![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Deci pe langa un aparat foto ok iti trebuie si un Nokia e63 :lol: Stiam eu ca e bun e63 la facut poze :idea: O sa incerc si eu cu blitul de la telefon..
|
daca ai e63 nici nu mai e nevoie de aparat :D
poti folosi si o lanterna, orice lumineaza uniform e bun.. |
21 Attachment(s)
adaug Lamborghini Countach LP5000S - Kyosho 1:18
|
Ce frumos este si ce bine ii sta pe galben :idea:
Fan Lamborghini ! |
in primele poze e best..
|
frumos!!!!cred ca ii statea mai bine pe rosu!parerea mea...oricum e destul de interesant si asa!:D
|
faina macheta, iar pozele o fac si mai si..... :shock:
|
1 Attachment(s)
e o macheta misto, iar referitor la culoare..countach mi-a placut si imi place mai mult galben sau alb. Il am si alb, dar ..bburago.
|
Desi nu imi place masina,macheta pot spune ca prezinta foarte multe detalii pentru gama de pret din care face parte!
Felicitari pentru achizitie!:D |
poza 3 e maxima si sincer sa fiu si burago e destul de ok
|
la detalii si la realizare nu se compara dar cat de cat acolo..cu mici "modificari" merge si bburago, pacat ca are rotile cam mari.
|
Nu-mi place mie in mod deosebit modelul asta de Lambo, dar pozele...POZELEEEE:shock:
PS: ultima poza a iesit asa din cauza prelucrarii? |
Quote:
la ultima poza am adaugat eu "grain" pt a parea fotografie scanata...sau poster...mai vechi :) |
Am inteles, multumesc.
|
Bburago din pacate nu are nimic de-a face cu Countach. Ceea ce trebuia sa fie o reprezentare la scara a iesit mult prea inalta, cu niste bare pe jumatatea geamului, cu o linie a caroseriei foarte ciudata, etc. Kyosho in schimb au nimerit-o din plin, numai ca uita sa scoata niturile deranjante de la proiectoare ori de cate ori revopsesc matrita.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning