![]() |
Re: [Oferta] Montam folie autorizata RAR
Salut,
Un espero, luneta si lateralele... In ce zona ai garajul ? |
Recomand cu incredere mi-am pus si eu geamurile la ei sambata.
Super de treaba baietii au iesit super bine geamurile. Multam ahoe ;) ....poze o sa pun dar tre sa spar masina :D ...a facut si el poze ..poate o sa fie mai rapid ca mine! |
up !!!merci frumos pt pontu de la megane !
meseriasi baietii !!! |
Salut,
Stie cineva unde au baietii astia garajul ? |
Salut!Pentru o Toyota Celica T20 din `95 cat ma duce luneta si geamurile din spate?+o tenta mica si pe fata.
|
salutare .
Pentru espero pretul este de 450 ron geamurile spate alex mersi mult pentru recomandare viorel la fel .poti apela oricand cu incredere pentru toyota 450 ron spatele si 200 ron geamurile fata numai bine |
Quote:
PS: fac treaba buna !! ;):idea: |
salut pentru un fiat punto '97 tot spatele?:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
- sunt prea ieftini - fac treaba prea buna - dureaza prea putin - bilbilesc prea mult (parca masina ta ar fi a lor si vor sa o bage la prezentare) Uite in poza cat de "nasol" mi-au facut ei mie masina. PS: Salut Dane, sper sa fi inteles ceilalti "esentialul". In 2 saptamani o sa iti trimit poze cum o sa arate "caruta". Uite alte cateva masini inscriptionate/colantate : https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale/page-13.html |
pentru:
-Ford Mondeo hatchback -VW Jetta berlina spune-mi te rog: -samurai luneta+spate% -samurai fata 73% -llumar luneta+spate% -llumar fata 73% geamurile sau fetele de usa se dau jos ? Mersi |
salut.
NU lucram decat cu folie LLumar momentan iar pentru ambele masini pretul este acelasi . adica 450 ron spatele si 200 ron fata . lateralele se demonteaza Babone cred ca fiatul care l-am facut ieri era al tau Numai bine |
Fiat stilo 2 usi .
Totul cu folie , inafara de geam fata . Si folia , cea mai inchisa la culoare . Multumesc |
foarte multumit de munca baietilor de la kimedoauto.recomand :)
|
llumar ptr passat berlina 2003 fata - spate?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ce parere ai? In curand vin jantele si cauciucurile. De cand am facut-o toata lumea se uita ca la "poze cu maimutza la Mamaia". Punem si noi o folie pe faruri pentru protectie? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning