Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

razak 16-05-07 13:54

Re: vw golf 2... in progres

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 904121)
apropos` fibra de sticla ... cum se prelucreaza? :D rasina + ce mai trebe? si de unde se poate cumpara? :-?

ai nevoie de licenta pt substante toxice, cel mai bine cumperi de la cineva care are asa ceva :)

dubmaniacks 16-05-07 17:59

Quote:

Originally Posted by razak (Post 904173)
ai nevoie de licenta pt substante toxice, cel mai bine cumperi de la cineva care are asa ceva :)

thanks man :D raman dator :D deci acuma trebe doar cautat ...

Mihaitza_tdi 17-05-07 12:56

Mergi la Laci te ajuta el cu ce ai nevoie!

dubmaniacks 17-05-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 905729)
Mergi la Laci te ajuta el cu ce ai nevoie!

ms man ... asa o sa fac... doar ca acuma stau cam prost cu timpu ...

dubmaniacks 21-05-07 12:14

salut baietzilor :D sambata am lucrat toata ziua la masinutza ... am facut toate porcariile din interior ... ledu de bujii ... ledu de la frana de mana (P) ... schimbat ledurile din bord ... sau beculete ce`o fi ... schimbat termocupla ... cablu de kilometraj noua ... :D si lista continua sapt asta

cu alte cuvinte am fost electrician auto sambata ... problema mare a fost ca nu am avut fire trase nici de la frana de mana si nici in bord pt bujii ... :-| si asta mi`a luat tot timpu ...

CEAU :D

dubmaniacks 22-05-07 21:51

sambata va arat poze cu fete`le de usi :D ... sunt la inceput ...

dubmaniacks 26-05-07 23:17

astazi am cumparat scaun de pe un gti ... cu sustinere laterala f.buna... ma refer ca nu e rupta sau mai stiu io cum ... so ... ce sa mai zic ... atat ... urmeaza alte chestii marunte ...

Kodrin 27-05-07 20:36

cand ai timp pune si niste poze daca vrei .......... :D ......... bafta in continuare

dubmaniacks 29-05-07 13:52

Quote:

Originally Posted by Kodrin (Post 921253)
cand ai timp pune si niste poze daca vrei .......... :D ......... bafta in continuare

o sa fac sambata poze :D momentan ma omor cu faculta :))

dubmaniacks 29-05-07 13:57

interioru e acuma pe primu loc ... indei si bani sunt ... dar timpu lipseste :(

dubmaniacks 02-06-07 22:15

5 Attachment(s)
salut!uitati-va aici ... poze de calitate :)

p.s. suspensia e pusa deoparte ... (am nevoie de cauciucuri cu talon mic /45) cu gumele actuale imi freaca si pe fata si pe spate ... asa ca pana cand nu cumpar cauciucuri si evident jante ... suspensia ramane deoparte!

razak 02-06-07 22:30

un mare SA TE F*T pentru ca te plangi mai rau ca un copil de 2 ani !

Arata bine masina! Tu spre deosebire de mine mai tre sa cauti niste chedere si cam atat la exterior. Lucky bastard.

Sfaturi :

* Brate de stergatoare NEGRE - e un must !

** Chederele de plafon le stii deja :D

*** Modifica pozitia stergatorului spate ;) sa stea jos

**** Semnale clare in bara ;)

***** Restu le faci cu rabdare, keep up the good work mate ! Cine stie :-< cand oi termina si eu masina poate ne vedem la un suc la jumatatea drumului.

SoundIdentity 09-06-07 23:14

super dragutza masina bosulika ;) mie imi place golfurile 2 la nebunie si mai ales care au gust ;) schimba jantele si e cooooll ;)

sco211 14-06-07 02:17

tocmai mi-am schimbat si io pozitia stergatorului spate...sta prea bine...si nici nu e mare lucru d modificat...

bafta

CJ-01-WOB 14-06-07 13:55

very sexi mk2.

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning