Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   La mulţi ani ! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1853-ani.html)

tng 19-07-05 16:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
APLAUZE PTR MOXXU !!!!

:tenisclap :tenisclap :tenisclap :lol:
La Multi Ani si din partea mea, multa sanatate !
:peace:

blowwind 19-08-05 09:13

E ZIUA MEA :)) ....... :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace: :pelvic_th :peace:

ce bina arata cifra 18 in stnga la posturi :))

GolfuletzS 19-08-05 09:18

La multi ani majorule :D cum te simit la 18 babane ?:D

a am uitat :D tot ce iti doresti bla bla :D

ZerO_CooL 19-08-05 11:24

LA MULTI ANI !
Cand iti iei permisul?

blowwind 19-08-05 11:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
LA MULTI ANI !
Cand iti iei permisul?

am o corijenta pe 5 septembrie :)...si dupa aia ma apuc de scoala...si pana pe 1 octombrie incerc sa`l am in mana :)....ca sa mergem la saloane :) daca vor mai fi :D

Stuey 19-08-05 13:55

Re:

LA MULTI ANI BLOWWIND tot ce-ti doresti...la mai mare...asteptam o bere...la urmatorul salon sau la urmatoarea legala (bineinteles....fara alcool...ca tu esti cu masina...noi nu :D :D)

blowwind 19-08-05 14:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stuey\"
LA MULTI ANI BLOWWIND tot ce-ti doresti...la mai mare...asteptam o bere...la urmatorul salon sau la urmatoarea legala (bineinteles....fara alcool...ca tu esti cu masina...noi nu :D :D)

toata lumea e pe \"enteres\" :))

Stuey 20-08-05 14:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Originally Posted by \"Stuey\"

toata lumea e pe \"enteres\" :))

:D :D :D....trebuia sa mai pun si eu ceva de amuzament acolo pe langa acel la multi ani.cum a fost majoratul?
Lasa, ca nu mai vreau bere :roll: .....dar sa nu mai avetzi pretentii la majoratul meu din aprilie...:D :D :D ..
glumeam...numa' bine

ZerO_CooL 29-08-05 23:42

LA MULTI ANI tuturor celor pe care ii cheama Alexandru, Alexandra, tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica !

cls21b_EVO 30-08-05 03:10

LA MULTI ANI din partea Evolution Crew ...tuturor ...carora au avut nashii superba inspiratie de ai numii Alexandru/Alexandra...(si pe mine ma cheama Alexandru :lol: :lol: :lol: )

orlando 30-08-05 11:32

cls21b_EVO la multzi ani in primul rand!
si la multzi ani tuturor alexandrelor si alexandrilor :lol: :lol: :lol: :lol:
la catzi mai multzi calutzi! :wink:

andrey2003 30-08-05 13:32

La multi ani multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor tuturor Alexandrilor/Alexandrelor!!!!!

LaMishto 30-08-05 14:30

La Multi Ani! Sa dati de beut fratiloooor :drunk:

:lol:

aleks 30-08-05 15:02

sa traiesti blowwind, la multi ani
si multumiri celor care ne-au felicitat d ziua numelui

orlando 30-08-05 15:39

beutura nimik??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drunk: :drunk: :drunk: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning