![]() |
Re: Boicot Benzinărie
apropo pentru cei care vor veni vinerea viitoare hai sa punem ceva bani ca sa alimentam cam de 10 20 de lei numa de 5 bani si fac eu rost
|
de auzit nu auzi tata,dar vazui:P:lol::lol:
|
Quote:
Eu sunt nou pe aici si nu stiu regulile forumului....ai putea sa imi spui si mie ce se intampla daca nu respeci regulile?? |
te baneaza...parca le-ar lua lor banii din buzunar,daca mai incalci si tu din cand in cand regulamentul,nici BAESCU nu respecta REGULAMENTUL asa ca tot ce e posibil in romania...
|
Grutz da eu nu stiu daca noi am postat altceva care sa se abata de la subiect:sad::sad:.........ati vb cumva de fete de discoteci si nu am fost eu prezent????......:lol:
|
vedeti ca sunt regulile pe forum..si vedeti acolo ce si cum..in fine gata ca facem off topic:P
https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=415&a=125 astea sunt |
Quote:
|
sergiule...nu mi se pare o idee buna cea k banii de 5mi...se pot numara usor ma nebune! dak nu bagi de 10lei in monezi de 1ban tot degeaba:))
|
bah nebune nu de 5 mii lei vechi de 5 bani de 10 ori mai mici ca aia de 50 de bani;)
|
aaa scz nu am inteles bine,nu vreau sa ma laud dar am vreo 3lei pe acasa in monede de 5bani:P
|
deci cum zisei si mai jos care vrea sa ma anunte si ii fac rost de 10 15 lei de cate 5 bani eu cred ca o sa imi iau pentru vineri vreo 20 de lei ca sa aibe ce sa numere
|
esti neinjurat?
|
crezi ca ma intereseaza
sa nu ma supar sa iau de 50 de lei sau mai mult atunci sa vezi injuraturi:)) |
Quote:
|
Quote: