![]() |
Re: Dezmembrari Auto Second Hand
Tigra A aveti ? imi trebue mai multe chestii... plastice de la interior.. cateva piese... ms frumos
|
Quote:
|
rexton an 2004:
-radiator racire+ventilator -radiator ac+ventilatoare -grila fata -capota fata -bara fata -faruri -proiectoare -bullbar -carlig remorcare -parbriz -airbag bord -tampon dreapta motor ai ceva de aici? |
Quote:
|
Ma intereseaza si pe mine........2 faruri cu lupa......pt audi A4 din 1997.....daca am avut faruri model vechi si vreau sa pun cu lupa trebuie sa modific ceva???......ce pret aveti la faruri cu lupa????si daca aveti si proiectoare pt bara ........
|
Quote:
|
si spunemi te rog la ce pret......ca sa am si eu o idee.....sa nu imi ceara prea mt si eu daca nu stiu preturile sa dau ..........daca se poate
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
S-au adus urmatoarele masini:
-> OPEL ASTRA F - motor 1.7 DTL (68 CP), an fabr. 1996 - masina este intreaga -> Opel Corsa B - motor 1.5 TD (ISUZU), an fabr. 1996 - masina este intreaga -> Skoda Felicia - motor 1.9 DIesel (64 CP), an fabr. 1999 - masina este intreaga POZELE SUNT ATASATE |
Pret la eleronul de la astra?
interesant interiorul de la astra.. |
Quote:
|
-> OPEL ASTRA F - motor 1.7 DTL (68 CP), an fabr. 1996 - masina este intreaga nu mai este intreaga :D
recomand,super de treaba,piese bune la un pret bun ;) |
Quote:
|
torpedou ptr golf4,doar usa...daca ai cat este pretul
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning