Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18045-seria-5-vs-a6-vs-klasse.html)

~ EWN ~ 30-04-08 00:03

Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1506954)
nu ai de ce sa alegi audi?pentru comfort, calitatea materialelor si spui ca nu au personalitate? fi serios.

Comfort iti ofera si Bmw-ul si mai ales Mercedes-ul, calitatea materialelor nu poate fi mai mare decat a unui Mercedes sau a unui Bmw, si chiar daca ar fi, la nivelul asta cand dai 40-50 de mii pe o masina noua, materialele nu pot fi de 2 lei, deci ma lasa rece astea cu materialele, alte argumente te rog? Presupun ca o sa zici de Quattro, asa si Bmw are X, iar Mercedes 4Matic altceva?

Cristy65 30-04-08 00:08

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1507056)
Comfort iti ofera si Bmw-ul si mai ales Mercedes-ul, calitatea materialelor nu poate fi mai mare decat a unui Mercedes sau a unui Bmw, si chiar daca ar fi, la nivelul asta cand dai 40-50 de mii pe o masina noua, materialele nu pot fi de 2 lei, deci ma lasa rece astea cu materialele, alte argumente te rog? Presupun ca o sa zici de Quattro, asa si Bmw are X, iar Mercedes 4Matic altceva?

deci, daca e sa luam ce zic si cei ca re fac comparatii intre aceste masini locurile sunt cam mercedes,audi bmw.nu am audi sa il ridic in slavi si stiu ca mercedes e mult mai tare ca celelalte 2 dar ma enerveaza faptul ca desconsideri audi prea mult.daca e de sisteme integrale quattro>x-drive>4matic.daca vine de comfort e mercedes>audi>bmw.daca e de calitate acelasi lucru ca la comfort.uita-te te rog pe youtube la comparatii.admir bmw pentru stilul de condus pe care cele 2 marci nu cred ca il ating

ZAUBER 01-05-08 12:00

topul va ramane intotdeauna asa:

1). seria 5 sau E-klasse

2). ?una din cele mai sus

...............

3). audi A6

boy_wonder 01-05-08 15:47

la momentul de fata, jaguar xf este peste cele trei..

vacaroz 01-05-08 22:41

modelul precedent de mercedes e putin cam invechit si d`aia multi i`l cam dau laoparte.eu sunt indragostit de E dar nu pot da deoparte nici serie 5. asa ca nu sunt decis care sa aleg.amandoua ma atrag.presupun ca daca maine va fi scos in vanzare noul E sigur voturile vor sta altfel

LEON=black 02-05-08 21:56

am votat BMW deoarece in materie de sportivitate este no.1(stabilitate absoluta),ca interior audi a progresat foarte mult in ultimii ani. mercedes, dupa parerea mea se potriveste persoanelor dupa 40 ani. BMW is the BEST

MarcCorneliu 03-05-08 16:55

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1507066)
deci, daca e sa luam ce zic si cei ca re fac comparatii intre aceste masini locurile sunt cam mercedes,audi bmw.nu am audi sa il ridic in slavi si stiu ca mercedes e mult mai tare ca celelalte 2 dar ma enerveaza faptul ca desconsideri audi prea mult.daca e de sisteme integrale quattro>x-drive>4matic.daca vine de comfort e mercedes>audi>bmw.daca e de calitate acelasi lucru ca la comfort.uita-te te rog pe youtube la comparatii.admir bmw pentru stilul de condus pe care cele 2 marci nu cred ca il ating

Nu ai dreptate aproape deloc...in cazul asta clasamentul sta asa, hai sa recunoastem: 1.BMW 2.Mercedes 3.Audi

ionut_cluj 03-05-08 17:09

Cand cauti o astfel de masina, sportivitatea e ultimul lucru care ti-l doresti.
Asa ca, pentru confort, siguranta, prestanta, dotari, calitatea materialelor, feeling, chilling si riesling aleg E-Klasse fara nici o ezitare. BMW nu-mi place din pricina interiorului foarte spartan, Audi mi se pare un volkswagen cu fitze.

Cristy65 03-05-08 17:23

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1512690)
Nu ai dreptate aproape deloc...in cazul asta clasamentul sta asa, hai sa recunoastem: 1.BMW 2.Mercedes 3.Audi

acuma daca tu crezi ca stii sa apreciezi mai bine masinile decat cei de la top gear sau alte emisiuni care au ceva experienta in a evalua masini, inseamna ca asa o fi.dar nu stiu daca ai vazut ca cei de la top gear au pus vechiul rs6 in fata m5-ului e39 si a e 55 amg si noul s6 intre m5 si e 63 amg.audi =un volkswagen cu fitze? s-ar putea,doar ca e mult mai bine construit, cu materiale mai bune din punct de vedere calitativ

vladdaman 08-05-08 19:17

la astea 3 marci topurile stau astfel:
audi a6, mercedes e si bmw seria 5
la sportivitate bmw seria 3, audi a4 si mercedes c
si lux mercedes s, audi a8 si bmw 7

Cabbano 08-05-08 21:21

dar care sunt opiniile voastre daca luam in calcul diesel-urile....
530 d VS e320 CDI vs 3.0 TDI ??
la interior.....cred ca 5-arul pierde tare,parerea mea.....e prea sobru

UNLORD 08-05-08 23:05

Unde sunt proprietarii de Vw/Seat/Skoda/etc ca sa mai resusciteze A6-le cu voturile lor?

Cosmin255 10-05-08 18:08

La nivelul interiorului E-ul este cel mai rafinat , urmeaza A6...5-arul e un BMW...interiorul lasa de dorit

~ EWN ~ 11-05-08 03:22

Interiorul ca interiorul dar motorul conteaza mai mult si ordinea sta astfel: 1.Bmw 2. Mercedes 3. Audi

Anka Blonda 11-05-08 16:34

A6.
Ma plimb des cu un A6 si imi place tare mult cum se comporta in trafic cat despre eleganta si stil n are rost sa mai vorbim, e prea tare.

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning