![]() |
ma bucur ca va place matizul. o sa mai postez ceva poze cand va fi gata si ma scuzati ca am postat pozele asa tarziu........time is money
|
Da...am inteles...imi cer scuze pt. confuzie... :wink:
O sa vb. cu el... |
super matizelu !
felicitari ...dar tot nu mi s-a raspuns la intrebare ..cum ai scos rotile in afara ? |
DAAAAAAAA! ASHA, ASHA! felicitari!!!!
|
mircea, ramai idolul meu in continure
:) imi dai idei pt polski RESTCPA! |
Re:
Quote:
|
Re:
cand te'ntalneshti cu el, te rog sa ii ceri shi pentru mine un autograf :giggle: :giggle: :giggle:
|
taci naibii din gura! eu shtiu ca invidia te roade...da` ia vezi`tzi tuh de treaba ta!
gef! ai facut treaba buna! |
Re:
Quote:
atotstiutuareo, nu am zis ca nu o facut treaba buna cu matizu... m-am referit la \"mircea, ramai idolu' meu\" :lol: :roll: in fine... sa fiti sanatosi si sa va traiasca idolii... df |
Re:
Quote:
ai grija cum vorbeshti!!! :evil: |
whateva' :bored:
|
sal as avea si eu cateva intrebari dak se poate
1 cati bani ai bagat in ea si dak ai de gand sa te opresty? 2 cam cat tea costat sis audio fara DVD? dak poty sami spui preturile pe bucati adik pe fiecare componenta in parte 3 cum ai fac stopurile alea albe ca si eu su7nt posesor de matiz adik tata :D si mar interesa 4 ceasurile de bord cum leai fac albe si cat tea costat pleopele de pe faruri shi ce model e casetofonu Clarinon pe care il ai? In rest mult succes in continuare cu Matizu si sper sa iasa cel mai marfa matiz din Romanaia ca sa moara toti :twisted: :twisted: :twisted: Poate am sa pun si eu niste poze cu masina mea da sa nu va luati de mine ca nu are cine stye ce tuning pa ea :? Its my car so i love it :wink: |
Re:
Quote:
o sa ii zic sa ti dea un autograf si tie p.s. mircea, cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine !!! - singurul care o fost de partea mea la ideea polski |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no comennt... ca n-am cu cine vorbi.... |
GEF in primul rand vreau sa iti spun ca te apreciez si ai tot respectul meu pt ca , chiar BAGI bani in masina.Dar.... frate.... ai exagerat rau de tot cu exteriorul masinii.... sincer! Fara suparare!
E cam... avion! In rest..numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning