Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

sharkylete 30-06-11 23:51

Re: E36 - M3 EVO Estoril blue

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 4432386)
Fara doar si poate una dintre cele mai frumoase pisici din tara.Mai ales ca e si M3.Sa te bucuri de ea:D

Este CEA MAI nu una dintre cele mai...

Din ce cauza?! Din cauza ca este singurul M3 EVO PUR,pentru ca exprima agresivitatea de la divizia M Power!
Este o masina pe care multi pasionati de acest model si-ar dori sa posede una! INCLUSIV EU!

Sa te bucuri de ea pe deplin!Ai o masina SUPERBA!

Numai bine!
:paper:

rzt_ro 16-08-11 10:37

1 Attachment(s)
Masina este de vanzare la pretul de 10000 euro cu jante OZ Ultralleggera 18' si 13000 euro cu jantele BBS RS...in plus fata ce am prezentat pe acest forum, voi monta un eleron LTW ca cel din poza atasata...
Pentru detalii sunt disponibil la tel 0744189979

Motivele pentru care o vand sunt personale si nu le discut pe acest forum...

Maniak22 16-08-11 18:12

Am vazut ca vinzi si compactul....pacat. Bafta sa ai la vanzare
P.S. Ti-am dat un pm saptam trecuta l-ai primit ?

rzt_ro 16-08-11 21:37

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4530411)
Am vazut ca vinzi si compactul....pacat. Bafta sa ai la vanzare
P.S. Ti-am dat un pm saptam trecuta l-ai primit ?

Crede-ma ca nu sunt cele mai fericite decizii pe care le-am luat legat de vanzarea celor doua masini...:sad:
Acum am vazut pm-ul tau...BBS-urile sunt 9j fata si 11j spate, iar ET-urile sunt oarecum ''reteta secreta'' a celui de la care le-am achizitionat si de aceea nu sunt in masura sa-ti dau detalii! Ms de intelegere!

rzt_ro 23-08-11 23:02

7 Attachment(s)
New look...:D
Am montat si eleronul LTW pentru care tin sa-i multumesc lui laurentiu_tim!! Si ca sa mai dau jos praful de pe OZ Ultralleggera, le-am scos la plimbare lipsit de stresul gropilor pe care-l aveam cu RS-urile:lol:

AndreiHTX 23-08-11 23:40

superb exemplar..felicitari...as fi in stare sa-mi vand si un rinichi pentru el...

MiTzA- 24-08-11 00:56

Aoleu cum poate arata in 'formula' asta !!!!! Se vede de la o 'posta' unde e pasiunea adevarata !!!! ;)

Respect maxim !

DariusAlexandru 24-08-11 09:59

Să înţelegem că nu mai pleacă?
Foarte frumoasa.Dar tot mai bine îi stă cu RS-urile:D

tedy123 24-08-11 11:01

cum sa vinzi o asa piesa ... frate e cea mai frumoasa pisica din romania ... cel putin pentru mine e perfecta , inainte sa-ti vad masina eu aveam in gand sami fac pisica intr-un fel anume ... tu mi-ai ghicit visul si l-ai facut realitate ... RESPECT !!!

rzt_ro 24-08-11 12:28

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4543270)
superb exemplar..felicitari...as fi in stare sa-mi vand si un rinichi pentru el...

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4543356)
Aoleu cum poate arata in 'formula' asta !!!!! Se vede de la o 'posta' unde e pasiunea adevarata !!!! ;)

Respect maxim !

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 4543749)
Să înţelegem că nu mai pleacă?
Foarte frumoasa.Dar tot mai bine îi stă cu RS-urile:D

Quote:

Originally Posted by tedy123 (Post 4543834)
cum sa vinzi o asa piesa ... frate e cea mai frumoasa pisica din romania ... cel putin pentru mine e perfecta , inainte sa-ti vad masina eu aveam in gand sami fac pisica intr-un fel anume ... tu mi-ai ghicit visul si l-ai facut realitate ... RESPECT !!!

Va multumesc!Incerc sa mentin aceasta masina asa cum merita, fara modificari majore mai ales la exterior!!
BBS-urile momentan se afla la loc sigur si cu siguranta vor mai fi puse pe masina cat de curand...

MASINA NU SE MAI VINDE!! Ramane doar Compactul de vanzare...

dony ddc 24-08-11 12:35

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4543988)
Va multumesc!Incerc sa mentin aceasta masina asa cum merita, fara modificari majore mai ales la exterior!!
BBS-urile momentan se afla la loc sigur si cu siguranta vor mai fi puse pe masina cat de curand...

MASINA NU SE MAI VINDE!! Ramane doar Compactul de vanzare...

Foarte inteleapta decizie...:D

Griffo 24-08-11 12:40

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4530851)
ET-urile sunt oarecum ''reteta secreta'' a celui de la care le-am achizitionat si de aceea nu sunt in masura sa-ti dau detalii!

Traiasca PAKe si pune BBS'urile inapoi, vorbeste cu un fotograf pe automotive ceva, merita un set de fotografii profi:twisted:

AndreiHTX 24-08-11 13:36

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4543988)

MASINA NU SE MAI VINDE!!

in ziua cand am vazut anuntul cu M-ul de vanzare chiar mi-a parut rau de el... foarte rau... ma gandeam ca cine stie pe mana cui apuca.. acum cand vad ca nu se mai vinde inca odata felicitari si inteleapta decizie!

MIHAI_NEBUNU 24-08-11 23:02

scuze daca iti poluez topicul . ai cumva idee de bascula dreapta fata de m3 3,2 (evo) imi trebuie si mie o bucata

Provenzano 25-08-11 12:01

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4543210)
New look...:D
Am montat si eleronul LTW pentru care tin sa-i multumesc lui laurentiu_tim!! Si ca sa mai dau jos praful de pe OZ Ultralleggera, le-am scos la plimbare lipsit de stresul gropilor pe care-l aveam cu RS-urile:lol:

nice and clean. o masina cu bun gust si un proprietar pe masura.

All times are GMT +2. The time now is 16:24.

- Copyright 2026 4Tuning