![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Multumesc. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
la un e36 coupe evazari la aripi spate un pret te rog
|
La un golf 4 , in 2 usi , evazari la aripile spate sa pot pune jenti cu buze , intreb doar informativ..astept raspuns
|
2 Attachment(s)
Salut, cred ca am mai intrebat o data asa ca scuze daca ma repet.
Vreau un pret pentru modificarea spolierului fata la 900 ele meu din 94. Atasez 2 fotografii P.S. Ma intereseaza si sa o colantez toata negru mat. Multumesc. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut,nu ma uita si pe mine cu raspunsul
|
1 Attachment(s)
salut, imi puteti spune daca bara asta se mai poate repara? si pretul reparatiei(pe privat).
|
Quote:
Quote:
|
Salut,
Te-au recomandata Manniack si Eugen ;). Din ce mi-au spus ca lucrezi foarte bine. Masina este un bmw e46 coupe.Ma intereseaza si pe mine un portbagaj de CSL. Pe langa portbagaj te rog sa imi zici daca poti sa faci un difuzor de m3 dintr-o bara de mtech2 ? Te rog sa imi zici totodata daca lucrezi / lucrati cu spuma ? Un pret daca se poate pt fie care cu tot cu finisare. Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Salut pentru spoilerul fata asa ceva puteti face ? ma intereseaza sa fie mai prelungit putin in jos clean la el si cu grila gen cum am trasat in poza ma intereseaza un pret si daca se poate face ca stiu ca la voi mai toate sunt posibile ms frumos astept un pm
|
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
Aici ai pozele cu masina mea stock si pozele cu cea cu care vreau sa semene :)
Ce imi doresc de pe cea neagra sunt pleoapele si grila. Stiu ca e un kit destul de greu de realizat si destul de costisitor,dar mi-as dorii sa fi sincer si sa-mi spui exact pretul pentru el in cazul in care se poate realiza. Multumesc si spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning