![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
nu merge pozaaaaaaa
:(( mai pune-o o data !! plsssss |
1 Attachment(s)
da si tu un id de mes si ti-o dau acolo cred ca e pre mare si de aceea nu merge incerc ;) sa o pun intr-o arhiva dar ori cum dupa poza asta nu stiu daca poti sa faci cesurile eu le am facute in CorelDRAW si le-am transformat in JPEG doar sa vi le arat sa i-mi dati idei cum ar arata mai bine .sunt calibrate si cele din poza dar nu stiu daca dimensiunile sunt corecte o sa pun ceasurile bune cind o sa 'gasesc' forma finala.
|
nu cred ca e marimea naturala... :P
|
Am spus ca marimea nu e buna cind o sa le finalizez o sa le pun in marime naturala.
|
oki
:) tocmai am achizitionat si eu un mk2...1.8 8v planuri multe si bani putini... o sa fac rost d camera sa pun poze |
golful este 1,8 8V dar am gresit eu cand am postat si nu am mai avut cum sa modific multumesc:)
|
9 Attachment(s)
buna. aceasta este printesa mea care momentan este in constructie. bafta la toti golf-erii :) am sa revin cu poze... dupa...
|
cine e printesa ta ?fata sau masina si care din ele e in constructie ???? :)) glumesc te asteptam cu poze noi cu modificarile facute masinii sau fetei :)) bafta
|
Quote:
ambele sunt printesele mele dar numai cea cu 4 roti e in constructie:) |
6 Attachment(s)
si cateva poze mai vechiii !!!!
|
masina mai e de vanzare?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
va salut pe toti proprietarii de golf-ulete....
dupa lungi ani alaturi de nenumarate BMW-uri,m-am hotarat sa-mi cumpar un golf 2 GTI 16v,nu este primul,am mai avut dar cum le-am cump cum au si disp,nu le-am tinut foarte mult....in fine,acesta este 91,are 4+1usi,este 1.8 16v,4 geamuri electrice,trapa,inchidere,alarma,suspensie completa H&R,evacuare SUPERSPRINT inox completa cu serpi,admisie sport,bare stabilizatoare fata-spate,volan sport,ceasuri suplimentare,schimbator sport,scaune recaro,jante MOMO F1,oglinzi sport carbon,etc...masina a costat 3300e si este intr-o stare excelenta,in afara de un mic jok la timonerie la care fostul prop mi-a dat chitul de reparatie nu are nici un defect,sunt foarte multumit de ea.... astept niste comentarii paralel la ce am scris mai sus si la masina! |
welcome Cosmin masina e marfa!!! mai pune si tu poze din diferite pozitii : spate , lateralNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Quote:
multumesc pt urare si imi pare bine sa fiu printre voi! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning