![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
Quote:
Este CEA MAI nu una dintre cele mai... Din ce cauza?! Din cauza ca este singurul M3 EVO PUR,pentru ca exprima agresivitatea de la divizia M Power! Este o masina pe care multi pasionati de acest model si-ar dori sa posede una! INCLUSIV EU! Sa te bucuri de ea pe deplin!Ai o masina SUPERBA! Numai bine! :paper: |
1 Attachment(s)
Masina este de vanzare la pretul de 10000 euro cu jante OZ Ultralleggera 18' si 13000 euro cu jantele BBS RS...in plus fata ce am prezentat pe acest forum, voi monta un eleron LTW ca cel din poza atasata...
Pentru detalii sunt disponibil la tel 0744189979 Motivele pentru care o vand sunt personale si nu le discut pe acest forum... |
Am vazut ca vinzi si compactul....pacat. Bafta sa ai la vanzare
P.S. Ti-am dat un pm saptam trecuta l-ai primit ? |
Quote:
Acum am vazut pm-ul tau...BBS-urile sunt 9j fata si 11j spate, iar ET-urile sunt oarecum ''reteta secreta'' a celui de la care le-am achizitionat si de aceea nu sunt in masura sa-ti dau detalii! Ms de intelegere! |
7 Attachment(s)
New look...:D
Am montat si eleronul LTW pentru care tin sa-i multumesc lui laurentiu_tim!! Si ca sa mai dau jos praful de pe OZ Ultralleggera, le-am scos la plimbare lipsit de stresul gropilor pe care-l aveam cu RS-urile:lol: |
superb exemplar..felicitari...as fi in stare sa-mi vand si un rinichi pentru el...
|
Aoleu cum poate arata in 'formula' asta !!!!! Se vede de la o 'posta' unde e pasiunea adevarata !!!! ;)
Respect maxim ! |
Să înţelegem că nu mai pleacă?
Foarte frumoasa.Dar tot mai bine îi stă cu RS-urile:D |
cum sa vinzi o asa piesa ... frate e cea mai frumoasa pisica din romania ... cel putin pentru mine e perfecta , inainte sa-ti vad masina eu aveam in gand sami fac pisica intr-un fel anume ... tu mi-ai ghicit visul si l-ai facut realitate ... RESPECT !!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
BBS-urile momentan se afla la loc sigur si cu siguranta vor mai fi puse pe masina cat de curand... MASINA NU SE MAI VINDE!! Ramane doar Compactul de vanzare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
scuze daca iti poluez topicul . ai cumva idee de bascula dreapta fata de m3 3,2 (evo) imi trebuie si mie o bucata
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning