![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Hai ca ai facut-o frumoasa cu Biocarpet intradevar ii cel mai tare la mocheta si mie brici mi-a iesit interiorul si portbagajul.Apai cu stopurile te descurci tu cu domnul cu cascheta sau RAR.
|
Quote:
Domnu' nu ma bag ca musca masina este a mea,am muncit cu cosmin la ea,si cand o sa faca o varsta o sa ramana a lui sau ma rog,deja este a lui eu am alte proiecte de terminat.... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Si cum spuneam mai de mult pregateam o surpriza VNF`ului si acum a aparut... Fiind Jantele Canada 5.5 j mult asteptate de cand am terminat cu masina:D Multumiri lui Razvanell pentru jantele primite de la el:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca cel mai bine este sa nu va ma sicanati,pt ca odata si odata toata lumea face schimbari...chiar daca urmatoarea masina o sa fie BMW,MERCEDES,WV,LOGAN etc cert este ca tot avem o pasiune pt masini si asta este cel mai important...nu vreau sa fiu inteles gresit.. |
Am inteles ca ti ai luat faruri . Le ai montat pe masina ?
|
13 Attachment(s)
Quote:
O poza cu farul, nu prea clara, si astazi am muncit de mi-au sarit ochii din cap la jantele canada...deocamdata una este curatata la piele, cealalta doar putin, se vede cum era inainte si cum este acum..zilele astea urmeaza si cealalta si pe urma o sa primeasca ce i se cuvine, grund, vopsea, lac si alte cele sa fie o vopsitorie ca la carte Si cateva poze de azi:D |
Quote:
|
boss decoloareaza stopurile si lasa le normale dar sa le dai cu lac transparent pe ele ( o sa arate super )
da jos pleopele alea ca nu au rost si o sa atragi si atentia politie si sa iti retina talonul pt niste rahaturi de pleope eu zica ca nu se merita.daca e sa ii faci pleoape sa ii faci din capota.... si jantele alea de canada vezi ca sunt si alt model mai lat cu buze mai late( in poze nu par alea de canada late)si sa le dai vopsea alba pe ele( la pistol) si angelurile alea sunt de prost gust mai ales ca le ai ales albastre... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning