![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
al draq palmares...:lol: norocu' vostru k in ziua de azi sunt multe proaste care se lasa f....e doar pt a aparea si ele in super masinile voastre...somebody :pistoles: them all :evil:
|
Ii dam un bip lu' BATMAN si poate ne rezolva el...:D
|
asta da atitudine de la o fata..... respect RoXaNa21....
concluzie: nu am o masina bengoasa, dar imi iau una si mai nashpa sa vaz cat fete agat cu ea :)) |
Quote:
la fel zicea si ion creanga cat despre ce ai zis tuh ... .. poate asa gandeshti .. dar nush ce sa zic ... 90 % din ele ... nu gandesc k tine ... degeaba are o super mashina daca e badaran ..s i nici sarut`mana nu shtie sa zica sau sa salute .. sau nu are cei 7 ani de acasa .. asa e .. nu prea mai conteaza .. ptr fete ... dar .... e mult de vb pe tema asta ;) |
eu sunt de parere k nu conteaza situatzia materiala, numa k daca ai se pare k are efect foarte mare, deci merge sa ai si masina bengoasa....
se pare k toata lumea e pe interes... |
Quote:
ink nu am intalnit o fata sa nu mearga din prima, numa k eu sunt interesat de relatzii lungi, si de aia nu ma agit cu ele sa le cuceresc..., misto, nu?? :P |
Quote:
am mai zis (probabil) ... am avut un tovaras care a stat cu o gagica de la 15 ani...pana la 18 ani ! dupa ce i-a dat tipa aia papucii....nu mai stia sa agate nicio fata ! se plafonase FOARTE rau pentru ca el nu considera ca ar trebui sa se mai aventureze in alte relatii de scurta durata... in fine ... e treaba ta ... faci cum vrei... mi-am spus pctul de vedere ;) |
......mah am eu neste cunoshtinte care roxana exact kum ziceai si u sunt proaste ar sta ptr un mercedes sau un bmw sa s**a p**a si in fatza intregii natiuni numa sa fie ele "fete shmekere:http://www.abestweb.com/smilies/moped.gif
|
Quote:
Dar sa sti ca nu iti trebuie neaparat masina "bengoasa" in mare trebuie sa fie masina si sa mearga sa cante o muzica in ea si e destul pentru unele fete.. Si nu chiar toata lumea e pe interes..acum depinde ce prieteni a avut mai figuranti, mai de gashca, din fata blocului, din spatele blocului, depinde de fiecare persoana in parte, ce vrea cum vrea.. va spun din proprie experienta ce inseamna o fata figuranta si una fara figuri(la locul ei) din partea mea toate vor ajunge in acelasi loc la cratita sa fie ele cat or fi de smechere acum. Si parca asta era u Topic pentru fete... dar din cate pagini am citit aici mai mult au scris baietzii cum sa agate ei fetele :-P nu ele pe noi... B-) For all the ladies.. :-* :-* :-* :-* |
asta ar insemna sa nu mai scriu? :) nici gand
k tot ma plictisesc mai degraba ar scrie niste fete ce vrajeli baga la un baiat sa-l cucereasca k ar fi mai interesant... |
Quote:
Pai si ce ar fi sa inceapa vre-o fata cu o faza de agatat tare care sa ma dea pe spate... :) |
MAjoritatea felelor in ziua de azi habar nu au sa agatze un baiat...si dak se hotarasc sa o faca o fac dupa 1000 de ani...knd probabil e cam tarziu...
|
.....da pe ce lume traiesti sun? :rolleyes2 mie nu imi e cunoskuta si nu e vb k eu ies la agatzat da in general la fete....
|
am zis majoritatea...nush cate fete cunoshti tu si in ce cercuri te invarti dar prin conjunctura in care ma aflu am ocazia sa cunosc destul de multe fete ...si crede-ma k nu vorbesc prostii....o spun in cunoshtinta de cauza...pt k foarte multe habar nu au ce vor cu adevarat...si se lamenteaza in a face nishte gesturi timide si lipsite de mesaj ...dar poate imi spui cum vezi tu problema..
|
cum ma agata fetele: simplu...ajunge doar sa intrati in vorba cu mine, ca ne descurcam noi dupa aia:)
:):):):):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning