Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

SOLENZAXJG 24-01-11 17:44

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Hai ca ai facut-o frumoasa cu Biocarpet intradevar ii cel mai tare la mocheta si mie brici mi-a iesit interiorul si portbagajul.Apai cu stopurile te descurci tu cu domnul cu cascheta sau RAR.

katalin_89 24-01-11 17:46

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 4016653)
Nu stiam de ce te bagi ca musca...:lol:

Domnu' nu ma bag ca musca masina este a mea,am muncit cu cosmin la ea,si cand o sa faca o varsta o sa ramana a lui sau ma rog,deja este a lui eu am alte proiecte de terminat....

Cosmin-SNR 24-01-11 17:47

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 4016674)
Hai ca ai facut-o frumoasa cu Biocarpet intradevar ii cel mai tare la mocheta si mie brici mi-a iesit interiorul si portbagajul.Apai cu stopurile te descurci tu cu domnul cu cascheta sau RAR.

Salut, stopurile sunt facute doar pentru poze...nu le port mereu:rolleyes2

b08ygs 24-01-11 18:47

Quote:

Originally Posted by katalin_89 (Post 4016527)
Eu sunt adevaratul propietar al masinii(trecut in talon) este vro problema?!

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 4016511)
Tu cine esti?:rolleyes2

Defapt el este cel care se pretindea Cosmin sa fie:lol: cu Catalin m-am intalnit eu la ITP daca nu ma insel:lol: si mia povestit de fracsu mai mic:lol:

katalin_89 24-01-11 18:51

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4016952)
Defapt el este cel care se pretindea Cosmin sa fie:lol: cu Catalin m-am intalnit eu la ITP daca nu ma insel:lol: si mia povestit de fracsu mai mic:lol:

Da senior ne-am intalnit...;) am mai schimbat o mica barfa in curand o sa iti fac o mica vizita...

Cosmin-SNR 24-01-11 19:02

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4016952)

Corect:D

Si cum spuneam mai de mult pregateam o surpriza VNF`ului si acum a aparut...
Fiind Jantele Canada 5.5 j mult asteptate de cand am terminat cu masina:D

Multumiri lui Razvanell pentru jantele primite de la el:D

b08ygs 24-01-11 19:04

Quote:

Originally Posted by katalin_89 (Post 4016688)
Domnu' nu ma bag ca musca masina este a mea,am muncit cu cosmin la ea,si cand o sa faca o varsta o sa ramana a lui sau ma rog,deja este a lui eu am alte proiecte de terminat....

Asta cu "este a lui" este asa de ochii lumii, ca mai sunt 4 ani pana da de carnet, pana atunci or sa mai fie programe RABLA:lol: in 2 ani o sa descopere ursu' si o sa zica ca aia e cea mai tare masina nu batrana Dacie;)

Cosmin-SNR 24-01-11 19:11

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4017025)
Asta cu "este a lui" este asa de ochii lumii, ca mai sunt 4 ani pana da de carnet, pana atunci or sa mai fie programe RABLA:lol: in 2 ani o sa descopere ursu' si o sa zica ca aia e cea mai tare masina nu batrana Dacie;)

E parerea ta si ti-o respect...dar te inseli amarnic...:rolleyes2:arrow:

b08ygs 24-01-11 19:23

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4017058)
E parerea ta si ti-o respect...dar te inseli amarnic...:rolleyes2:arrow:

Am destule exemple cat sa-ti inchid gura si unu dintre ele este chiar cel din care te-ai inspirat, sa nu zic idol;) om trai si om vedea, o sa fie intrun final ca mine, pentru ca o sa vrei mai mult si dacia asa cum e ea nu-ti ofera asa de mult precum crezi:lol: momentan esti copil si gandesti conform varstei

katalin_89 24-01-11 19:30

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4017114)
Am destule exemple cat sa-ti inchid gura si unu dintre ele este chiar cel din care te-ai inspirat, sa nu zic idol;) om trai si om vedea, o sa fie intrun final ca mine, pentru ca o sa vrei mai mult si dacia asa cum e ea nu-ti ofera asa de mult precum crezi:lol: momentan esti copil si gandesti conform varstei

Eu cred ca cel mai bine este sa nu va ma sicanati,pt ca odata si odata toata lumea face schimbari...chiar daca urmatoarea masina o sa fie BMW,MERCEDES,WV,LOGAN etc cert este ca tot avem o pasiune pt masini si asta este cel mai important...nu vreau sa fiu inteles gresit..

Daniel_Toa 29-01-11 21:24

Am inteles ca ti ai luat faruri . Le ai montat pe masina ?

Cosmin-SNR 29-01-11 22:07

13 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4032955)
Am inteles ca ti ai luat faruri . Le ai montat pe masina ?

Salut Daniel, nu am luat faruri, am luat doar unul pentru ca dupa cum am postat mai sus, pe cel de pe stanga l-am spart la desfacere..:rolleyes2 si mi-am achizitionat unul cu sticla impecabila:D maine urmeaza demontarea:arrow:
O poza cu farul, nu prea clara, si astazi am muncit de mi-au sarit ochii din cap la jantele canada...deocamdata una este curatata la piele, cealalta doar putin, se vede cum era inainte si cum este acum..zilele astea urmeaza si cealalta si pe urma o sa primeasca ce i se cuvine, grund, vopsea, lac si alte cele sa fie o vopsitorie ca la carte

Si cateva poze de azi:D

Sonny™ 30-01-11 11:52

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4033134)
Salut Daniel, nu am luat faruri, am luat doar unul pentru ca dupa cum am postat mai sus, pe cel de pe stanga l-am spart la desfacere..:rolleyes2 si mi-am achizitionat unul cu sticla impecabila:D maine urmeaza demontarea:arrow:
O poza cu farul, nu prea clara, si astazi am muncit de mi-au sarit ochii din cap la jantele canada...deocamdata una este curatata la piele, cealalta doar putin, se vede cum era inainte si cum este acum..zilele astea urmeaza si cealalta si pe urma o sa primeasca ce i se cuvine, grund, vopsea, lac si alte cele sa fie o vopsitorie ca la carte

Si cateva poze de azi:D

de ce ai ales sa pui banda pe faruri, si fi atent ca la farul din dreapta ai folosit mai mult si de vede aiurea;)

ozn_yakuza 30-01-11 12:01

boss decoloareaza stopurile si lasa le normale dar sa le dai cu lac transparent pe ele ( o sa arate super )
da jos pleopele alea ca nu au rost si o sa atragi si atentia politie si sa iti retina talonul pt niste rahaturi de pleope eu zica ca nu se merita.daca e sa ii faci pleoape sa ii faci din capota....
si jantele alea de canada vezi ca sunt si alt model mai lat cu buze mai late( in poze nu par alea de canada late)si sa le dai vopsea alba pe ele( la pistol)
si angelurile alea sunt de prost gust mai ales ca le ai ales albastre...

Sonny™ 30-01-11 12:03

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4034423)
boss decoloareaza stopurile si lasa le normale dar sa le dai cu lac transparent pe ele ( o sa arate super )
da jos pleopele alea ca nu au rost si o sa atragi si atentia politie si sa iti retina talonul pt niste rahaturi de pleope eu zica ca nu se merita.daca e sa ii faci pleoape sa ii faci din capota....
si jantele alea de canada vezi ca sunt si alt model mai lat cu buze mai late( in poze nu par alea de canada late)si sa le dai vopsea alba pe ele( la pistol)
si angelurile alea sunt de prost gust mai ales ca le ai ales albastre...

uitate cu atentie la jante ca sunt modelul ala lat, la alea mai inguste iese mijlocul mai in afara;)

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning