Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

maf 15-04-07 15:22

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

foarte frumoasa domnu ignat, cam blurry in unele locuri .....

Ace Axel 15-04-07 15:24

faina rau ... eleronul nust dak e bine luminat, si mi se pare mai mare spoilerul si grila in partea stanga dekt in dreapta.

ad1 15-04-07 15:48

initial am zis sa fie doar o schita pt idee unui proiect 3d,insa m-am jucat prea mult cu ea in photoshop,constient fiind de greshelile schitzei(si nu sunt putine)

MARI_NSL 15-04-07 17:09

1 Attachment(s)
am si io un desen .....:))) sa nu radetii ....ca iei facuta la misto ..:Ddar imi place :)):)))

alexraceru 18-04-07 21:50

1 Attachment(s)
sunt mai nou pe-aici...am desenat un ford mustang gt-r...cam ce parere aveti,sincer..

Ace Axel 19-04-07 08:27

sunt cateva probleme ... dar cum e o caricatura .... nu prea ai cum s ao comentezi ... asteptam si altele ... bafta ;)

RicardoM 20-04-07 14:29

Serbane incurajeaza-i nu le da cu ciocanu in cap....lucrati baieti, lucrati

22VIN 02-05-07 17:20

1 Attachment(s)
e primu desen care il fac dupa o masina existenta:lol: e facut cam in graba si pozat cu tel prost d-aia se vede nasol... in fine o sa ma mai apuc de altele la care sa lucrez mai serios

Ace Axel 02-05-07 21:58

asteptam nijte imagini mai bune ... momentan nu se vd dekt k e deformata roata :p

Yackone 03-05-07 01:20

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 880950)
e primu desen care il fac dupa o masina existenta:lol: e facut cam in graba si pozat cu tel prost d-aia se vede nasol... in fine o sa ma mai apuc de altele la care sa lucrez mai serios

vezi ca te inspiri si dupa skitza dupa care a fost facuta masina;)

maf 03-05-07 23:29

1 Attachment(s)
haha, nu aveam ce face intr-o ora sem trecut :), si acum am facuto cu pixu mai bn pe la geamuri =))))))) lool ce a iesit , ce stramba, ce urata, si ce prost lucrata =))

ADDOstreet_racer 08-05-07 23:57

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 880950)

sI VEZI k tevile de eesapament park ar sta in vant .....ele atunci cand ies prin plasa ies cu tot cu teava ,,,,,ar fi mai bn sa faci o continuare la ele ce intra in plasa ...PREREA MEA .....

sergiulica_best 07-06-07 13:50

cum pot face rost de ADOBE PHOTOSHOP?????????????????

PizziRG 07-06-07 15:37

Vezi ca-l au la Flamingo.

Cobra2007 17-06-07 02:01

1 Attachment(s)
ok...deci sunt ''nou'' pe`aici...am si eu o lucrare mai veche (din pacate m-am lasat de ''meserie'') dar cum o sa-mi scot mana din gips ma apuc din nou...sa nu radeti de mn pt ca deocamdata sunt ''amator'' ....:oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning