Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

RIcKO 24-05-11 23:51

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4349256)
Eu nu am nici un accelerator... si se audea belea! :D:D:D
Oricum .. finala cred ca are 3 kg :)))

:paper:

pai ce acelerator sa mai ai la motorul ala ? ....la al lui motzu trebuia ca altfel ramaneau gazele pe tzeava :D:D:D:D:D:D

sharkylete 24-05-11 23:57

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4349269)
pai ce acelerator sa mai ai la motorul ala ? ....la al lui motzu trebuia ca altfel ramaneau gazele pe tzeava :D:D:D:D:D:D

In primavara ma bate gandu` sa scot si catalizatoarele :D:D:D dar sa vedem! :D
Oricum .. motoarele sunt la fel.. difera cilindrii :D si mai ales ca am pus admisia de 2.5... este IDENDTIC! :D

Numai bine!

Nosfer 25-05-11 11:12

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4349255)
bravo bah ai facut treaba buna, acum dai pe prima pagina din topic, si fa comparatie ....;););)tii pupa tatiii

ma si totul o plecat de cand i-am vazut masina lu' sharky prima data :)) Eu de fapt voiam doar sa-i schimb farurile, sa pun angel si atat. Si.. dupa un an e schimbata aproape complet :D

sharkylete 25-05-11 12:23

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4350021)
ma si totul o plecat de cand i-am vazut masina lu' sharky prima data :)) Eu de fapt voiam doar sa-i schimb farurile, sa pun angel si atat. Si.. dupa un an e schimbata aproape complet :D

:oops: e boala grea :)))

Dar ne place, ne place , ne place place place! :)))

Spor la treaba!

feno_kvl 27-05-11 05:11

spune-mi te rog cat ai dat pe bara fata si de unde ai cumparat-o..

Nosfer 27-05-11 21:58

Bara fata am luat-o noua de la Brandex, a fost destul de mult, vreo 10 mil insa cu tot cu proiectoare smoked si lip.

liviu tex 27-05-11 23:05

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4350021)

pai bai vagabontule si golanule cand ne-am intalnit la Valcea si iti spuneam sa-i schimbi barile alea de autobuz ai uitat?:-)

tu nimic..e frumoasa asa dom'le! RIEGER RIEGER....:lol:

Nosfer 27-05-11 23:36

Shhh... inca sunt frumoase barile :)) poate gasesc pe cineva la care sa le vand, mai fac si eu bani de pita. Ca in rest.. cea mai buna decizie a fost cand le-am dat jos de pe masina :D

Maine cred ca pun splitterele GT de forma asa... pentru o sesiune scurta de poze. :lol:

RIcKO 27-05-11 23:39

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4356066)
Shhh... inca sunt frumoase barile :)) poate gasesc pe cineva la care sa le vand, mai fac si eu bani de pita. Ca in rest.. cea mai buna decizie a fost cand le-am dat jos de pe masina :D

Maine cred ca pun splitterele GT de forma asa... pentru o sesiune scurta de poze. :lol:

cat ai dat pe ele ? ca vreau sa iau si eu ...ca sa am de ce sa prind tijele ( ai auzit texule?) :)))))))))))))

liviu tex 27-05-11 23:48

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4356074)
cat ai dat pe ele ? ca vreau sa iau si eu ...ca sa am de ce sa prind tijele ( ai auzit texule?) :)))))))))))))

...frumos si tu!!:lol::lol:

imi fac eu intr-o sapt rost si de splitere si de tije! fac si din lemn si tot imi pun!:lol::lol:

RIcKO 27-05-11 23:52

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4356100)
...frumos si tu!!:lol::lol:

imi fac eu intr-o sapt rost si de splitere si de tije! fac si din lemn si tot imi pun!:lol::lol:

:)))))))))))))))))))))))))))))))...totusi la cat se vand spliterele?, da tu ce sa mai pui mah ca tu si asa dai pe jos cu ea

liviu tex 27-05-11 23:56

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4356116)
:)))))))))))))))))))))))))))))))...totusi la cat se vand spliterele?, da tu ce sa mai pui mah ca tu si asa dai pe jos cu ea

la vreo 150 ron!

pun sa fie acolo la numar! ;);)

Nosfer 27-05-11 23:59

Nu-i coreeeect :( si eu vreau tije. Oricum splitterele o sa le pun de forma doar, nu bag suruburi in ele ca la ce gropi sunt prin oras frec si splitter si buza si bara daca-s prinse bine :)) Pun biadeziv le pe ele la pozat, apoi jos.

liviu tex 28-05-11 00:03

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4356125)
Nu-i coreeeect :( si eu vreau tije. Oricum splitterele o sa le pun de forma doar, nu bag suruburi in ele ca la ce gropi sunt prin oras frec si splitter si buza si bara daca-s prinse bine :)) Pun biadeziv le pe ele la pozat, apoi jos.

lasa ca de maine ma apuc sa produc eu! fac de lemn,vara pe masina iarna pe foc! sau pe gratar! nu stiu cine vinde d'astea!!! la Bavaria s'or gasi?

RIcKO 28-05-11 00:04

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4356125)

si atunci la ce vrei tije ?:D ce sa prinzi de ele ? , pt poze ti le dau eu pe ale mele :D:D

eu cu motzu am avut combinatia , de pe la germania cica au venit..am mai vb cu cineva mai demmult si mi-a gasit la 200 euro de e46 csl ....:))))))))

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning