![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
1 Attachment(s)
update , tijele de la splitere , in curand , voi trage putin aripile si masina va intra la vopsit , pana una alta daca are cineva semnale OEM portocalii de vanzare sa apeleze la mine , o grila de FL si bandouri M ...tot la mine trebuie apelat :D
apropo masina 100% va fi neagra |
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Te-ar coafa un set de Tramont Staria 5... modualre din 3 bucati ... ? Eftin ! Daca nu pentru tine ... poate sti pe cineva ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Tramont Staria 5 , 8j x 17 toate 4 , 2buc et29 2buc et35 . Nu au fost desfacute niciodata ... se potrivez buze de oz si Rh ! 18 mil negociabil ! Cam asa arata pe e36 ! |
arata bine asa mai buzate , da oz breyton , pana atunci o sa ma joc cu ceva culori pe astea ce le am mai ales ca masina va fi neagra :D
|
Mi-a stat inima acum vreo saptamana si ceva cand ziceai ca ai da masina :???: bine ca ti-ai revenit si continui cu ea :D Vopsita proaspat, cu oz breyton, cu interiorul ala va fi de vis masina. Decat un e90 mai bine asta, ca va fi unica.
|
Quote:
|
frumos ricko ce faci tu acolo !!! imi place de tine ca cumperi ce e mai bun !!!
|
Quote:
|
va spun eu ca va prosteste....el o sa vopseasca masina roz ca ii plac rozosismele:))))))
ps:de o faci asa cum ai zis garantez pica forumu:))))))))))))) oricum imi place ca le dai peste nas la uniiii;) |
Quote:
se stie ....:D:D:D:D , sincer nu am mai vazut asa ceva pana acuma , o sa pun poza cu ea doar gata vopsita si alea alea , deci ,,cam o luna pauza :D |
Gasesc pe cineva in CJ sa imi roluiasca aripile spate ??, dar sa fie facute calumea , cu rola , nu cu ciocan si lemne si etc :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning