![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:-P te astept cand o sa fe ascaltul uscat normal ca ptr fun.dar nu inteleg ce ai impotriva ca as alege gti-ul?dami un exemplu de kit turbo pt rs sau ceva sa o duci la 400hp +++si iti arat si eu pt 2.0tfsi.pe mine asta ma intereseaza posibilitatea de up-grade.nu ma cred king of the road dar stiu cum trage masina fatza de auna de 240cp.asa ca nu ma consum.si aici vb de altceva si cred ca intelegi si u ca si oricine mai e pe topikul asta ca topicul nusi are rostul.repet da r26 e mai sportiv dar altceva?e mai ieftin.da nu imi place mie ce e rau in asta.numi place numele asta RENAULT.NICI VW NUMI PLACE NICI SKODA .dar as alege gti:-P :-P :-P .si spunea cineva de golf 4gti.megane ce rs a avut inainte?a?
|
Quote:
|
uitasem sa precizez un aspect prapaditul asta de renault are si Rs pe motorina..normal ca nu se preteaza cu Vw:lol:
|
Ce ma distrati =))
|
Quote:
|
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu prea cred
|
Ei...prostiti despre Kitt-uri pentru masini...parca era ca painea la alimentar...sau o reteta de mici...
Fiecate idiot poate sa faca tuning de catalog...nu e o arta...invatati si cautati piesele optime...nu aruncati cu sute de cai...si daca nu, macar sa nu spuneti nimic... |
Or sa se faca de 1 mai legale.....dabia astept , atunci sa vezi belea la cati s-au contrazis pe aici pe forum =)). Nu e nevoie sa fac vreo liniuta cu Skoditele pentru ca stiu cum trag, a lui Yoda avea cam 245 cp la mare anul trecut . https://www.youtube.com/watch?v=luaFRz372b0
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning