Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri, etc (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173490-sablare-profesionala-powdercoating-vopsire-electrostatica-jenti-etrieri-etc.html)

B997NDL 13-01-12 11:54

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4821869)
Candy Orange

Avantajul a fost ca jantele erau ca noi, deci nu trebuit sablare intensiva. Si am nimerit soare afara pentru poze :).

Pasul 1: sablare fina cu bicarbonat de sodiu.
Pasul 2: aplicat substrat Patented Chrome II (se reflecta prin stratul al doilea)
Pasul 3: aplicat Candy Orange Transparent

am mai vorbit ca voiam culoarea de subaru impreza wrx. ca sa le fac candy orange (ca in pozele pe care le-ati postat) m-ar costa la fel? :) stiti vrei frma de indreptat jante? sau poate aveti si serviciul asta?! multumesc!

elspa 13-01-12 18:57

Re: Sablare profesionala si PowderCoating (vopsire electrostatica) - jenti, etrieri,

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4824454)
am mai vorbit ca voiam culoarea de subaru impreza wrx. ca sa le fac candy orange (ca in pozele pe care le-ati postat) m-ar costa la fel? :) stiti vrei frma de indreptat jante? sau poate aveti si serviciul asta?! multumesc!

cu candy orange costa 300 ron in plus / set si trebuie comandata vopseaua in state, deci dureaza si cu 7-8 zile in plus.
procesul e de cel de mai sus...folosim ca substrat crom si apoi aplicam peste crom, deci vopsim practic janta de 2 ori.

mai poti incerca poate gasesti si alte culori speciale aici:
http://www.powderbuythepound.com/Tem...olled_Powders/

elspa 13-01-12 18:59

Quote:

Originally Posted by Luciane12 (Post 4824425)
metal gun e un gri inchis. Sau flat black parca am vazut ceva vopsit de voi si mi-a placut.
jantele sunt pe 17.

500 ron / set

alexfaq 14-01-12 13:03

Cat ma costa 4 jante de tabla sablat si vopsit in bej ceva de genu, corectat buzele pun ca sunt atinse(daca se pare, dar cu ceva polizor se pot face usor8), cred ) si cat dureaza? Mersi!

elspa 14-01-12 13:42

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4826297)
Cat ma costa 4 jante de tabla sablat si vopsit in bej ceva de genu, corectat buzele pun ca sunt atinse(daca se pare, dar cu ceva polizor se pot face usor8), cred ) si cat dureaza? Mersi!

400 ron / set 2-3 zile.

B997NDL 15-01-12 16:37

imi cer scuze, dar mai am o singura nedumerire: etrierii si tamburii trebuie sa-i aduc in punga sau ii desfaceti d-voastra acolo in vederea vopsirii?

elspa 15-01-12 16:54

Quote:

Originally Posted by B997NDL (Post 4828302)
imi cer scuze, dar mai am o singura nedumerire: etrierii si tamburii trebuie sa-i aduc in punga sau ii desfaceti d-voastra acolo in vederea vopsirii?

ii putem monta / demonta noi aici, costa 300 ron in plus operatiunea si include monta - demontat - aerisit - completat lichid de frana si garare pe elevator pana sunt gata piesele (in general 2 zile)

elspa 17-01-12 10:50

4 Attachment(s)
cadru bicicleta alb perlat, sablare cu fibra de sticla !

punte BMW oldie

vali bva 22-01-12 19:41

1 Attachment(s)
salut,

am vazut intr-un post trecut ca ati adus vopsea "crom". un pret te rog pt vopsire crom la un capac de chiuloasa , motor 1.8, daca este rezistenta la temperaturi (vezi poza, acum este mult mai stefuit, aveam de gand sa-l polishez)

merci

elspa 22-01-12 21:12

daca nu mai trebuie sablat (nu imi dau seama din poze) - 200 ron cu crom si 150 ron cu vopsea normala.
daca mai trebuie sablat adauga 50 ron.

pika1460 22-01-12 22:01

decat sablat un set de jante 16?

B-11-AYG 22-01-12 22:29

1 Attachment(s)
pentru jantele astea doar buza cat costa de cromat si daca e nevoie sablat, sunt pe 15

elspa 23-01-12 08:26

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 4841685)
pentru jantele astea doar buza cat costa de cromat si daca e nevoie sablat, sunt pe 15

din pacate nu avem cum face doar buza decat daca sunt modulare. pentru vopsit integral preturile sunt cele de mai jos.

400 ron / set vopsea normala
600 ron / set vopsea crom

pretul include sablare

B-11-AYG 23-01-12 11:35

sunt modulare si sunt desfacute

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 4842062)
din pacate nu avem cum face doar buza decat daca sunt modulare. pentru vopsit integral preturile sunt cele de mai jos.

400 ron / set vopsea normala
600 ron / set vopsea crom

pretul include sablare

elspa 23-01-12 12:38

sunt doar buza sau integral cu restul jantei (spatele). ai o poza informativa ?

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning