Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

sabothor 05-11-07 18:17

Re: Club astra bertone

Dani, intrebare: daca tot vrei culoare inchisa, ce te retine sa o vopsesti? Vrei sa schimbi masina din cauza culorii? Si de ce vrei neaparat un motor mai mic ... ?
Trapa se poate pune si aftermarket cu 200 euro maxim ....

PS. Chiar nu coafeaza pe nimeni jantele mele? :rolleyes2

daniii_86 05-11-07 20:03

pai :D boss..k noi am vrb :d vreau motor mai mik pt k consuma mai putin si taxele mai mici ...si de unde imi pot pune trapa k vreau si eu :D sau sa o fac decapotabila cum am vazut o calibra ...:D si stie cineva cat costa sa vobsesk toata masina pret fara vopsea ....doar manopera si cat dureaza? ms anticipat :D si as skimbao pt k toate astea se fac doar prin skimb .... :d ms ...poate stie cineva ceva de vopsea :D

algorunescu 05-11-07 21:27

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1184551)
Io am prins 230 km/h...
Si iti consuma bine, la mine nush carei faza...

algorunescu tu unde tia facut chiptuning sau ce ai facut? si cat tea costat?

La baietii de la flash-tuning.ro am facut chip tuning-ul si doar atat am deocamdata. Luna asta o sa-mi fac si evacuare directa si urmeaza admisia, dar asta la primavara cred ca pana atunci n-o sa-mi mai permita vremea s-o alerg.

Renesys 05-11-07 23:23

si cat tea costat exact? e misto asa daca zici ca ai consumul ala. dar cp? ai puso pe dyno cva?

dedeus 06-11-07 08:01

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1185150)
Dani, intrebare: daca tot vrei culoare inchisa, ce te retine sa o vopsesti? Vrei sa schimbi masina din cauza culorii? Si de ce vrei neaparat un motor mai mic ... ?
Trapa se poate pune si aftermarket cu 200 euro maxim ....

PS. Chiar nu coafeaza pe nimeni jantele mele? :rolleyes2

Parerea mea e ca o schimba ca e cazuta masina. ;) . daca a ajuns sa schimbe bertone full cum e a lui cu un golf4 de 90 de cai, nu inseamna ca e ceva ciudat?
Oricum bafta sa gasesti pe cineva care sa ti-o ia. Zic bafta ca sigur o sa ai nevoie de bafta sa gasesti pe cineva sa ti-o ia.
Si ca o paranteza observ ca masina ta are 1000 de probleme, am cautat pe forum cam tot ce ai postat si sunt o groaza de pbme!
Bafta, si ca o recomandare du-te duminica in vitan si puneo la vanzare, acolo ai sanse mai mari sa gasesti pe cineva mai nepriceput care sa o ia de buna.;)

algorunescu 06-11-07 08:25

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1185885)
si cat tea costat exact? e misto asa daca zici ca ai consumul ala. dar cp? ai puso pe dyno cva?

M-a costat 260e sau 280e, nu mai stiu exact. Nu am pus-o pe dyno ca nu ma intereseaza chiar atat de mult cat am exact incat sa dau 50e pe un dyno. Se simte bine diferenta fata de cum era inainte si asta conteaza. Acum m-am obisnuit cu ea si nu prea-mi mai da golul ala in stomac asa ca e timpul s-o mai modificam nitel.

algorunescu 06-11-07 08:41

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1185885)

Am uitat o intrebare. Teoretic am 230cp acum. Practic habar n-am exact. Oricum sunt sigur 220+.

sabothor 06-11-07 08:53

Quote:

Originally Posted by dedeus (Post 1186075)
Parerea mea e ca o schimba ca e cazuta masina. ;) . daca a ajuns sa schimbe bertone full cum e a lui cu un golf4 de 90 de cai, nu inseamna ca e ceva ciudat?
Oricum bafta sa gasesti pe cineva care sa ti-o ia. Zic bafta ca sigur o sa ai nevoie de bafta sa gasesti pe cineva sa ti-o ia.
Si ca o paranteza observ ca masina ta are 1000 de probleme, am cautat pe forum cam tot ce ai postat si sunt o groaza de pbme!
Bafta, si ca o recomandare du-te duminica in vitan si puneo la vanzare, acolo ai sanse mai mari sa gasesti pe cineva mai nepriceput care sa o ia de buna.;)

@dedeus matale ce cauti pe thread-ul asta? :chew: .... Am un bad-feeling ca te cunosc ... :poke:

daniii_86 06-11-07 09:32

@dedeus---fratioru nai nici o treaba ...de unde stii u ce e sub capota mea ??? si ce anume ai vazut k intrebam de toba,radiator,si filtru ...da fratioru dar dc am intrebat am si bagat bani sa le skimb ...asadar nu te mai baga k MUSK....aiurea k nu stii nimik ...vorba lui sabotor ...ce cauti aici ai vro dacie ceva ?? sau olcit ??

masina nu are nimik si nu este nimeni obligat sa o ia oricine o vede inainte de 1 mil de ori dc vrea merge cu ea si vede k nu are nimik ...bafta

PS.....nu mai comentati aiurea pls nu va intereseaza ...nu va bagati

VFFtuning 06-11-07 10:16

baietii...am si eu o problema ....se scurge pe undeva antigel sub presurile din fata....o fi caloriferul spart??? am fost cu ea la di bas, la radacini si nu au gasit nimik.......a mai avut cineva probleme de genul asta???? apropo voi ce ulei de motor folositi......pentru 2.0 turbo?....multumesc frumos..

tune_AKj 06-11-07 10:31

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1184975)
Absolut! :cry: .. la stilul meu de condus ...

Tune .. soooper ..consumul la tine? La cat o schimbi?

Una buna .. Bucuresti - Ploiesti (DN1) .. mers omeneste .. consum MEDIU 5.7l/100 :D pe computerul de bord ... (mers constant ... 90km/h .. treapta 5a)

Daca n-o bruschez nu consuma mult .. dar din pacate ..

Consumul e super daca schimb in 3000 daca schimb in 6.500...se schimba "termenii":lol: :lol: Insa e 1.8 nu e 2.0

dedeus 06-11-07 10:52

Dani, stim amandoi ca masina e praf. Spui ca ai bagat bani in ea! Ce bani ai bagat? Ca esti un zgarcit fara egal, sunt o groaza de posturi de ale tale in care te miri de pretul reparatiilor. Pana si cu radiatorul voiai sa il lipesti in loc sa il schimbi. Deci sunt sigur ca orice reparatie a masinii a fost facuta de mantuiala cu cel mai putini bani posibili :).
Si de ce sa nu ma bag? Pana la urma de asta e forum, fiecare sa isi spuna parerea. Eu sunt scarbit de cei care vand masini asa omorate si ascund problemele masinii. In germania se face si inchisoare pentru treaba asta. Aici la noi merge din plin teapa asta.
Pana la urma nu e treaba mea pe cine arzi tu, insa nu mi se pare ok sa arzi pe cineva dp forumul asta , de asta ti-am si recomandat sa mergi in targ.
Bafta la vanzare.

dedeus 06-11-07 10:58

Si cu asta am incheiat orice alta discutie despre masina lui daniii86

Renesys 06-11-07 11:37

e bine daca zici ca se simte diferenta. mie imi este frica sa nu stric turbina, pt ca ea este fortata.

da chiar ce ulei folositi?
eu am facut revizia si am pus Mobil Synt S 5w40 pt ca avea si recomandare de la GM. din ce am observat merge f usor motorul.

JUPAN_EMY 06-11-07 17:00

Cumpar BERTONE -de preferat TURBO / piele si stare buna. astept PM cu oferte . mutumesc.

All times are GMT +2. The time now is 03:49.

- Copyright 2026 4Tuning