Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

peter 14-02-07 10:36

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

a fost frumos...

fuge dxa-ul nuh ? :D

mikafly 14-02-07 10:46

Quote:

Originally Posted by peter (Post 749099)
a fost frumos...

fuge dxa-ul nuh ? :D

E gresit adresata intrebarea.......el avand masina mai rapida.....sa se tina o Nova de el.....trebuia sa il intrebi pe el:fuge fly?"'
Recunosc ..dxa-ul merge demential.....o admir de cand am vazuto...respect si pt proprietar..care e baiat de super treaba....nu ca altii.
Din start am plecat sa vedem cate tir-uri diferentza e...nicidecum sa castig.
Era absurd......iar cei care m-au impis sa ma dau cu el...m-au impins pt ca vroiau sa vada ca ma fac de ras.....din pacate pt ei nua fost asa.(se stiu ei care)
per ansamblu...a fost frumos.

TheBig_X 14-02-07 12:42

ba vita daca eu te-am impins ca sa te faci de rahat inseamna ca ai o impresie gresita despre mine. eu tzi-am zis ca stiu cum trage dxa si nu mi sa parut foarte spectaculos cand sa dat si cu fiatul nostru dar fiecare cu parearea lui. se pare ca nu ne-am cunoscut daca faci afirmatzi dastea

mikafly 14-02-07 12:44

Te simti?......am zis ceva ca m-ai fi impins tu?....vita

TheBig_X 14-02-07 12:44

pai eu tzi-am zis sa te dai

mikafly 14-02-07 12:51

Te simti....vita....lol

CT-87-ADY 14-02-07 17:58

nu va mai spalatzi rufele`n public! :))

mikafly 14-02-07 18:40

Multumim de sfat.....scuze!!

13RvR 14-02-07 20:20

va fac pe toti ... :lol: , va astept la prima legala :lol: :lol: :lol: - 64 de cai da rai :lol: :lol: :lol: . terminati ma cu de astea fly-u trage super si onu e vita ;) dar e de treaba , lasa ca ne sarutam toti 3 data viitoare;)

peter 14-02-07 20:49

prima legala ?

1 mai :D (in cta)

mikafly 14-02-07 21:02

La Buzau fiilor...pe 10 martie anul curent...........pana la 1 mai mai e o gramada.

M Y U 14-02-07 21:56

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 749116)
Recunosc ..dxa-ul merge demential.....o admir de cand am vazuto...respect si pt proprietar..care e baiat de super treaba....nu ca altii.

Da ..la prima vedere si mie mi sa parut de treaba propietarul DXAu,imi place si mie acea vectra..bv celui care o are.

PS:...lasa fly ca vine si la tine psssfss..dupa care se va schimba foarte simtitor treaba cu V6le neumblate la ele.

CT-87-ADY 14-02-07 23:42

si alea umblate ce au? :))

CT-07-APV 15-02-07 00:24

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 749014)
a fost ceva , dar fara MDn si fara APV (care nu s-a dat, desi a zis aici ca o sa se dea :P )

Asa e am zis ca o sa ma dau dar nu sa anuntati cu o ora inainte. Sincer nu m-am dat ca nu aveam bani lla mine si benzina era pe ultima liniuta. Eu initial am mers la prietena mea si m-a sunat LYV sa facem poze, altfel nici nu ieseam cu masina in seara aia. De la poze am ajuns in port si apoi la liniute. Ma mancau palmele dar asta e nu totdeauna e cum vrem noi. Poate next time.

X-Ray-Eyes 15-02-07 01:59

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 750339)
si alea umblate ce au? :))

Alea sunt preferatele mele ...
Mai ales cele cu chip !

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning