![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
a fost frumos...
fuge dxa-ul nuh ? :D |
Quote:
Recunosc ..dxa-ul merge demential.....o admir de cand am vazuto...respect si pt proprietar..care e baiat de super treaba....nu ca altii. Din start am plecat sa vedem cate tir-uri diferentza e...nicidecum sa castig. Era absurd......iar cei care m-au impis sa ma dau cu el...m-au impins pt ca vroiau sa vada ca ma fac de ras.....din pacate pt ei nua fost asa.(se stiu ei care) per ansamblu...a fost frumos. |
ba vita daca eu te-am impins ca sa te faci de rahat inseamna ca ai o impresie gresita despre mine. eu tzi-am zis ca stiu cum trage dxa si nu mi sa parut foarte spectaculos cand sa dat si cu fiatul nostru dar fiecare cu parearea lui. se pare ca nu ne-am cunoscut daca faci afirmatzi dastea
|
Te simti?......am zis ceva ca m-ai fi impins tu?....vita
|
pai eu tzi-am zis sa te dai
|
Te simti....vita....lol
|
nu va mai spalatzi rufele`n public! :))
|
Multumim de sfat.....scuze!!
|
va fac pe toti ... :lol: , va astept la prima legala :lol: :lol: :lol: - 64 de cai da rai :lol: :lol: :lol: . terminati ma cu de astea fly-u trage super si onu e vita ;) dar e de treaba , lasa ca ne sarutam toti 3 data viitoare;)
|
prima legala ?
1 mai :D (in cta) |
La Buzau fiilor...pe 10 martie anul curent...........pana la 1 mai mai e o gramada.
|
Quote:
PS:...lasa fly ca vine si la tine psssfss..dupa care se va schimba foarte simtitor treaba cu V6le neumblate la ele. |
si alea umblate ce au? :))
|
Quote:
|
Quote:
Mai ales cele cu chip ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning