazute la alin. (1) de catre alte state se face in functie de legislatia aplicabila a statelor respective." Legea va intra in viguare din aprilie ... au gandit binisor baieti, orcum se faceau itp'uri false la ffff multe masini , de ce sa nu faca si rar'ul un ban cinstit si omul sa circule 50% safe, acum ramane problema cu asigurarile.... |
Quote:
Kamikazee da add..ca nu putem asa fara..:De asa...sinihistru...:D |
vand toba sport royal wolf cu intrare de 60 si iesire de 100mm NOUA ! pe net este 140-150 lei eu o dau cu 100 lei fix !! (mi-am luat alta toba de care imi doream de mult timp) sper ca nu deranjez pe nimeni ca am postat aici .. salut !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
au adormit toti pe forum ??? nimic nou??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
willie munceste din greu :???: nici timp sa puna poze pe forum nu a mai avut :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning