Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

Fu||.cL!p 20-08-07 16:44

Re: Intrebari si raspunsuri

2 Attachment(s)
salut...am tunat si eu pentru prima oara o masina in photoshop am inteles ideile....dar nu stiu cum sa colorez masina in aceeasi culoare...am luat componente de pe mai multe masini si cand dau desaturate nu e aceeasi nuanta....si acum nush ce am facut ca daca dau variations sa schimb culoarea dispar reflexiile si arata de parca as fi colorato in paint....stiu c aam greseli si nu am coborato inca...dar daca puteti sami spuneti si mie cum sa o vopsesc in aceeasi culoare..ar fi perfect

dj_poznasu 20-08-07 16:59

salz....incearca sa cauti si u la tutoriale si sigur ai sa gasesti ce ai nevie;)...si ai mare atentie la jentile alea pt k sunt cam naspa puse:???: ..si spoilerele pragu zici k sunt taiate cu drujba.....bafta la tunat

BMWfan 20-08-07 22:03

am si eu o intrebare stupida........
ce filtre folositi?ca e destul de naspa cu filtrele astea ,pot sa distruga masina sau sa i faca deosebita si pana acuma eu am reusit sa faca numai primul lucru :)
asa ca astept raspunsul vostru..
ce filtre folositi si cum le faceti?

peter 21-08-07 17:07

eu mai folosesc "noise" cand fac brush..
in rest nu prea..

sandrin 29-08-07 23:37

n-are leg cu vt ... cum fac efect de creion, contur .. fara sa ramana culorile .. am cautat dar nu prea am gasit ceva ma ajute.. .. un tutorial.. sau sa-mi zica cineva pasii ... ms

expres 02-09-07 01:50

ce vrea sa zica cu warning no pixels are more tha 50% selected
the selection edges will not be visible

expres 02-09-07 15:07

engleza stiu destul de bine , stiu si ce inseamna ..da mereu imi face asaa ..si

Trickz 02-09-07 15:10

inseamna ca selectezi aiurea;)

MARI_NSL 02-09-07 19:30

baieti . cum micsorez si io un gif . stiu cu image rady . dar cum .... cum fac unde dau ....:-?? sa il micsorez sa fie dimensiunea mai mik cae facut prea mai cat juma de ecran :))

expres 02-09-07 21:35

inca o itnrebare am citit tutorialu q schimbatu culorii dak ai alte spoilere de alta culoare si am facut ce scria acolo ...si nush de ce nu se schimba ....ma ajuta cineva?:) pls

MARI_NSL 02-09-07 23:37

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1077583)
inca o itnrebare am citit tutorialu q schimbatu culorii dak ai alte spoilere de alta culoare si am facut ce scria acolo ...si nush de ce nu se schimba ....ma ajuta cineva?:) pls

pai dake ai facut ce zicea acolo . ar trebui sa se schimbe :shock: poate ai gresit tu ceva :-P

expres 02-09-07 23:40

oare?:-w hmmm mai incerc odata:D

BMWfan 03-09-07 17:16

ai fost pe layerul pe care vroiai sa schimbi culoarea
ca daca ai fost pe altul si era sub ala al tau nu se vedea :)

sandrin 03-09-07 21:53

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1071834)
n-are leg cu vt ... cum fac efect de creion, contur .. fara sa ramana culorile .. am cautat dar nu prea am gasit ceva ma ajute.. .. un tutorial.. sau sa-mi zica cineva pasii ... ms

ptr mine stie cineva? :D
:rolleyes2

patriotu90 03-09-07 22:18

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1079687)
ptr mine stie cineva? :D
:rolleyes2

pai vezi ca e un efect care face ceva de genu ... il faci alb-negru (si nu mai ai culori) ...

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning