![]() |
Re: E36 - Bmw
1 Attachment(s)
Quote:
imi plac culoriile dar nu-mi plac ursii !!!:D...o pisica boston grun este mult mai SEX :hug: PENTRU MINE !!! |
teribil nenica:lol::lol:
tui blonda ei:lol::lol: trebuia sa o iei pe sus dupaia... sa plateasca :blowme: bagubele:lol::lol::lol::lol::lol: chiar ca arata mortal matza, vai ca nu fac si io odata 18 ani sa-mi iau matza, parca trece tot mai incet timpul:sad: apopo.frumoasa masina domnu Marean, o ciulama ceva=))? pe cand un burn cu matza...:workout: |
bine ca nu a patit nimic masina din intamplarea cu canalul, lasa ca poate intr-un viitor indepartat iti iei vreun e36 gt, in caz ca nu difera culoarea, ca mie mi se pare la fel :oops:
|
Quote:
|
Quote:
eu insa am orgasme la Boston grun !!:Dnimik altceva :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mariane deci .... eşti mai lovit de tren ca mine:))) ar trebui să ai ™ pe comedie! Super maşina, baftă cu căratul găinilor:))))))))
|
8 Attachment(s)
Quote:
daca este Bmw...este joasa si este verde !!! nu imi mai trebuie altceva.. in caz ca nu stiti am atasat poze si cu fostele mele masini...care amandoua erau verzi ! |
deci ... yo marean imi place numai verde ..$$$ fara numar :D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
VERDELE E MAI TARE :oops::oops::oops::oops::oops:
PUNCT :D ! |
N-aveti cum sa il corupeti...
Ori e ecologist.. ori ii plac prea mult $$ :))) |
Quote:
|
In seara asta plec la KM 23....ma duc acum sa imi curatz injectoarele :D:D:D....
PENTRU CEI CE NU STIU SA CURETE INJECTOARELE !!! VA LAS UN TRAINER !!!:D:D:D... URMARITI CLIPUL PANA LA CAPAT..SI INVATATI !!! https://www.youtube.com/watch?v=Rb0Lm...ext=1&index=53 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning