![]() |
mah zicetimi si mie dak am slr 1.4.0 ce patch pot sa ii pun sau trebuie sa ii pun ca sa bag masini in el" astept si eu o solutie " sau dak nu zicetimi si mie un slrr in care sa bag masini ca nu am reusit de loc :: si dak nu fac intrun fel sa bag masini cred ca mor
|
Re: Street Legal Racing - Redline
2 Attachment(s)
imd...acu vine :D ai nevoie si de CDDD-Card Descriptor Detector CD 8) si vers jocului e 2.3.0LE
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si skyline..acu vine :D
|
dc daca bag Skyline-ul nu imi mai merge jocul??? Va rog sa ma ajutati
|
incearca sa il stergi :arrow: intrii in joc, vezi daca merge si daca merge incearca sa pui masina din nou
|
dc daca bag Skyline-ul nu imi mai merge jocul??? Va rog sa ma ajutati...nu mai stiu >>> daca trebe sau nu...dar ia si Car Descriptor Detector CD...e mai sus...prescurtat cu CDD..app masinile sunt pt vers.2.30LE
|
am versiunea 2.3.0 LE si de aia intreb :( .si CDD-ul unde il bag?? in ce folder?
|
How to use:
place this file to your slscriptsgame and confirm overwrite. Then install any 2.3.0 addon car to your carsracers folder and launch game. In game go to Car Exchange market and look for new cars there. Found new ones? Congratulations, theese new cars are 2.3.0 cars you've just got working in your SLRR 2.3.0LE. |
multumesc ;)
|
ar fi misto sa fie si motociclete..in joc
|
stiu si eu jocul, si e frumos, dar cum s-a mai spus, grafica e cam proasta.
din ce am citit eu prin subiectul asta nu am vazut ca s-a vorbit despre modul in care se castiga viteza foarte repede, si se pot lua si bani:D scoateti toata tablaria de pe masina (praguri, aripi, eleroane, bara de protectie, scaune, geamuri etc) si sa vedeti cum prindeti viteza de ziceti ca nu e adevarat... si in caz de ramaneti fara bani si nu vreti sa bagati coduri va vindeti tot ce ati dat jos de pe ea :P astept poze sa vad diferenta cu toate chestiile pe masina, si masina goala ;) sa vad daca am avut sau nu dreptate |
1 Attachment(s)
ce frumos se vede la mine fara placa video... :(
|
Salutare !! Ce mai ziceti ?
Cunoasteti vreun baiat care sa FACA masini pentru SLRR ? As vrea sa imi bag si eu masina in joc si sa o pot tuna . Daca stiti pe cineva care sa se priceapa, dati-mi un PM cu un id de messenger pentru a va da poze cu masina mea. Multumesc anticipat ! |
mda.... si eu asi vrea sa fac treaba asta :) dar trebuie sa stii....multe. Este cineva???????? :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning