![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Acum hai sa fim seriosi , nimic ce este pe ultima pagina nu este on-topic, cred ca nu numai postrurile mele si ale lu civic trebuiau sterse , daca tot faci o treaba fa-o pana la capat.
|
Quote:
la unul de vreo 14-15, si mie mia fost un pic greu la inceput, acuma cum am ceva bani ma duc direct sa bag benzina:lol: :lol: :lol: |
Quote:
gajuli!!!!cum de a ajuns topicul meu mutat aici????tu ai fost???io zic ca actiunea aceea caritabla nu isi mai are locul acolo sunt topicuri mai interesante decat sa stea acela in top si fara subiecte de luni de zile!!!doar un sfat daca nu am dreptate scuzele mele~~ |
hai sa multumim pe toata lumea... zii sandule, ceva proiecte noi, inovatii??
|
chiar sandu ca nu ai mai venit cu noutati ;)
|
si sa fim ONtopic :)
|
PE MAINE PROMIT VCA AM CE!!!fac acuma un jeep cu dvd si monitoare in tetiere ....am si ceva camera video montata...am mai multe..
|
:D dintr-un milion nu ma duc 200 de km
stiu senzatia asta:D :D :D |
daca stai sa te gandesti, unde-i consum (in general) sunt si caluti ..... asa ca nu va mai plangeti ca in momentul de fata mi-ar placea mie sa am consum .... :(
|
hai cati fac un pret bun pt s3-ul meu;)
|
Pret bun ? sau combinatie buna ?! detalii S3- [email protected]
|
uite un nr de tel unde te poti interesa de masina:
0740476659 la variante nu prea ma intereseaza la cash iti fac un pret bun daca ai bani;) |
ma scuzati dar PROIECTE NOI ce inseamna,
ca eu tot ma candesc dar nu pot sami dau seama,nu o luati in gluma. vreau sa-mi definiti cuvantul proiecte noi. daca as incepe eu pe topicul asta cu poze ce se refera la proiecte noi cred ca nu miar ajunge 100 de pagini:) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning