![]() |
Re: ce vor fetele? :)
ce vor fetele!? ... sa fie controlate dar sa nu se vada asta pe fata ca atuncea se simt inferioare... sa fi rau cu ele atata cat sa stie sa aprecieze cand esti bun... sa nu iti pese de ele atata cat sa nu li se urce lor la bila ca ele is al mai tari si pot sa il fac pe uratu asta cand vreu eu... le trebuie si lor ceva bani (asta cu banii la femei e ca si cu fusta scurta la barbati.. deh nu schimba omu da cu siguranta iti baga ceva idei in cap .. ma rog la fete vise udate cu bani.. si la baieti, vise.. ude :)) ) dar nu trebe sa fi ditamai casanova ca sa compensezi lipsa de fusta scurta masculina... asa... le trebuie sa fi romantic... da si un imbecil ca de esti romantic deh nu mai ii la moda... sa fi fitos si trendi... sa sti ce vrei.. dar ele sa nu stie ce vrei... sa fi amuzant.. si nerusinat...
|
stii vorba aia?...exista doua feluri de barbati...
cei care sunt sub papucul femeii, si cei care sunt dar nu si dau seama... :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
da, dar ti am dat si motivul, pentru ca il ultimul timp m am confruntat cu niste probleme care m au facut sa mi doresc asta...nu pot sa actionez momentan pentru ca persoana respectiva are bani si e mai invarsta cu cva ani, dar o sa vina si vremea mea, si nu i doresc sa se mai intalneasca cu mine...
si toate doar pentru ca isi "permite" omul sa faca figuri... |
hai nu plangeti ca va faceti voi "mari".. ce-i prea mult strica ..
|
si or sa vada ei atunci... nu'i asa... ?? :D
|
Depinde de fata. Unele vor bani (ce nu le sufar pe-astea) si altele afectiune (unde va ascundeti?) :D
|
Quote:
aham...si invers??un print di povesti sta cu o amarata cersetoare???ia gandeste`te??? |
Quote:
Deci hai sa vb.nuami despre fete :D |
mdea....ce va ascundeti dupa degete???acum pa bune....un rasp nu cred k tulbura pe toata lumea ....:???:
|
Fa un topic "ce vor baietii" si vei afla ce vor si ei :lol:
|
exista deja un topic ce vor baietii!!!! ;) dar am facut o comparatie din ce a spus sponsoru ;) whatever....n`o mai face pe desteptu ;)
|
sasha comparatia ta nu e foarte elocventa.. uite de ce.. Mai degraba as sta eu cu una pe care o plac super mult si care stiu ca e sincera ,chiar daca nu are bani si ar trebui sa o imbrac de ex.. Decat sa zicem in cazul uneia care are atatea fitile in cap si ea nu poate sa stea cu unu care nu doarme pe milioane de euroni..:))) evident aici excludem cazurile exagerate cand sa zicem eu sunt print si ea e cersetoare la semafor.. desi daca ati vazut "doamna si vagabondul"... =))))) joke
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning