![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
Quote:
|
Quote:
HEHE ARATA MAI BINE BOSS FARA PLEOAPE :P FELICITARI PT TOP SPEED ... CRED K AR MERGE MAI BINE PUTIN :P NU TE_AM MAI VAZUT DE CAND HAU ... POATE NE VEDEM DISEARA ... MMM MA BAG EU LA UN TOP SPEED Cu 335-u :P TE POOP si POATE NE VEDEM DISEARA |
Quote:
Chiar ca e de nota 10 + Prepa .. mereu a fost saritor si ma ajutat cu orice legat de bmw-uri. Sanatate maxima si oricand pot sa-i intorc si eu favorul are nr meu la orice ora... |
prepa...diseara te sun sa vedem ce stie masina:D
|
Salutare.ma numesc Ailin si sper ca nu deranjez.m-ar interesa cum se comporta 320i cu gpl deoarece o ruda mi-a gasit in germania de la un vecin un 320i coupe automat din 96.nu stiu ce sa fac si de asta m-am gandit sa apez la dv.unchiul meu(fost mecanic in Ro)mi-a recomant-o.proprietarul cere 500 euro.are clima,piele,incalzire scaune,oglinzi elecrice,computer etc... vreau parerea dv pentru ca vad ca sunteti pasionat de e36.astept raspunsul dv.multumesc!
|
si inca ceva care am uitat sa va spun.doresc sa instalez gpl pe masina.locuiesc in medgidia(aproape de constanta)asa ca inmatricularea o pot face in bulgaria cu aproximativ 500 euro.masina o voi cumpara doar daca merita gpl-ul.nu imi permint sa merg cu un 320i.sunt inca liceean.multumesc
|
@aylin12.
Amice iti zic ceva si ia-o ca pe un sfat.Orice masina necesita si altceva in afara de combustibil.,nu doar un Gpl, chestii care costa:consumabile(discuri+placute),ulei,filtre,anv elope sa nu mai zic de alte chestii care pot pica(totusi vb de masini produse acum 15 ani). Inteleg varsta si faptul ca ti-ar place sa invarti un volan de BMW insa in cazu tau nu cred ca e momentul.Ia-ti o masina pe care ti-o poti permite,poate mai tarziu vei ajunge si la BMW.Si dupa cum ai spus ca inca esti elev(automat esti si incepator in ale condusului) un 320 nu cred ca e o masina ptr tine pentru ca sigur intr-un exces de zel te sui pe vre-un trotuar sau mai rau. Sper ca ai inteles ideea.Bafta Aaa iar unchiului tau da-i una dupa ceafa pentru ca nu are minte nici cat o gasca ,recomanda unui pusti caruia nici nu i sa uscat bine cerneala pe carnet o masina de 150 de cai cu tractiune spate pe care da si fabuloasa suma de 500 de euro.Nu iti dai seama ca masina aia e un cadavru? |
Quote:
|
Quote:
GPL-ul e clar, merita. ;) (Praparoza stie cel mai bine, ca a avut pe 320i-ul alb, a bagat la km fara numar) |
frumoasa rau masina....cred ca este singurul e36 in 4 portiere care daca ma uit la el ma face sa uit de coupe :P
ma asteptam sa vad masina pe la tulcea ,de cum nu ai venit....? |
[QUOTE=EuNuAltul;3348480]frumoasa rau masina....cred ca este singurul e36 in 4 portiere care daca ma uit la el ma face sa uit de coupe :P
ma asteptam sa vad masina pe la tulcea ,de cum nu ai venit....?[/QUOTE am avut niste prob la buc si n-am mai putut venii plus ca n-am apucat sa-mi incarc butelia de nos. |
9 Attachment(s)
new pict
|
Jmekera frate, sa mor eu, de nu e jmekera rau 8)
CHiar interesant unde poate fi pus reglajul de faruri :lol: |
Quote:
|
frumoasa tare prepa imi place mult :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning