![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
dupa parerea mea loganul 1.6 16v e o masina OK!!
;) |
pentru o dacie, deja parca incepe sa arate bine :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai daca centura nu e pusa airbagu nu functioneaza . |
Quote:
|
Este o tigaie ca si celelalte. De unde scoateti voi la logan mers sportiv frate? Are aceeasi caroseria si este la fel de instabila ca si celelalte cu gentile ei cu tot. Parerea mea ca loganul este cea mai proasta masina construita vreodata. de fapt la cat costa ce ma astept eu la performante. si tine tu loganul la 5500 rpm sa-ti dea 100hp pt juma de ora sa vezi ce bine o sa-ti mearga dupa. Pacat ca vad oameni seriosi pe aici care conduc altceva decat logan si totusi ar fi curiosi s-o incerce. NU AVETI CE INCERCA LA PARCIUL ALA DE MASINA. salutari si drum intins
|
Quote:
Sunt 100% de acord |
Quote:
|
Quote:
|
poa sa scimbe ei fetele de usi alea urate cu unele calumea',si bordul ala de 2lei patratzos din plastic ieftin la fel,sau scaunele alea inalte de tractor cu unele mai de doamne ajuta ca tot DACIE' ramane...pana cand se vor remedia adevaratele probleme:are garda la sol inalta,este ingusta(dist. dintre rotzi),vine din fabrica cu gume d 2 lei care scartzaie in curbe la 50 km/h..cum au reusit nemtzii s-o rastoarne la 50km/h si ce au vrut sa demonstreze prin asta?Asta este..ai Logan..ok..da nu mai ridica atat masina in slavi pt ca nu este cazul...tu chiar nu ai condus nimic de aceasi putere/an d fabricatzie??
|
Quote:
|
Eu am luat pt inchiriat o Albea..noua..cu destule p ea..8000euro!!,nici asta nu e f frumoasa dar nu este Dacie..nu ploua in ea,interiorul este dragut,cu forme rotunde,consum bun la 1.4..puteam sa iau Logan dar nu stiu cat ar fi rezistat ala la ''rent a car''..
|
3 Attachment(s)
Uite La Masina Asta In Ce Hal E Si Uita-te Sa Vezi Ca Tipul Ala In Camasa Era In Ea. Sa-mi Spui Tu Mie Daca Masina Asta Era Un Logan Crezi Tu Ca Mai Ramanea Ceva Din El Sau Din Ea? Oricum Tipul A Fost Super Norocos Dar Nici Sa Nu Uitam Ca Avea Un Audi Rs6.Attachment 305440
Attachment 305441 Attachment 305442 |
mda..un logan la 70km/h te omoara..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning