Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CORA 4Tuning Show & Sound (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound.html)
-   -   "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/22807-cora-4tuning-show-and-sound-3-zile-tuning-cora-pantelimon.html)

D_M_X 09-09-06 02:20

Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon

am vazut si eu filmuletul azi....sincer nu-l cunosc pe acest dani ...dar acolo a gresit.Baiatul care a sarit pe capota lui a avut mult sange rece si a reactionat f bine gandindu-se la picioarele lui nu la alt ceva.Pcat ca s- aintamplat asta.Nu doreste nimeni asa ceva.
Felicitari celor care au facut acele demonstratii...hai-u ca de obicei la inaltime...bav-u la fel ...si mi-a placut f mult rip-u...frumos pocnet la sfarsit.5-arul ..singurul de fapt si nos-ul care l-a avut pe santos pe post de cameraman....Bravo lor si celor lanti ca au oferit un show pe cinste

blondu_vsp 09-09-06 02:28

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 548269)
Nush de ce s-a cerut numarul lui RAU ... Ca nu are ce sa`i faca nimeni..
sa ma lamureasca si pe mine cineva..
a fost doar un accident minor ce draq va agitatzi atat..
cui nu-i convine ceva si e tare in clantza sa se duca sa voarbeasca cu dani ...

Razvane sa mor daca nu ai cea mai mare dreptate.....cui nu-i comvine sa se duca sa vorbeasca direct cu Dany....dar din pacate toti vorbesc din spatele tastaturii......si hai sa va lamuresc eu pe toti care aveti ceva de discutat in privintza lui Dany....dragii mei Colegi...sincer va spun NU AVETI E SA-I FACETI LUI DANY live...daca tot aveti de comentat ne vedem toti live si vb fata in fatza...nu mai criticati voi toti...ia ganditiva si voi....ce a patit dany se putea intampla oricui..ok asa k nu mai vb de el k poate da de vrunu din voi si va rupe picioarele cu adevarat ...;)

mihaimicron 09-09-06 04:37

a iesit super marfa .............no comment

RoSonic 09-09-06 10:19

blondu-vsp... lasa amenintarile... (ai avertisment pt asta)
reciteste postul lui Gratian... si ai sa vezi care e defapt problema:

Quote:

i s-a zis sa nu intre...
a intrat...
nu a vrut sa plece... apoi i s-a zis sa dea pe loc, sa-si faca damblaua, sa scapam de el, sa intre cei care se pricep... dar el a inceput sa se invarta....
i s-au facut semne disperate sa se opreasca...

orlando 11-09-06 15:56

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 548269)
Nush de ce s-a cerut numarul lui RAU ... Ca nu are ce sa`i faca nimeni..
sa ma lamureasca si pe mine cineva..
a fost doar un accident minor ce draq va agitatzi atat..
cui nu-i convine ceva si e tare in clantza sa se duca sa voarbeasca cu dani ...

Imi permit sa vorbesc in cunostinta de cauza...
I s-a cerut numarul de inmatriculare pentru ai restrictiona prezenta la start la cursele legal racing...vei intreba de ce?Uita-te si tu ce se intampla pe la cursele organizate din tara...incidente neprevazute...
Ideea este ca trebuie sa incepem sa strangem cureaua si sa aducem la start numai lume buna care sunt stapani pe ei si pe masini...multi or sa zica ca una este o cursa si alta sunt niste cerculete...poate au dreptate poate nu...
Noi nu mai vrem sa facem politie la curse de genu...ba iar a intrat ala sa faca cerculete in mijlocu pistei hai sa il dam afara...si multe altele...
De acum cine greseste plateste...mai bine sa plateasca el decat alte vieti ;)

Gratzian 13-09-06 06:32

dragilor, nu stiu ce comparatie sa mai folosesc...
pe fotbal merge?
il stiu pe rau, normal, si dupa cum vedeti, are stkeru 4tuning pe luneta
dar NU ERA INCLUS IN PROGRAM
eu, ca psiholog, fac urmatoarea analiza:
cei inclusi in program, s-au concentrat, pregatit, etc
pe el l-a adus acolo... valul
daca stiu un fotbalist talentat, si intra cu 15 minute inainte de fluieru de sfarsit al finalei pe tara, pe teren, si ia mingea si se duce si suteaza pe langa poarta la circa 10 metri....
cine e de vina?
nici macar nu omoara pe nimeni
trebuia sa vina, sa vorbim, ca toti ceilalti, sa facem un program
ambitia a fost sa fie cel mai tare show de pana acum din romania de spart cauciucuri
aproape a iesit

ce a lipsit?
a lipsit un minim de comunicare

fuzzy 13-09-06 22:22

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 552042)
dragilor, nu stiu ce comparatie sa mai folosesc...
pe fotbal merge?
il stiu pe rau, normal, si dupa cum vedeti, are stkeru 4tuning pe luneta
dar NU ERA INCLUS IN PROGRAM
eu, ca psiholog, fac urmatoarea analiza:
cei inclusi in program, s-au concentrat, pregatit, etc
pe el l-a adus acolo... valul
daca stiu un fotbalist talentat, si intra cu 15 minute inainte de fluieru de sfarsit al finalei pe tara, pe teren, si ia mingea si se duce si suteaza pe langa poarta la circa 10 metri....
cine e de vina?
nici macar nu omoara pe nimeni
trebuia sa vina, sa vorbim, ca toti ceilalti, sa facem un program
ambitia a fost sa fie cel mai tare show de pana acum din romania de spart cauciucuri
aproape a iesit

ce a lipsit?
a lipsit un minim de comunicare

scuze poate ma bag ca musca in lapte dar sunt de aceeasi parere cu tine si sincer ma intreb de ce iti mai bati capul cu astfel de explicatii.... sunt unii care nu o sa inteleaga niciodata unele lucruri chiar daca sunt pentru binele lor...
oricate explicatii le-ai da nu vor intelege niciodata fiindca nu ii intereseaza decat acel: "show-off" penibil care da in tragic...
chiar daca omul stia, trebuia ori sa stea in banca lui ori sa vb dinainte sa intre in program....
astfel de organizari cer timp si mult "brainstorming" si multe sacrificii dar (nu dau nume ca nu-s tampit sau nesimtzit:D) "unii" chiar nu au cum sa inteleaga chestiile astea...
si btw sper ca cei care se simt dupa cmentariile de mai sus sa nu se mai preteze la amenintari... acestea sunt destul de infantile si nu cred ca decat un om care nu judeca prea mult face urat si ameninta.... ricum in situatia de fata deja s-a intamplat, bine ca nu au fost victime, iar pe viitor: BAN THEIR ASSEZ :twisted:

P.S.: nu am nik personal cu nimeni dar........sa gandim omeneste, da?

<GXZ> 15-09-06 13:39

Salut,
Incep cu o intrebare... "unde vreti sa ajungeti cu discutia asta?".

Dupa care am rugamintea ca cei ce nu-l cunosc pe Dany sa nu mai faca aprecieri sau sa-l acuze pe internet, este o dovada de lashitate... incercatzi direct in fatza sa vorbiti cu el...

PS: Ma pufneste rasul cand vad pe cineva care crede ca merita sa fie luat in seama,
Fuzzy si altii, In ce calitate vorbiti? de jaloane la curse? Lasati oameni care sunt in masura sa se ocupe de asta... Iar din punctul meu de vedere ca si reprezentant al clubului din care face parte si Dany (mai nou), consider ca "incidentul" si acuzele aduse sunt egale cu zero, atata timp cat nu a fost decat ceva minor, si nimeni nu a patit nimic.

fuzzy 15-09-06 16:20

Quote:

Originally Posted by <GXZ> (Post 554715)
Salut,
Incep cu o intrebare... "unde vreti sa ajungeti cu discutia asta?".

Dupa care am rugamintea ca cei ce nu-l cunosc pe Dany sa nu mai faca aprecieri sau sa-l acuze pe internet, este o dovada de lashitate... incercatzi direct in fatza sa vorbiti cu el...

PS: Ma pufneste rasul cand vad pe cineva care crede ca merita sa fie luat in seama,
Fuzzy si altii, In ce calitate vorbiti? de jaloane la curse? Lasati oameni care sunt in masura sa se ocupe de asta... Iar din punctul meu de vedere ca si reprezentant al clubului din care face parte si Dany (mai nou), consider ca "incidentul" si acuzele aduse sunt egale cu zero, atata timp cat nu a fost decat ceva minor, si nimeni nu a patit nimic.

decat sa ma complic sa iti mai raspund... prefer sa te intreb: daca fiica ta de 8 ani (hai sa zicem doar ,oka?) ar fi fost foarte aproape sa moara intr-un astfel de "incident minor", ce reactie ai fi avut?!??

<GXZ> 15-09-06 20:15

Hai sa-ti mai zic inca odata... Tu te-ai autosesizat "Location: Brigada de Politie Rutiera Bucuresti: Cercetari Accidente Usoare", dar nu realizezi ca tu in povestea asta, nu esti nici organizator, nici victima, nici vinovat nici bordura pe care stateau oamenii.. n-ai nici o treaba.. esti un anonim din multime care striga "sa i se taie capul". Frate, eu stiu un lucru, si il aplic in cazul meu, daca nu am nici cea mica legatura cu subiectul respectiv, nu postez, cum sigur as fi facut si acum daca nu ma stiam cu dany si ce firma e.

fuzzy 15-09-06 21:29

Quote:

Originally Posted by <GXZ> (Post 555088)
Hai sa-ti mai zic inca odata... Tu te-ai autosesizat "Location: Brigada de Politie Rutiera Bucuresti: Cercetari Accidente Usoare", dar nu realizezi ca tu in povestea asta, nu esti nici organizator, nici victima, nici vinovat nici bordura pe care stateau oamenii.. n-ai nici o treaba.. esti un anonim din multime care striga "sa i se taie capul". Frate, eu stiu un lucru, si il aplic in cazul meu, daca nu am nici cea mica legatura cu subiectul respectiv, nu postez, cum sigur as fi facut si acum daca nu ma stiam cu dany si ce firma e.

omu... in primu rand nu sunt ruda cu tine... in a doilea rand mi-ai raspuns la intrebare?!??? raspundemi la intrebare si mai vb....
si btw: daca ai sa imi zici ceva, dami un PM si acolo imi zici TOT ce vrei....

NightClubRacer 16-09-06 00:14

eu zic ca deja s-a consumat faptul...Sunt prea multe pagini in care toti acuza si apara, in loc sa se spuna impresiile, despre ceea ce a fost la cora. :)

<GXZ> 16-09-06 14:16

"omu... in primu rand nu sunt ruda cu tine"

Nici nu ai cum... eu am pretentii de la mine, nu am bagatori de seama in neam, eram ironic cand ti-am zis frate. Dar poate intr-o zi o sa intelegi si astea, cum de altfel sper sa ajungi sa nu te mai bagi in seama aiurea.
Eu nu comentez ca s-a intamplat acolo, am zis ca a fost bine ca nu au fost ceva grav. dar TU CE TREABA AI? Sau sa intelg ca esti un fel de Bat Man, Superman, Spiderman, Zorro si alti care vor sa faca ei dreptate? Zi-mi calitatea in care vorbesti tu despre oameni care nu ii cunosti. Macar lasa ori organizatorii sau alte persoane care au ceva de spus sa vorbeasca...
Iar NightClubRacer are mare dreptate, vezi... lumea intelege...

Hondarul 17-09-06 10:39

Vezi un meci, 90 de minute. In minutul 78 Banel Nicolitza il faulteaza pe Raul. Tu ce tii minte din acel meci? Golurile si frumusetea jocului sau acel fault?

A trecut, invatam din greseli. Vom sti data viitoare ce sa facem. Multumim tuturor acestor discutii care au ajutat la formarea unei organizari viitoare mai bune.

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2025 4Tuning