![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
ajutor ! pierd tensiune
imi trebuie condensator ! :lol: |
cumpara`ti
|
unde-s filmuletele?:-w
|
|
daca ai putut sa stai atat timp in masina cu alea date drumu inseamna ca ceva nu a iesit cum trebuie :D
glumesc, esti tanar ai toata viata inainte sa ramai surd :lol: |
volumu la 46 si abia se misca oglinda :))) nene iti trebe condensatoru ala neaparat :)) no sa ramana surd da bine no sa auda :)) oricum ai facut o treaba buna :D sunt mandru de tine ba ! ;)
|
tipule o sa ti se dezmembreze masina:lol::lol:. hai cu, condensatorul si o filmare mai buna
|
Decat sa iei un condesator mai bine strange banii si ia o baterie deep cycle:lol:...Chiar daca este putin cam scumpa
|
condensatorul nu este pt putere, mai mitza:lol:... il iau sa nu ma lase curentu` cand da in suburi... acum imi scade turatia chiar.:x.. si daca o tin accelerata in 3000rpm, tot scade
imi trebuie o incinta facuta mai bine, un cablu de alimentare mai gros, alt player ... si in plus, statia e la sfert data... se poate si mai bine, dar trebuie in primul rand, condensator... ms andrei pt urarea de bine:lol: ovi, te asteptam in primavara la craiova pt un meet si bb-urile alea mitza... acum e randul tau.. vreau si eu sa fiu mandru de tine... ia-ti odata masina!! :twisted: |
e misto masina da vreau sa te intreb cum de conduci ca ai 17 ani??
|
nu conduce, are soferi :))
|
si atat ma mananca talpa, dar nu am voie... si nici nu vreau...
dupaia stau pe bara... p.s. andrei, azi pierzi bubuiala :twisted: |
e destul timp sa vad ce iti pot boxele :D saptamana viitoare o sa fiu acasa, o vad atunci :D
|
poate le vinde pana atunci:lol:.
|
Mi le da mie moka:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning