![]() |
Re: B 3(0)4 SGM - the comeback
Nu ma surprinde modificarea asta pe Logan,pt ca stiu cand avea Dacia avea turbo si nos pe ea.Asa ca mi se pare ceva normal ce a facut,si omu spune clar ca vrea 400 cp.
|
Quote:
|
sunt prezoane cu piulita,pt curse
|
Imi place Robert cum a iesit prezentarea la Promotor ;)
|
pe spate n-ai vrut sau n-ai putut sa montezi discuri mai mari?
|
ba da, se poate
|
super tare masina, si reportajul de la promotor, felicitari si bafta in continuare, la cat mai multi cai!!!
|
Foarte bine a iesit filmare si masina pe masura , doar rotile parca nu prea se integreaza !La cat mai multi cai:D
|
foarte reusita emisiunea ;)
|
Bravo SGM pt proiectul realizat si mult noroc in continuare ;)
Sa atingi si tu viteze de astea mari.. cum ii in video-ul asta https://www.youtube.com/watch?v=iEt0LBMjs9g Si am o mica intrebare... poate ai mai raspuns la ea .. si nu am vazut eu deoarece nu am citit toate posturile De ce ai ales un motor de vw VR6? si nu alt motor :?: |
a spus si in emisiune ca a ales motorul pentru ca are cilindreea mare si e o baza buna de start pentru ce vrea el sa faca din motor.
|
Ai dat raspunsul perfect!
Mai pot sa adaug costurile reduse de achizitie/intretinere si fiabilitatea mare. |
Mult succes in ceea ce vrei sa faci;) Noi te vom sustine8)
|
Maxim respect ! Se vede ca esti intr-adevar pasionat cu adevarat de putere , pe niste masini pe care unii nu le-ar da importanta , asta dovedeste multe.Mult succes in continuare asteptam mai multe cum ai spus si in emisiune , sper ca SGM sa nu aiba acelasi final.Inca o data.RESPECT pentru ca arati cu adevarat ceva ;)
|
Respect pentru proiect !Sleeper car la exterior cuminte si la motor nervoasa rau .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning