Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

Spark 31-03-07 19:38

Re: Masinile si userii nostrii

fuck ... cum ai reusit ? :(

stii ca la totzi ne pare rau ca s-a intamplat asta ..
si dak se paote sa te ajutam cu ceva

attilaboot 31-03-07 19:50

Asa ca nu ai avut full CASCO, altfel asigurarea nuti da nimic.... :-( Trb sa faci din bani tai. Sati fac un deviz de lucru? :-)
Imi pare rau.

szambi77 31-03-07 20:46

Raul, omule, imi pare nespus de rau sa-ti vad masina sparta :cry: dar cred ca nici nu se compara cu durerea din sufletul tau :cry: ..... stiu cat de mult tii la BMW-ul tau :cry:

Na, toate ca toate dar totusi asta nu-i sfarsitul lumii ... bine ca tu esti sanatos iar in ceea ce priveste masina...se repara ! Orice se poate repara ! Si asta a fost o experienta..... si ca sa fiu si mai optimist : situatia actuala este o super ocazie ca sa-i aduci masinii tale noi modificari ;)

toyoman 31-03-07 23:11

imi pare rau pentru tine omule... in urma cu vreo 10 ani mi-am spart si eu BMW-ul exact in felul asta, doar ca la mine panoul a fost un fiat croma...
da'... l-am reparat, io am avut 520 si era mai solid si cam greu si nu s-a spart radiatorul, am scapat doar cu bara, capota, fusta, masca, nari...mai vreti?...si un far(adica rotund dublu)...:( si macar mi-a iesit o vopsea mult mai faina, era mustariu metalizat.
daca te pot ajuta cu ceva o fac cu toata placerea......

valineamtsm 31-03-07 23:56

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 826625)
end of the days......:(....pt.ursuletul meu,bine ca nu am patit nimik,atata ca am spart parbrizu cu capu,fhutemas in tot sensu si in aia de la Electrica care o montat panoul ala acolo.....

Lasa-o in pu** de mashina mai Raul!!! Tu esti bine? Cum iti arata mekla (capul)? Tu sa fii sanatos si la cat mai putine experiente neplacute de genul asta! Inca ceva... daca tot vrei sa te incurajez... joi 29.03.2007 mi-am scos masina la plimbare... exact dupa ce a fost vopsita... toata lumea se uita dupa ea ca dupa avioane! ce sa iti mai explic ca motorul proaspat schimbat (un 1,8L 16 valve de 135 cp) a dat kix habt in fatza la trecerea de pietoni de la hotelul Dacia tocmai in seara de joi! Ma remorcat cineva... si vineri am avut norocul sa gasesc unica bucata de motor identic pe care l-am si cumparat! Asta da noroc! Asha-i Raul? :) Nah ... sa-ti spun ce mi sa dus la motor? Arborele cotit, biela, piston, cuzineti, mai vrei? Asha ca in mashina mea intra al treilea motor (marti e gata). Daca vrei ... te duc la o plimbarica... iti dau sa mai conduci si tu masina mea... numai sa nu fii suparat... ca las ca mashina ta a fii bine... ca ii doar fier vechi ca orice alta masina...dar important este ca noi sa fim sanatoshi si sa ne vedem cu bine! Doamne-ti multumesc ca ai scapat cu bine mai Raul! Si sa vedem partea buna a lucrurilor! Iti faci masina! Mai tranteshti si tuh un spoiler ... una alta... o mai modifici... asha ca tot raul spre bine! Fii iubit!

Spark 01-04-07 00:08

inseamna ca o sa vi si u la o intalnire de weekend data viitoare ;)
oricum nu weekendu` asta ... din motive ca se sarbatoreste atunci .. :P

raul_rebelul2005 01-04-07 15:24

baieti mersi pt.incurajari,da asa ii szambi cum ai zis,cam mare durere in sufletul meu acuma dar trebe sa ma impac cu realitatea,da acuma as putea face niste modificari daca tot o sa o fac,o sa schimb spoileru si cred ca si farurile...asta in timp,numa problema mea ii acuma banii,deocamdata nu lucrez si astfel nu am bani,am ceva in perspectiva,o sa vedem cum va fi,acuma o sa vad cat de afectat ii si motorul,s-a deplasat cativa centimetri in spate,mi s-a rupt maneta de la schimbator si cam atat,sper sa nu fie ceva mai grav dar nu prea cred,eu nu am patit nimik decat doar un simplu cucui:),de parbriz imi pare rau ca l-am spart ca a fost nou,in decembrie l-am montat,daca am avut cap tare:)si la brat m-am lovit si ma mai doare un pic,nu stiu de ce,mersi inca odata pt.ajutorul fiecaruia si sa ne auzim de bine.....

raul_rebelul2005 01-04-07 15:33

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 827249)
Lasa-o in pu** de mashina mai Raul!!! Tu esti bine? Cum iti arata mekla (capul)? Tu sa fii sanatos si la cat mai putine experiente neplacute de genul asta! Inca ceva... daca tot vrei sa te incurajez... joi 29.03.2007 mi-am scos masina la plimbare... exact dupa ce a fost vopsita... toata lumea se uita dupa ea ca dupa avioane! ce sa iti mai explic ca motorul proaspat schimbat (un 1,8L 16 valve de 135 cp) a dat kix habt in fatza la trecerea de pietoni de la hotelul Dacia tocmai in seara de joi! Ma remorcat cineva... si vineri am avut norocul sa gasesc unica bucata de motor identic pe care l-am si cumparat! Asta da noroc! Asha-i Raul? :) Nah ... sa-ti spun ce mi sa dus la motor? Arborele cotit, biela, piston, cuzineti, mai vrei? Asha ca in mashina mea intra al treilea motor (marti e gata). Daca vrei ... te duc la o plimbarica... iti dau sa mai conduci si tu masina mea... numai sa nu fii suparat... ca las ca mashina ta a fii bine... ca ii doar fier vechi ca orice alta masina...dar important este ca noi sa fim sanatoshi si sa ne vedem cu bine! Doamne-ti multumesc ca ai scapat cu bine mai Raul! Si sa vedem partea buna a lucrurilor! Iti faci masina! Mai tranteshti si tuh un spoiler ... una alta... o mai modifici... asha ca tot raul spre bine! Fii iubit!

imi pare rau pt.motor,bine ca l-ai schimbat pana la urma...dah tot raul spre bine,numa ca nu degeaba se zice cand vin,vin toate deodata....cam asa o venit la mine incepand din februarie.....dar trebe sa fiu optimist si voi la fel....pa

Wild 02-04-07 03:35

pfuu si eu am luat o tzeapa :D mi se f...tu ambreiaju` ... :( dupa 3 mii de turatii nu mai trage masina deloc :( cu 3 persoane in spate am fost duminica seara spre petea .. la 7 mii de turatii am scos viteza maxima 140 :) mi-a trebuit mie parc industrial si magarii :( pana vineri sper sa-mi vina ambreiajul sa imi fac aparitia ..numai bine ..bafta

Wild 02-04-07 03:37

aaaa da @valineamtsm ...... as vrea sa vad calibra aia turbo 4x4 ma intereseaza sa avd cum arata interiorul .....

Cheetos 02-04-07 10:19

8 Attachment(s)
I'm back:)Niste poze cu masinta spre final

Criwar 02-04-07 14:34

arata mijto...numai sper k nu au ramas jantele de tabla :D...in rest multa bafta in continuare

valineamtsm 02-04-07 14:34

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 828762)
aaaa da @valineamtsm ...... as vrea sa vad calibra aia turbo 4x4 ma intereseaza sa avd cum arata interiorul .....

suna-ma la 0788-420328 sau 0740-980194

juana_man 02-04-07 15:19

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 829322)
suna-ma la 0788-420328 sau 0740-980194

ASTA E ULTIMU OT.INCEPAND D ACUMA STERG TOT,PROBLEME DIN ASTEA SE DISCUTA IN PRIVAT

Cheetos 02-04-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Criwar (Post 829321)
arata mijto...numai sper k nu au ramas jantele de tabla :D...in rest multa bafta in continuare

Din pacate acuma cu jantele de tabla:(.Am avut jenti de alimuniu dar nor fost bune si trebuia sa le dau jos:(.
Caut jenti pe 17'!!!!!!!!!!!!!!!stie cineva???

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning