Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/23773-dacia-logan-prestige-1-6mpi-16v-105cp.html)

only_4dan 11-07-07 21:19

Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP

dupa parerea mea loganul 1.6 16v e o masina OK!!
;)

AlliedComposites 14-07-07 03:34

pentru o dacie, deja parca incepe sa arate bine :)

AlliedComposites 14-07-07 19:35

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 984383)
Sa intaleg ca esti sofer foarte bun dar ai facut deja un accident care pare destul de grav din poze :rolleyes2

Uite aici un exemplu de logan la impact , ca in multe alte cazuri , airbag-ul nu a functionat iar parbrizul cred ca stii de la ce are forma respectiva. Din fericire, cu toate ca avea viteza, soferul nu a patit nimic.

daca tii scaunul destul de departe de volan cum ar trebui sa faci, nu ar trebui sa dai niciodata cu capu in parbriz cu sau fara airbag.... centura e de ajuns... am avut un singur accident, si nici nu m-a atins airbag-ul....

Bogdan_mb 15-07-07 03:53

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 997586)
daca tii scaunul destul de departe de volan cum ar trebui sa faci, nu ar trebui sa dai niciodata cu capu in parbriz cu sau fara airbag.... centura e de ajuns... am avut un singur accident, si nici nu m-a atins airbag-ul....

respectivul nu avea centura (era beat), dar nu asta era ideea mea ci faptul ca airbag-ul e acolo doar de mantuiala.

SmokeR 16-07-07 01:33

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 984383)
Sa intaleg ca esti sofer foarte bun dar ai facut deja un accident care pare destul de grav din poze :rolleyes2

Uite aici un exemplu de logan la impact , ca in multe alte cazuri , airbag-ul nu a functionat iar parbrizul cred ca stii de la ce are forma respectiva. Din fericire, cu toate ca avea viteza, soferul nu a patit nimic.

pai daca centura nu e pusa airbagu nu functioneaza .

Bogdan_mb 16-07-07 03:33

Quote:

Originally Posted by SmokeR (Post 999519)
pai daca centura nu e pusa airbagu nu functioneaza .

doar la logan ? :rolleyes2

mani2001 16-07-07 07:08

Este o tigaie ca si celelalte. De unde scoateti voi la logan mers sportiv frate? Are aceeasi caroseria si este la fel de instabila ca si celelalte cu gentile ei cu tot. Parerea mea ca loganul este cea mai proasta masina construita vreodata. de fapt la cat costa ce ma astept eu la performante. si tine tu loganul la 5500 rpm sa-ti dea 100hp pt juma de ora sa vezi ce bine o sa-ti mearga dupa. Pacat ca vad oameni seriosi pe aici care conduc altceva decat logan si totusi ar fi curiosi s-o incerce. NU AVETI CE INCERCA LA PARCIUL ALA DE MASINA. salutari si drum intins

ameer 16-07-07 17:35

Quote:

Originally Posted by mani2001 (Post 999716)
Este o tigaie ca si celelalte. De unde scoateti voi la logan mers sportiv frate? Are aceeasi caroseria si este la fel de instabila ca si celelalte cu gentile ei cu tot. Parerea mea ca loganul este cea mai proasta masina construita vreodata. de fapt la cat costa ce ma astept eu la performante. si tine tu loganul la 5500 rpm sa-ti dea 100hp pt juma de ora sa vezi ce bine o sa-ti mearga dupa. Pacat ca vad oameni seriosi pe aici care conduc altceva decat logan si totusi ar fi curiosi s-o incerce. NU AVETI CE INCERCA LA PARCIUL ALA DE MASINA. salutari si drum intins

:D
Sunt 100% de acord

ANM 16-07-07 23:12

Quote:

Originally Posted by mani2001 (Post 999716)

deabia astept sa-mi mai iau inca un loc...k sa te oftic p tine....k masina mea ieftina ma face un sofer f multumit...pe bani putini...p knd tu dai o avere pe masina ta cu performantze de top...insa nush dak se merita sa ai o masina super smechera si sa ceri bani d tzigari la prieteni

mani2001 17-07-07 06:29

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 1001072)
deabia astept sa-mi mai iau inca un loc...k sa te oftic p tine....k masina mea ieftina ma face un sofer f multumit...pe bani putini...p knd tu dai o avere pe masina ta cu performantze de top...insa nush dak se merita sa ai o masina super smechera si sa ceri bani d tzigari la prieteni

Cand am sa cer eu tigari la prieteni colegule am sa vand masina mea scumpa si-am sa-mi iau un logan ca tine.Si cat de sofer poti fi tu cu loganul tau? Si iti mai spun ceva: cu aceeasi bani care i-ai dat pe logan iti luai un pic de masina straina mult mai buna si mai sigura decat loganul. Loganul e bun doar de taxi. Il iei in leasing si il faci taxi. Din pacate mai exista si oameni ca tine care nu fac diferente intre nemti si romani.Bineinteles masina ta este cea mai buna si stii de ce? PT CA E A TA. sanatate.

Urban per4mance 17-07-07 06:57

poa sa scimbe ei fetele de usi alea urate cu unele calumea',si bordul ala de 2lei patratzos din plastic ieftin la fel,sau scaunele alea inalte de tractor cu unele mai de doamne ajuta ca tot DACIE' ramane...pana cand se vor remedia adevaratele probleme:are garda la sol inalta,este ingusta(dist. dintre rotzi),vine din fabrica cu gume d 2 lei care scartzaie in curbe la 50 km/h..cum au reusit nemtzii s-o rastoarne la 50km/h si ce au vrut sa demonstreze prin asta?Asta este..ai Logan..ok..da nu mai ridica atat masina in slavi pt ca nu este cazul...tu chiar nu ai condus nimic de aceasi putere/an d fabricatzie??

speedster 17-07-07 07:12

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 1001507)
poa sa scimbe ei fetele de usi alea urate cu unele calumea',si bordul ala de 2lei patratzos din plastic ieftin la fel,sau scaunele alea inalte de tractor cu unele mai de doamne ajuta ca tot DACIE' ramane...pana cand se vor remedia adevaratele probleme:are garda la sol inalta,este ingusta(dist. dintre rotzi),vine din fabrica cu gume d 2 lei care scartzaie in curbe la 50 km/h..cum au reusit nemtzii s-o rastoarne la 50km/h si ce au vrut sa demonstreze prin asta?Asta este..ai Logan..ok..da nu mai ridica atat masina in slavi pt ca nu este cazul...tu chiar nu ai condus nimic de aceasi putere/an d fabricatzie??

Daca faceau Loganul frumos la interior si mai ales la exterior, cine mai cumpara uratenia aia de Clio Symbol?Francezii stiu sa isi apere modelele lor, si ne dau noua ce e mai urat, nu neaparat ce e mai prost.Au facut asa cu Dacia 1300, cu Oltcitul si acum au conceput Loganul, care numai frumoasa nu e. Chiar si asa, la pret/dotari/motorizare Loganul inca nu prea are concurent in aceeasi clasa, dar concurenta nu sta degeaba si cei care au fost disperati dupa Logan incep sa aiba alternative putin mai scumpe dar mult mai atragatoare ca design si dotari.

Urban per4mance 17-07-07 07:23

Eu am luat pt inchiriat o Albea..noua..cu destule p ea..8000euro!!,nici asta nu e f frumoasa dar nu este Dacie..nu ploua in ea,interiorul este dragut,cu forme rotunde,consum bun la 1.4..puteam sa iau Logan dar nu stiu cat ar fi rezistat ala la ''rent a car''..

mani2001 17-07-07 07:31

3 Attachment(s)
Uite La Masina Asta In Ce Hal E Si Uita-te Sa Vezi Ca Tipul Ala In Camasa Era In Ea. Sa-mi Spui Tu Mie Daca Masina Asta Era Un Logan Crezi Tu Ca Mai Ramanea Ceva Din El Sau Din Ea? Oricum Tipul A Fost Super Norocos Dar Nici Sa Nu Uitam Ca Avea Un Audi Rs6.Attachment 305440

Attachment 305441

Attachment 305442

Urban per4mance 17-07-07 07:36

mda..un logan la 70km/h te omoara..

All times are GMT +2. The time now is 12:49.

- Copyright 2026 4Tuning