![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
felicitari pt.masina sa o stapanesti sanatos si sa o faci sa arate sanatos,pardon musculos:)))
|
Quote:
Ba cam seamana ... cam e tot ala ... de aia imi placea asa de mult :lol: Quote:
Da nu arata inca sanatos? :rolleyes2 :D |
pune`i si stopuri cu leduri si o sa fie sanatoasa :)
|
2 Attachment(s)
Mi-am pus si instalatie de craciun in portbagaj ... adica un compresor cu 4 leduri cu diverse culori si un neon mai mic :lol: e petrecere in portbagaj :lol: (sper ca admirati si trusa mea audi :lol: )
|
frumos,bv tie;)
|
:D oricum, ii frumoasa masina ta
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ti-am promis poze cu stopurile pe masina asa k iata-le!
|
Quote:
Nu ma convingeti cu stopurile astea :lol: (frumusel kitul de la kerscher ... nu prea sunt de acord cu spatele ala ... desi da bine ... :-), si pragurile sunt f reusite ) ... da hai sa ne intoarcem la masina mea, ca ati tot pus poze cu alte a4 :???: :lol: |
pai mai pune poza cu masina ta....ca sa isi aduca aminte lumea cum arata masina ta ...;)
|
1 Attachment(s)
asta este tot ce nu imi place la ea, restul este bine ;)
|
Na...bucura-te ca nu a pus M...:D
|
gata cu offtopicul !! :lol: :lol:
Am scapat topicul de sub control :lol: |
deci pot sa zic ca ti-a iesit foarte bine... nici foarte tunat .. dar nici deloc.... mie imi place foarte mult cum arata si sa o stapanesti sanatos.. si cand e de calcat calco nu o ierta !!!:D :peace:
|
Superb A4:shock: sau sa zic S4? ;)
Imi place ca ne e exagerat tuningul....foarte mult BUN gust...ce se gaseste foarte rar in zilele astea :sad: jante foarte potrivite, kitul super, masca (grila) superba imi place fffff mult! Si stopurile...aiai problema...io zic sa le pui pe alea de pe ala albastru ;) sunt faine si s-ar potricvi! ;) Inca odata felicitari pt masina! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning