Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Swamp Boy 22-02-11 21:04

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Beton au iesit jantele:D si eu am un set pe pisica :oops:
Sa vina odata vremea buna sa le poti pune:D

jakal 22-02-11 23:33

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4110824)
Jantele sunt gata8)..acum asteapta gume pentru fata si vreme mai buna ca sa urce pe urs, ca m-am saturat de joarsele alea de jante de iarna:x

astea sint tot alea de la mine?.....
au iesit f. bine....;)

bafta.....

Nastase Bogdan 23-02-11 07:24

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4111755)
astea sint tot alea de la mine?.....
au iesit f. bine....;)

bafta.....

Da, sunt jantele de la tine:-)..de nerecunoscut, nu:lol:

Va multumesc:-)

Nastase Bogdan 02-03-11 19:10

Azi se implineste fix un an de cand acest urs este in posesia mea:-)..parca imi amintesc acum un an, pe 02.03.2010, in jur de ora 10-11 dimineata cum a venit Mario cu el de la Bucuresti...cu toate ca nu prea mergeau multe la el, eu vroiam urs (si Coupe pe deasupra) si am mers inainte vazand ca are o baza buna de plecare:rolleyes2

Azi, dupa un an, sunt multumit de rezultatul obtinut in acest timp si de transformarile (in bine zic eu) pe care am reusit sa i le aduc...si stau cu gandul la venirea caldurii si a concediului meu pentru a mai face ce am in plan cu el8)

koenigsegg2peu 02-03-11 20:33

Frumos urs bogdan te vad mereu cu el pan oras , ai grija de el :D

mad_mario 02-03-11 21:08

Sa-l stapanesti sanatos Bogdane meriti masina din plin !!! Imi place de tine asa "vesnic nemultumit"!

Nastase Bogdan 02-03-11 21:35

Quote:

Originally Posted by koenigsegg2peu (Post 4136969)
Frumos urs bogdan te vad mereu cu el pan oras , ai grija de el :D

Merge ursul in fiecare zi, nu hiberneaza deloc:-)...daca va fi vremea buna peste o saptamana ma apuc de cateva modificari menite sa-l faca mai sprinten;)

Mario, din "nemultumiri" se fac lucrurile bine facute:-);)

Va multumesc amandorora:-)

last_don 03-03-11 00:43

Eu unul abia astept sa vad borbeturile alea puse o data pe urs :D
Hai ca stim ca va arata intr`un mare fel, vremea doar sa tina cu tine :D

Spor la treaba...

Marian_nebunu 03-03-11 07:44

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4110824)
Jantele sunt gata8)..acum asteapta gume pentru fata si vreme mai buna ca sa urce pe urs, ca m-am saturat de joarsele alea de jante de iarna:x

dastea imi cumpar si eu saptamana asta :D:D:D:D

sunt tari rau jantele :D:D:D

Nastase Bogdan 07-03-11 19:20

10 Attachment(s)
Azi m-am apucat usurel asa de treaba...cum afara batea un vant de te taia la oase, am scos Dacia de la garaj si am bagat ursul ca sa stau la adapost..si bine am facut pentru ca treaba a durat destul de mult si daca mai induram si frig sigur abandonam:-)

Ca tot am o saptamana de concediu am zis sa rezolv cateva treburi care imi stateau pe cap si pe care le aveam de mult in plan..azi am inceput cu demontarea admisiei si a tot ce tine pe acolo pentru o curatare completa si pentru a elimina epuratorul(aer mai curat si mai rece pentru motor);)

Am scos la lumina si instalatia electrica la care am tot umblat si acum este momentul si spatiun necesar pentru a o matisa frumos;)

Urmeaza demontarea electromotorului(am altul in stare mai buna pe care l-am desfacut bucatzele si urmeaza sa-l curat f bine si sa-l asamblez/montez pe masina) dupa care, ca tot am spatiu si nu va mai fi nici electromotorul dau jos si cutia pentru o modificare la ambreiaj:rolleyes2

Priviti cat de murdat era corpul de admisie...si in ultima poza se vede ursul pe fundal in fata garajului..i-a cedat Dacioara locul macar pana se face si el bine:-)

DraquVerDe 08-03-11 01:40

1 Attachment(s)
Observ că te-ai pus bine pe treabă pe Ursuleţ, foarte bine atunci multă baftă īţi urez. Am să modific o poză la cerere dacă ai nevoie de un Clean look la ursuleţ. Pānă atunci am să ataşez o poză cu, Gordini puţin lucrată.

Nastase Bogdan 10-03-11 19:46

10 Attachment(s)
Lucrarile au continuat...
Soriceii au dat iama in volanta si multa mizerie a fost gasita peste tot, dar ieri am spalat toata ziua la piese si acum totul luceste:-)

Vestea buna este ca, kitul de ambreiaj este in stare ff buna, cred ca fusese inlocuit nu de foarte mult timp:rolleyes2

Vestea rea este ca prietenul cu care am dat jos cutia a racit cobza (la mine in groapa ieri pe un frig cum mai rar vezi in Martie:x) si acum nu stiu cand se va reabilita pentru a o monta impreuna la loc:rolleyes2..deci o sa mai stau cu ursul demontat...:sad:

Dr.Dre 11-03-11 09:07

cu ce ai curatat piesele,de arata ca noi :D.am si eu de curatat motorul la oltcit ;) si e jale

JD_RFTR 11-03-11 11:03

faina masinuta, IMHO, arata mai bine in stockul de la inceput, dar....cum se numeste eleronul de pe portbagaj?

jakal 11-03-11 14:23

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4159435)
Lucrarile au continuat...
Soriceii au dat iama in volanta si multa mizerie a fost gasita peste tot, dar ieri am spalat toata ziua la piese si acum totul luceste:-)

Vestea buna este ca, kitul de ambreiaj este in stare ff buna, cred ca fusese inlocuit nu de foarte mult timp:rolleyes2

Vestea rea este ca prietenul cu care am dat jos cutia a racit cobza (la mine in groapa ieri pe un frig cum mai rar vezi in Martie:x) si acum nu stiu cand se va reabilita pentru a o monta impreuna la loc:rolleyes2..deci o sa mai stau cu ursul demontat...:sad:

bv maestre pt rabdarea pe care o ai....:-)
jos palaria...;)

sal......

All times are GMT +2. The time now is 01:25.

- Copyright 2026 4Tuning