Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

BIZ 06-12-04 14:56

mai intr-un fel matrixu are dreptate :roll:
hai sa nu mai sarim toti asa ;)
se stie bine ca in fiecare week-end in port ies \"baietXii\" cu masinile
acum fiind vreme de iarna nu se mai aduna lumea pe la 10 12 noapte, se aduna de mai devrme kiar :P ......... pe la 8 juma sunt destule masini

concluzia este ca putem sa schimb felul de a face intalnirile ;)

P.S.: daca matrixu si-a facut intrarea cum si-a facut-o, asta nu inseamna ca de fiecare data are ceva cu noi cand isi expune pct-ul de vedere ....... ai sa mai largim si noi orizontu :peace: ;)

matrixu 06-12-04 15:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Cititorii??????

:lol: n-ai inteles!
Nu a fost ceva retoric.
Am intrebat care dintre voi participantii a castigat.
Biz = un om(primul) care incearca sa vada si dincolo de ce este acum
Uite ce va propun eu:

De ce nu va strangeti seara in port(spre ex. ca tot vorbea Biz de baietii din port) unde o sa mai acaparati si pe altii care sunt de-ai locului si nu au acces la net.
Si asa o sa va si largiti, si altfel vor fi lucrurile.
Si de acolo din port se pot organiza multe fie acolo fie in alte locuri. ;)

dogarel 06-12-04 15:13

Pai pot eu sa ma tin dupa nebunia aia a lui? Fugeeeeeeee.
In alta ordine de idei poate o comitem (urmatoarea intalnire) mai spre noapte si-om vedea atunci.
Numai bine si bune :D

matrixu 06-12-04 15:16

Re:

Quote:

In alta ordine de idei poate o comitem (urmatoarea intalnire) mai spre noapte si-om vedea atunci.

Numai lucruri bune am auzit de espero lui, bravo lui si sa o tina tot asa.
Ar fi interesanta o confruntare Sad - DMX(Espero).

dogarel 06-12-04 15:24

Sa stii ca da. Multi cred ca ar vrea sa vada asa un run.

CT-87-ADY 06-12-04 16:12

Re:

Quote:

Sa stii ca da. Multi cred ca ar vrea sa vada asa un run.

hmmm pai eu am auzit k s`ar fii dat si k ar fii cashtigat...
Oricum barfe... nu e nimik sigur! DMX poate ne lamureshti tu! :D

CT-87-ADY 06-12-04 16:15

Re:

Quote:

atunci... Locu` din dreapta FATZA(shtie biz de ce am zis fatza :lol: ) de la Mashina : VW GOLF III iepure o sa fie ocupat... ok?
:lol: :P
P.S: zicetzi ma facem pe 18DEC o intalnire??? ca nu o sa mai avem scoala ... o sa fie marfa... i`a zicetzi ?
Eventual mai tarziu pe la 20.00... 22.00 vdm noi.. :arrow:
WAITING ...! :D

BIZ 06-12-04 16:33

:lol: ady ............. cine ti-a garantat asta :?: poate dogarel are treaba :P :)))))))))

hmmmmm sadu cu dmxu :roll: :roll: :roll: ......... ar fi ceva, dar nu suntem noi in postura sa decidem in locul lor :P ....... asa ca poate ne vor zice ei la urmatoare intalnire ............. poate ne si demonstreaza :D

nu e vorba daca facem pe 18 intalnire cine vrea sa vina acolo cine nu poa sa faca ce vrea :P ......... dupa cum am mai spus sambata seara se aduna lume :P ;)

CT-87-ADY 06-12-04 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
:lol: ady ............. cine ti-a garantat asta :?: poate dogarel are treaba :P :)))))))))

hmmmmm sadu cu dmxu :roll: :roll: :roll: ......... ar fi ceva, dar nu suntem noi in postura sa decidem in locul lor :P ....... asa ca poate ne vor zice ei la urmatoare intalnire ............. poate ne si demonstreaza :D

nu e vorba daca facem pe 18 intalnire cine vrea sa vina acolo cine nu poa sa faca ce vrea :P ......... dupa cum am mai spus sambata seara se aduna lume :P ;)

1. Glumeam la faza cu \"locu` din dreapta\" :D
2. Sa ne demonstreze ar fii prea frumos... si oricum nu cred k au unde. :? 3.Si dak venim noi ashtia fara mashina e mai de ***. :? mai multa plicitseala , bine dupa 3-4beri vezi altfel viatza! :lol:
:?:

ZICETZI MA CARE VENITZI PE 18DEC?
art , madfish, needbrain(vezi poa` o corupi pe mamy sa vii cu mashinutza :lol: ) , cipri , tra, zma, andrei, dmx.. etc :wink:

CT-03-ART 06-12-04 19:57

eu o sa fiu prezent. propun ca loc de intalnire sala sporturilor pt cei fara mashina la ora 21 ca pe la 22 sa fim in port. iar cei cu mashini sa vina la 22 in port.eu unu o sa fiu la ora 21 la sala sporturilor... ne vedem pe 18.

mike.omega 06-12-04 20:23

Dragi forumisti scolari, noi luam vacanta pe data de 21, asta asa sa va dau o veste buna :lol:
Iar dmx vs. Andrei... poate n-ati observat... dar espero-ul are suspensie standard si pierde mult la plecarea de pe loc :roll:

PS: sper ca n-am fost off-topic 8)

AliNU 06-12-04 20:49

pey...in legatura cu intalnirea...cam ce o sa se intample pe acolo ?? ca asi veni shi eu...doar sa vad...ca am probleme zilele astea cu ai mey...dar o sa incerc...dar in orice caz... o sa vin pe la 18. ART...sper sa ne intalnim acolo...daca o sa mai raman...ramane de vazut.

CT-87-ADY 06-12-04 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
eu o sa fiu prezent. propun ca loc de intalnire sala sporturilor pt cei fara mashina la ora 21 ca pe la 22 sa fim in port. iar cei cu mashini sa vina la 22 in port.eu unu o sa fiu la ora 21 la sala sporturilor... ne vedem pe 18.

stai sa venem cine vine si dupa aia vedem noi cum ne organizam....
k sincer e km nasol sa mergi de la s.s. pana in port... drum lung si FRIG vdm noi ucm facem poate fac ashtia cu mashini o fapta buna si ne i`au si pe noi sau... merem cu taxi`u..
oricum mai este pana atuni vedem noi! :)

zana`rea}{ 06-12-04 21:40

de fapt vacantza se ia pe 22 :D :D ..

CT-03-ART 06-12-04 22:27

veshti proaste pe 18 ishi face finamiu majoratu dar akum este in discutzii daka sa il faca pe 18 sau pe 28... eu sper sa il faca pe 28...

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning