![]() |
Re: Golf 3 - '93, SJ 03 VAA
Mersi colegii` !.. Dupa ce il aduc acasa ..ma apuc de echipat inapoi.. sa vedem atunci cum o sa arate.. :D Spor sa aveti !
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am revenit cu poze calde.. :D mai am putin de aranjat si gata..dupa ce se face timp frumos il scot la sedinte foto.. :D
|
Pot spune ca a iesit GENIAL.
Felicitari. Nu vad ce ai mai avea de facut la exterior.... |
superrr
chiar a iest bine de tot :x |
mama mama ce tiganca frumoasa ai facut...nu pot decat sa zic respect..bravo
|
Quote:
|
Frumos tare.Geamuri fumurii ,un eleron si e tot ceea ce trebuie
|
Cred ca ce iti creste acuma tie inima cand vezi cate aprecieri ai.... Hai sa ti-l laud si io sa nu zici ca-s jegos. Frumos golfu, o iesit bomboana. Mai aranjezi tu ce mai vrei sa aranjezi si esti bazat. Spor si cand o fi timp si a fi de lucru sper sa ma pot prezenta la datorie :D
|
A iesit prea bine,mai trebuie o folie pe geamuri cum a zis si un coleg mai sus putin :)
|
Multumesc tuturor!..respect si pt voi din partea mea.Ma gandesc sa ii pun folie doar ca acum m-a stors de bani vopsitul dar urmeaza si folia.Eleron nu cred ca o sa ii pun.. doar daca gasesc ceva cu stil cel obisnuit original de golf nu imi place nu stiu dece :rolleyes2 planuri de viitor ar mai fi.. jantelor trebuie sa le potrivesc o culoare mai buna..fara buze polish ca nici alea nu prea ma incanta ,apoi barile fata-spate trebuiesc prelucrate inca putin.. ar mai fi una-alta.. dar pe rand se vor face toate . BAFTA!:D
|
1 Attachment(s)
Pt jante la culoare asta imi tot sta capu`.. :D "gunmetal"
|
Oare nu o sa le faca sa arate mai mici decat sunt in realitate?
|
Quote:
Masina e o mare fita! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning