![]() |
Re: Stickere 4tuning
Frate da cu ce progr o deschid dupa dezarhivare ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: daca nu ma insel, si cu Corelu' merge deschis fisier *.psd. |
Quote:
Incerc sa-mi fac timp sa trec si eu pe la o firma din asta de face autocolante sa-mi fac 2-3 stikere cu 4tuning ca vad ca nimeni nu`mi trimite si mie prin posta :( |
Quote:
daca cititi mai bine inainte sa descarcati scrie cu ce sa deschideti !!! |
vreau si eu stick-ere...nu e prima cerere...dar o refac....deci doresc stick-ere la Buzau...platesc la primire..3 bucati vreau. astept PM ca cineva ia in seama cererile noastre si voi da reply cu adresa unde doresc sa le primesc. Va multumesc
|
Quote:
Cer de o luna si nu`mi da nimeni Eu zik ca pan` la urma sa mergem sa ne facem |
de ce nu include revista cate un sticker? eu am avut sticker pe masina pana ieri la spalatorie...
|
De ce oare nu va aruncati si voi ochisorii macar pe o pagina in urma ... si chiar pe topicul despre revista sa vedeti ca se gandesc sa faca acest lucru pe viitor si chiar mai multe . Ideea este ca echipa este la al 4-lea numar , toti muncesc cat pot mai bine si in timp totul fa vi mai bine ... si distributia si subiectele si multe altele printre care si aceste stikere . Puteti sa downloadati fisierul , il scoateti la imprimanta exact asa cum este el , mergeti la orice centru de plastifiere , il decupati , aplicati un adeziv bun pe spate si il lipiti unde vrea inimioara voastra !
|
Asa e cel mai bine , sa ni-l facem noi , daca nu incalcam nici o regula a autorului !!! Daca intelegeti...
|
vreau si eu 2 stikere cu 4Tuning :oops:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning