![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
pai poate mi o montezi si mie cand o fi sa mi iau...nush...cat iei?
|
Quote:
|
Cosmin-SNR-pai gandeste te si da mi un rsp sa stiu...
|
Nimic nou? :shock:
|
@andrey : Nimic nou...asteptam sa vina sfarsitul de luna sa imi bage astia salariu sa iau arcuri :-)
@cosmin : Npc ;) |
[QUOTE=Alex30;3591821]@andrey : Nimic nou...asteptam sa vina sfarsitul de luna sa imi bage astia salariu sa iau arcuri :-)
E bne atunci :D:twisted: |
oooo e bine ca auzim de arcuri sport :D.sa fie de bine.iti mai trebuiesc 2 jante de logan pentru spate si le poti dubla :-? ca sa scapi mai usor de cheltuiala cu jantele..cred ca o sa arate bine
|
PE cat iei salariul ? :-P sa stiu sa te invit la o bere :D glm , glm :D
|
@nxdev : nu prea vreau sa ma bag la dublat jante. Imi place si mie cum arata dar nu vreau...o sa aiba si ZUZ jante calumea dar pana atunci mai dureaza.
@andrey : pe 30 sau pe 31...mai e :(. Nu dau nimic de baut pana nu termin cu masina deci mai ai de asteptat :lol: |
Quote:
|
Pai in cazul ala nu mai iau nimic :lol:. Hai ca mai e putin 2 saptamani pentru arcuri. A stat 4 luni de zile asa si nu mai rezista putinnnn. Maine se implinesc 4 luni de cand ZUZ e in posesia mea si 6 luni de cand permisul e in posesia mea :-). Andrey...si cand o fi gata sa te vad atunci cate duci :lol:
|
Quote:
|
Cand o fi gata :))
|
Quote:
|
knd o fi gata auzi...clar=))pai o masina niciodata nu i gata...mereu faci kte cv...niciodata n o s o termini:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning