![]() |
Re: TXA
bhai 320is ce masina ai mha de suferi asa de tine ? de zici ca e cazan mha?
|
Forumul e locul de intalnire al tuturor frustratilor!
Am vazut masina pe 16 septembrie,toata lumea s-a strans in jurul ei cand si-a facut aparitia in parcarea de la Dragonul rosu.Superba masina!Toata stima pentru proprietar. |
Re: Txa
Quote:
Respect pt. cine merita ! |
Re: Txa
[QUOTE=Al3xius;572365]Nu vreau sa ma bag aiurea ! Dar eu am invatat un lucru : daca tu cu mana ta n-ai facut toata viata nimic(in cazul de fata nu ti-ai facut nici o masina tare) nu te apuci sa razi de unu care munceste cinstit(txa de ex care a investit o caruta de bani , orice ai zice tu sau altcineva : nu e usor sa refaci o masina aproape de la 0)! In concluzie : decat sa fiti toti carcotasi si sa visati masini din nfs mai bine apreciati munca omului ! La Dragon de ce s-a starns toata lumea in juru ei daca e asa naspa masina ? Ziceti ca de ce nu se trage TXA-u cu WRC si DGH ...parca ati fi cel putin impresarii lor ! cum va trec?
uite numai sa iasa sa se dea il provoc eu dar sa nu foloseasca nosul.o fac pe bani suma o zice el am o supra oricand vin in bucuresti numai sa scoata txa sa vedem ce poate |
naka66vio
Vezi ca se da numai pe sume mari,de la cateva mii in sus ca sa nu se dea cu nimeni,dar nu ma mira ei aveau pretentii sa se dea cu Sebi cu subaru:)).si Al3...sa nu mai vb ca nu suferim de nfs si sa nu mai vb de masini ca nu stie ce masina am.Apropo pe 16 s-au strans in jurul lui pt ca tot timpul oriunde sunt el e singul cu gura mare,el face el arde el e nr 1.se minte singur.ca sa nu mai zic cat de penibil arata cu casca de motor in cap
|
Re: naka66vio
Quote:
|
naka66vio
...si cum ti s-a parut?
|
care e faza cu casca de motor ??
|
mie mi se pare super tare omu si masina! asa tre sa fii. sa vorbesti intepat si sa fii intepat cu cine merita. multi de aici de pe forum nu stiu ce e aia munca.. sa muncesti la o masina. sa o refaci de la 0.. razi de el ca a luat o masina terminata? uite ca a facut-o.. a sudat acolo ca sa nu se rupa.. nu a preferat un mercedes cu numere de leasing ca altii ! pana acum tuningul.. refacerea unei masini.. s-o fac sa fuga sa arate bine si sa faca senzatie era agreat ! acum nu mai e ?
|
Re:Doar4u17..
Tu ce dracu vb grasule,ai facut si tu un olcit si acum vb si tu de masini te-ai apucat de dezmembrat bmw-uri?vezi-ti ma de ale tale
|
Dar tu de ce vb?Cine esti tu?ce ai facut ca sa ai drept sa critici ?Si ce vrei pana la urma?Macar spune totul pe fata ....ce vrei tu defapt cu toate intepaturile astea?
|
Numai figuri ...pana una alta TXA-u, indiferent de propietar, e o masina care atrage priviri si merita tot respectul! Atat masina cat si propietarii ! Marius a facut-o mai speciala , iar daca a aparut cu casca de motor pe cap e problema lui , e o tara libera ! Eu de prima oara de cand am accesat acest site am downloadat filme cu TXA-u si AMA care faceau cerculete si nu cred ca e vreun pasionat in tara asta care sa nu fi auzit de aceste 2 masini !
De fapt voi ce urmariti ? |
alexius ....frate ai luat filme cu masina , nu cu proprietaru...
|
vorbarie multa ....deagaba de pomana , vb ma baiet-i de masinile voastre nu bagati in discutie pe wrc'u si dgh'u aiurea de pomanaA !
|
din cate stiu eu poate sa isi puna oricine nos domnule 320is,deci sunt liberi toti care vor sa isi puna,comentariile astea de 2 lei nu isi au rostul,stiti ce ma deranjeaza?ca nu aveti curajul sa-i spuneti toate astea in fata si o faceti aici pe forum,in fine eu l-am cunoscut de pe forum l-am sunat pentru niste piese de m3 si am fost la el si sa stiti ca omul e super de treaba si nu sufera de el cum spune lumea pe aici si asa auzisem si eu dar va spun sincer ca nu e deloc asa ba din potriva e chiar opusul e super de treaba m-a tratat ca si cand as fi facut parte din familia lui,aaa omul are 4 m5 e34 la dezmembrat le-am vazut cu ochii mei in curte la el si avea si 2 m3,eu nu sunt prieten cu el nici eu nu-l haleam ca mi se parea ca omul sufera de el dar nu e asa,e in germania ca l-am sunat sa imi aduca niste piese si a zis ca se trage cu cei 2 cand se intoarce ca isi ia slicuri,auyi dany let frate pe chei cand venea omul si facea show pe tine nu te-am vazut deloc pe acolo tu vorbeste de tine frate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning