![]() |
Re: Dacia 1300 1978
nu a patit nimic... se reflecta lumina in ea:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Exact cum spune si colegul :) Se reflecta doar lumina.
Ieri am mai lucrat la masina. La suspensie am ridicat-o un pic, acum e cu 1,5-2cm mai sus, perfect asa, ca oricum se mai lasa din cauza arcurilor :) Si am ales si stilul perfect care imi place pentru partea din fata. Pe cele 2 suporturi de bara montez doua proiectoare de marime standard(gen asta galben), iar pe mijloc o sa fac un suport, pentru numarul de inmatriculare, si cu vreo 2-3 cm mai sus, in fata grilajului de pe fusta,pun doua proiectoare gen Cibie Oscar. Iar jos, pe fusta fata, o sa adaptez frumos o buza de Golf1 GTI, si un scut model cu 4 brate :) sper sa dea bine 8) Ce spuneti? Oricum, eu zic ca arata mult mai bine fara bara aia ingusta... |
Lasa buza de Gti pe Golf si cauta o buza de sport in loc.
|
O sa arate bini di tat!
Sa vopsesti cu negru in spatele la masca fata;). |
Eu zic sa renunti la scutu in 4 brate si sa pui dala cu 4 gauri, da mult mult mai bine si mai astupa din golu din zona motorului si e mult mai rezistent decat mizeria aia in 4 brate... ca are cam 6 sau 8 puncte de pridere si se muleaza pe lonjeroane
|
Quote:
P.S. Caut o bara fata lata, in stare buna/foarte buna/recuperabila :-) Iar bara mea romaneasca, impecabila, iese la vanzare :) Daca este cineva interesat, astept pm. Eventual se da si la schimb pe una lata + diferenta din partea mea :) |
Nu pune bara lataaa:cry: Las-o fara bari in cel mai rau caz..dar n-o corci cu bari de-un model, masina alt model...etc..:cry:
|
Quote:
Iar saptamana viitoare vin cu ceva nou :D Sper sa va placa :) |
4 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe aici, mai pun ceva poze :D
(in prima apare si soferita mea draga :peace: ) Si am si ceva noutati in legatura cu rotile :D Atat spun: multumiri lui Sr_Cristi :D Cred ca stiti despre ce e vorba :lol::lol: |
He he he
Or sa dea bine rau Goatele pe batranica;) |
Quote:
|
White walls? O sa dea bine :) .
|
Quote:
|
n`ar arata mai bine jantele in culoarea masinii? impreuna cu white-walls si capace nichelate cred ca ar fi beton! oricum le`ai face, sunt sigur ca o sa fie de efect! spor in continuare! s`o vedem pe strazi!
|
Rosii:twisted:!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning