Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

corrado-vr6 08-05-07 01:49

Re: Street Virus Team Brasov

Bine ai venit intre noi...;)

BMW-M-Power 08-05-07 10:51

Bine ai venit mugur !!!! :D speram sa te simti cat mai bine alaturi de noi :)

BascaBV 08-05-07 16:55

Sanatatie ... tinere :lol: si bine ai venit printre bolnavi :D

FreaK_Bv 08-05-07 17:51

Multumesc la toata lumea!!!:oops: :oops: :oops:

NEbunu 08-05-07 21:18

bine ai venit..

Catalyn 08-05-07 21:42

ceea ce respect la tine este spiritul de competitie si dorinta de a invinge, ai si plusuri si minusuri...tot ce iti doresc este sa te maturizezi indiferent ce tricou porti.....tot respectul pentru ceea ce faci pentru pasiunea celor patru roti, nu te felicit fiindca eu am opinia mea si nu ma ascund sa mi-o expun...nu tin cont de diferenta de varsta da stiu ca ai si tu ratacirile specifice, asta este adolescenta uneori e mai prelungita...in fine poate intr-o zii va venii clipa in care vei analiza si vei constata ca deja ai responsabilitati...TU ai ales cealalta tabara, pasiunea ne uneste,gruparea ne diferentiaza...sper sa fie alegea dorita si sa fii inteles;)

FreaK_Bv 08-05-07 23:45

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 891376)
ceea ce respect la tine este spiritul de competitie si dorinta de a invinge, ai si plusuri si minusuri...tot ce iti doresc este sa te maturizezi indiferent ce tricou porti.....tot respectul pentru ceea ce faci pentru pasiunea celor patru roti, nu te felicit fiindca eu am opinia mea si nu ma ascund sa mi-o expun...nu tin cont de diferenta de varsta da stiu ca ai si tu ratacirile specifice, asta este adolescenta uneori e mai prelungita...in fine poate intr-o zii va venii clipa in care vei analiza si vei constata ca deja ai responsabilitati...TU ai ales cealalta tabara, pasiunea ne uneste,gruparea ne diferentiaza...sper sa fie alegea dorita si sa fii inteles;)

sincer catalyn...eu nu mai intru in polemici din cauza interferentelor ce au fost intre noi(si mai sunt..)...da am ales ce e mai bun...si unde ma simt eu mai bine...e alegerea mea si e viata mea!sincer...ce a fost a ramas ingropat...ceea ce va fi...este o dorinta pe care mio impartasesc cu noul club...cu un club de prieteni...si acesta este clubul sub care ma dau...sub care masina mea va merge de acum incolo...este clubul STREET VIRUS TEAM BRASOV!! Sper ca ai inteles ...si sper sa nu ai vreun motiv sa faci tiganie pe forum...sincer sportul e sport...viata e viata...afacerile sunt afaceri...deci fiecare cu viata lui!! Iti doresc numai bine si tie si colegilor tai! Sper ca nu va iesi vreo polemica din asta! Daca vrei sa ne "razboim" ;)) ne vedem pe strazi!:))

dagosh88 09-05-07 00:09

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 889920)
Flow multumesc de introducere...si cu ocazia asta sper sa ne unim din ce in ce mai mult toti pasionatii de masini din oras!!!! Salutari noilor colegi de club!!:))

Tu cine mai esti,n-am mai auzit de tine!!!:-P :-P :-P

FreaK_Bv 09-05-07 00:10

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 891750)
Tu cine mai esti,n-am mai auzit de tine!!!:-P :-P :-P

Niciodata nu este prea traziu...hai norok colegu:)))

dagosh88 09-05-07 00:18

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 891754)
Niciodata nu este prea traziu...hai norok colegu:)))

Te astept sambata la un suc aici ca sa facem cunostinta!:-P !Ca ceilalti au mai venit si m-au indemnat la prostii...:twisted: :twisted: :twisted:

FreaK_Bv 09-05-07 00:32

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 891774)
Te astept sambata la un suc aici ca sa facem cunostinta!:-P !Ca ceilalti au mai venit si m-au indemnat la prostii...:twisted: :twisted: :twisted:

Ma eu weekendu asta il sar ca plec la raliu...dar urmatoru se lasa cu bascalie mare mare;))

dagosh88 09-05-07 00:44

Eu de abia weekendul viitor imi recapat dreptul de a conduce un autovehicul pe strazile mandrei romanii asa ca poate ne vedem atunci,daca nu plec cu sormea prin tara!!!;)

Catalyn 09-05-07 09:22

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 891695)
sincer catalyn...eu nu mai intru in polemici din cauza interferentelor ce au fost intre noi(si mai sunt..)...da am ales ce e mai bun...si unde ma simt eu mai bine...e alegerea mea si e viata mea!sincer...ce a fost a ramas ingropat...ceea ce va fi...este o dorinta pe care mio impartasesc cu noul club...cu un club de prieteni...si acesta este clubul sub care ma dau...sub care masina mea va merge de acum incolo...este clubul STREET VIRUS TEAM BRASOV!! Sper ca ai inteles ...si sper sa nu ai vreun motiv sa faci tiganie pe forum...sincer sportul e sport...viata e viata...afacerile sunt afaceri...deci fiecare cu viata lui!! Iti doresc numai bine si tie si colegilor tai! Sper ca nu va iesi vreo polemica din asta! Daca vrei sa ne "razboim" ;)) ne vedem pe strazi!:))

am expus DOAR o parere, restul il expun pe asfalt. iar despre polemici nu am timp fiindca sunt ocupat cu treburi mai serioase...succese depline

alfa33 09-05-07 10:52

Ba de cand am plecat din Bv vad ca s-au mai schimbat treburile pe acolo. Cine ma pune si pe mine in tema? Ce s-a intamplat cu Ghost? Mi-am vazut numele pe lista de membrii street virus (lucru pentru care ma simt onorat) insa nu prea am idee ce se intampla cu noul club, cine l-a fondat etc.

BascaBV 09-05-07 16:08

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 891774)

NU cred ca ceilaltzi :lol: cred ca alcoolul ... asha un pic :lol: :lol: nu??? :D Poate dau o fuga prin sfantu sa observ ce se petrece ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning