![]() |
re: E46 - TM 77 EEE
da .. sper sa iasa cum vreau si cum trebuie. :D
caut 215/35/19 ... 2buc. daca auziti ceva, anuntati-ma pls. |
195 35 19 am 2 buc
|
Quote:
Foarte tare arata masina .. va fii ceva rar pe la noi ! |
ADF ... ce ma iei tu la misto cu dimensiuniile tale :lol:
sax ... sper sa iasa bine ... am mari emotii :D |
Quote:
sau ai trimis masina la vopsit? tre' sa iasa bine,nu!? daca o vopseau cu sufliciu erau normale emotiile! da' asa..;) |
am vazut masina parcata pe linia lui 9 chiar arata superb...deabia astept sa o vad vopsita
P.S eu eram intr un golf cabrio...mio venit sa trag prelata sa o parchez si sa o iau pe jos cand am vazut cum arata a ta:))) |
1 Attachment(s)
liviu.. inca nu am trimis'o la vopsit.... saptamana asta la sfarsit sper sa apuc. :D
manu ... e dezastru acuma cum arata... lego m3 :p am rezolvat problema cu gumele .. thx 2 mutzu... HD (high definition) :lol: pt. 215.35 care o sa vina pe 9j si 225.35 ce am acuma o sa vina pe 10j.. cum am si probat unu... la inceput. + distantiere 20mm fata/spate. |
Quote:
o curiozitate am jantele astea nu se pot polisa integral:???:..pe negru cred ca ar arata:shock: si am si eu o intrebare intentionez sa imi iau un set de keskin kt1 9j.intrebarea e pot pune 205.45.16 pe ele?cineva mi-a zis ca face "coama"cauciul sau ceva de genul.scuze de off dar voi va pricepeti cu strechul si dimensiunile la j-uri:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
JusT_SaY_BoBo .. se pot polisa, dar nu-mi place cum arata.
legat de cauciuc.. poti sa-l pui linistit. mutzu .. nu ma, esti sus definit. misca'ti curu cu gumele alea incoace ca sta productia in loc ... :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
am montat gumele fata...
mai am cele de spate sa le schimb .. si sa pun flasnetele :D pict... |
Ba mister arata grav rau asa si jantele dau bine si cand o sa fie toata masina o culoare o sa rupi norma la gagici:D ca acolo la tm sunt fete frumoasa :D
|
Aprob la partea cu fetele :))
E caterinca masina asa in shpe culori. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning