![]() |
Re: Tico - B 44 ZXN
Foarte putin dar a scartait.
|
Intre timp am fost plecat cu Tico pana la Cluj. Am facut 2000 km saptamana trecuta. Am mers pe traseul Bucuresti-Campulung-Rasnov-Sibiu-Alba Iulia-Cluj-Deva-Turnu Severin-Bucuresti :)
Masina s-a comportat foarte bine. Am facut consumul de 2 ori si am avut 4,2 si 4,5. Dupa ce am adunat toate bonurile de benzina am ajuns la 4,32 :D (si am mers destul de sportiv pentru tico :oops:) Din pacate, sambata, in drum spre Orsova, un camion mi-a aruncat o pietricica in parbriz si a rezultat o crapatura de toata frumusetea din stanga joc pana in dreptul volanului (o sa pun o poza :sad:) urmeaza saptamana aceasta sa schimb filtrele si uleiul la 130000 km (momentan am 129800 :lol:) Tin sa ii multumesc lui STREET pentru ospitalitatea de care a dat dovada :D (te astept prin bucuresti :D ) si colegului de drum aXXo (vin marti in Giurgiu dupa poze, sa le pui pe un cd :D). Quote:
Quote:
probabil ca o sa pun iarasi stopurile originale. Quote:
|
Quote:
Eram in mașină. |
desi a trecut ceva vreme de cand ai schimbat bara spate, intreb si eu, pe cea sparta o mai ai? de fapt presurile de noroi ma intereseaza
|
Quote:
presurile de noroi au fost mutate pe noua bara :D |
aha, multam
|
de vanzare.
900E telefon 0722 589 953 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning