![]() |
Re: Opel Astra OPC sau VW Golf GTI
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
auzi bai putza nu-ti convine nu citi, decat sa traiesc ca tine din vise (AMG) mai bine ma car cu "caruta" de vw cum spuneti voi;)
|
iar esti incapabil de a intelege, una e sa zici despre 3 marci auto care sunt acelasi cacat pana la un anumit nivel, respectiv vw ford si opel ca una ar fi ieftina si d-aia ar fi ales-o nu stiu cine alta e sa ai tu vise erotice ca as fi zis eu ca e vw caruta desi nu e
|
Quote:
O singura chestie... Parerile trebuie si bazate pe ceva, ori pe forumul asta sunt multi care joaca nfs sau care cred ca daca a trecut pe lanag ei masina x au si dreptul sa isi dea cu parerea :-) Parerea mea este ca :D ar trebui sa isi dea cu parerea despre o masina dupa ce o conduc nu dupa ce se joaca cu ea in nfs. Nu sariti pe mine, sunt unii pe aici care stiu despre ce vorbesc, dar ce valoare are parerea unuia de16 ani de ex in VW vs Ford VS etc etc ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e normal ca opc este peste DAR revistele de masini de ce mai fac einspe mii de teste din mom ce au datele de la producatori si e clar ca ce masina are 0-100 in mai putine secunde e mai buna nu?
|
Quote:
|
tu chiar nu te-ai prins ca era o ironie la postul tau? ala cu 'de ce sa le comparam ca avem datele' :shock:
|
din datele alea iti poti da seama "care ia mai bine curba" ;)
|
Quote:
|
Foarte multe ironii , foarte multe jigniri ..... moderatorii nu fac nimica ?? Aproape in 60-70 % din posturi gasesti numai jigniri , chiar si cei care isi argumenteaza raspunsurile ..si la ei gasesti o ultima fraza care sa jigneasca ...... romani romani ....si iarasi romani ne-am nascut sa ne jignim si sa "ne tiganim" ....... succes in continuare !!!
Daca cineva ar dorii si ar fi in dilema intre cele doua modele NU l-ati ajuta absolut deloc cu parerile voastre , sunt 22 de pagini si cred ca daca 3 sunt la subiect este bine .... restul de 19 sunt jigniri ..... spor in continuare la dispute .... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning